Dit is hetzelfde bedrijf als Mr Quilt.
Dit is hetzelfde bedrijf als Mr. Quilt, Ik voel mij om in vaktermen te spreken zwaar genaaid, door het product. Ik had besteld op 8-8-2026 de Vintage Tas "Drie Labradors" — Hondenfamilie voor € 39,95 inclusief de korting.
Kenmerken
• Binnenzakken en rits met slot
• Materiaal: Gequilt materiaal met handgemaakt golvenpatroon
- Geen binnenzakken en geen rits met slot
- Materiaal: Het is gewoon een print op stof, dus verre van gequilt en gestikt materiaal.
- De zwarte labrador, zie je nauwelijks, doordat het op zwarte stof is gedrukt.
- De tas, die ik heb gekregen, daar zijn allemaal witte stiksels op een zwarte ondergrond, dat is niet op de voorbeeld tas op de site van Mr Quilt.
Dus totaal geen uniek stuk en opvallend vakmanschap of elegant afgewerkt. Het is een wanproduct. Het is een vod.
Dit vod zou dan oorspronkelijk € 174,95 zijn, dat is het totaal niet waard en zelfs ook niet met de korting. Bij Temu koop je dit soort producten tussen de € 5,00 - € 14,00.
Jullie suggereren, dat het een Nederlands bedrijf is, maar het komt uit China.
Het is walgelijk en zielig, zo laag bij de grond, dat je op deze manier mensen probeert geld uit hun portefeuille te kloppen. Jullie worden bedankt het zou een cadeautje moeten wezen. Ik durf het niet eens te geven. Ik ben er ingestonken. Ik hoop, dat deze review anderen weerhoudt, om bij dit soort oplichtersbedrijven te kopen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
8 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan