Wees gewaarschuwd!
Eind juni een airco besteld. Na betaling en bestelbevestiging werd het stil. Contact opgenomen met de vraag om informatie over de levering. Op geen enkele manier in contact te komen. Hierop de bestelling schriftelijk geannuleerd. Paar uur later mail van de transporteur, airco was onderweg. Deze werd de volgende dag geleverd. Later op deze dag een mail van evolar dat het apparaat verzonden was. Na levering wederom op meerdere manieren in contact proberen te komen ivm retourzending. Er bleek geen enkel contact mogelijk. Lang verhaal kort: tot op heden twee aangetekende brieven gestuurd. De eerste is in ontvangst genomen, de tweede niet. Inhoud van de tweede brief tevens per mail gestuurd, geen antwoord. Inmiddels is het eind augustus en zijn wij al twee maanden bezig om in contact te komen. Meerdere mails, appjes en uren in de wacht gehangen….er is geen contact te krijgen. Apparaat staat nog ongebruikt in de doos te wachten om geretourneerd te worden. Wij laten het er niet bij zitten, volgende stap is de juridische stap.