Fijne mensen, geven goed advies en komen hun afspraken na, prijs en kwaliteit heeft een goede verhouding. Je kunt vrij makkelijk via de website een afspraak maken, die dan ook staat.
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Er was te weinig personeel om te telefoon op te nemen waardoor deze onophoudelijk ging. Klanten moeten lang bij de balie wachten. De auto was al lang klaar maar dit werd niet aan mij gemeld. Mijn ad... Se mer
Företaget har svarat
Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen. Altijd vriendelijk personeel, goede informatie om tot de juiste keus qua band te komen. Komen hier al 30 jaar met veel p... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- euromaster.nl
Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Service is goed
Service is goed, vriendelijk en behulpzaam personeel. En de koffie was erg lekker.
Euromaster in Almere is top!
Euromaster in Almere is top! Wordt hier altijd op tijd en vriendelijk geholpen.
Banden wissel
Fijne garage waar je snel en vakkundig wordt geholpen. Ben al jaren klant en hoop dat ook nog vele jaren te blijven.
Goed advies, en verhouding prijs kwaliteit is goed
Zoals in vorig review altijd goede…
Zoals in vorig review altijd goede service ondervonden meer dan 20 jaar schat ik zo in.

Svar från Euromaster Nederland
Heel goede ervaring bij Euromaster…
Heel goede ervaring bij Euromaster Nederland, doordat ik snel, vriendelijk en vooral deskundig geholpen ben en binnen een half uur weer onderweg was.

Svar från Euromaster Nederland
Euromasters wordt mijn nieuwe…
Euromasters wordt mijn nieuwe onderhouds garage.

Snelle en goede service
Had een lekke band en werd direct geholpen. Was met 15 min klaar. Kon meteen weer op weg.

Lekke band
Lekke band. Euromaster Wormerveer had geen tijd. Beverwijk wel en ik werd daar door Bob snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Ben al 40 jaar klant bij Euromaster, koop daar al mijn ( winter) banden + opslag. Nooit teleurgesteld!!

Tweede bezoek dit jaar
Tweede bezoek dit jaar, andere receptionist; precies dezelfde aandacht en vakkundig advies. Blijf hier terugkomen

Goede prijs kwaliteit
Goede prijs, goede service en goede koffie... wat wil je nog meer?

Goed team in Dordrecht
De jongens van de vestiging in Dordrecht zijn heel flexibel en klantvriendelijk met hun planning. Duidelijk advies en een goede en snelle afhandeling.

Svar från Euromaster Nederland
Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij…
Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij Euromaster in Doetinchem. Dit bedrijf blinkt uit door betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid.

Svar från Euromaster Nederland
Vriendelijk en bovenal goed en deskundig geholpen bij nieuwe banden en uitlijnen.
Na online afspraak werd geappt of de datum verplaatst kon worden omdat de wens was dat de auto ook uitgelijnd zou worden en dat het op die datum niet mogelijk was.
Paar dagen later kon de combi van nieuwe banden en uitlijnen wel.

Super vakkundig en snel
Super vakkundig en snel, ook tussendoor is geen probleem, denken in oplossingen! Theo Kringloop Emmeloord

Svar från Euromaster Nederland
Klantvriendelijk van receptie tot…
Klantvriendelijk van receptie tot medewerker werkplaats.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.