Jestem klientem od wielu lat i korzystam również z innych firm , potrafię dostrzec pozytywne różnice podczas rezerwacji w Eurocamp. Mimo, że nie zawsze swoje plany wakacyjne realizuję poprzez Eurocamp... Se mer

Det här tycker kunderna
To już 15 rok z EUROCAMP-em i jak zwykle wszystko przebiega sprawnie. Konsultanci dostępni telefonicznie bez problemu, kontakt bez zarzutu, błyskawiczne potwierdzenie przesyłane mailem. I na koniec... Se mer
Cały proces od złożenia rezerwacji po pobyt na campie był jasny, zrozumiały i opatrzony dodatkowym wsparciem. Bardzo podobało mi się to, że dostaliśmy mapki, rozpiskę godzinową budynków tj. sklep i r... Se mer
Ogólnie wrażenie pozytywne, wszystko było czego potrzebowaliśmy na campingu. Baseny super, animacje dla dzieci też, pomoc obsługi natychmiastową, dużo sklepów i restauracji . Jedynie wielkość kampingu... Se mer
Företagsinformation
- Researrangör
- Camping
- Semesterboende
- Semesterbostad
- Husdjursvänligt boende
- Semesterboende med självhushåll
Skrivet av företaget
Jesteśmy Eurocamp - ulubionym dostawcą beztroskich wakacji na świeżym powietrzu w Europie. Naszą misją jest wolność, zabawa i elastyczne wakacje, dostosowane do tego, czego oczekujesz od lata. To oznacza łatwe dni, pełne rozrywki w jednym z naszych ponad 180 parków rozrzuconych od Francji po Chorwację, przez Włochy i Hiszpanię. Z basenami, spa, darmowymi klubami dla dzieci i wieczornymi atrakcjami od kolacji po tańce, wszystko, czego pragniesz, jest na wyciągnięcie ręki. A mówiąc o progu, nasz prowadzi do wygodnych, przestronnych, nowoczesnych domów wakacyjnych z tarasem i miejscem na świeżym powietrzu, gdzie można się rozciągnąć. Odkryj Eurocamp na nowo: mamy więcej możliwości, niż kiedykolwiek mogłeś sobie wyobrazić.
Kontaktuppgifter
Kuropatwia 2, 51-419, Wroclaw, Polen
- 71 793 22 22
- rezerwacja@eurocamp.pl
- eurocamp.pl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wakacyjna perła!
Cudowne podejście do klienta, otwarte serca i pomocna dłoń, profesjonalizm. Czego chcieć więcej?
Zawsze chce się wracać!
Fantastyczny wypoczynek
Jeżdżę na campingi Eurocampu od 20 lat i zawsze jest to fantastyczny wypoczynek
moje doświadczenie z firmą EUROCAMP
moje doświadczenie z firmą EUROCAMP jest bardzo pozytywne ,korzystam z usług ponad 20 lat .rozmowa z konsultantami zawsze jest konkretna podczas rezerwacji,
Kamping sam w sobie super jedyny minus…
Kamping sam w sobie super jedyny minus ze parking płatny 10 e i samochód daleko od domku czego nie było w umowie, dopiero jak przekroczyliśmy granicę przyszło info że parking dodatkowo płatny, trochę słabo.
Dobra oferta
Dobra oferta , dostępność, łatwy sposób rezerwacji, natychmiastowa informacja o rezerwacji. SUPER ogólnie.
Wszystko ok
Na razie jeszcze przed wakacjami, ale proces rezerwacji i opłat przeszedł bardzo sprawnie.
Wszystko super od obsługi po kempingi.
Profesjonalna obsługa telefoniczna i…
Profesjonalna obsługa telefoniczna i perfekcyjnie szybkie załatwienie rezerwacji last minute
Rezerwacja przebiegła szybko i…
Rezerwacja przebiegła szybko i bezproblemowo, profesjonalni i bardzo pomocni konsultanci
wszystko ok polecam
Szybko czytelnie i sprawnie
Szybko czytelnie i sprawnie. Sprawdzona firma. Niestety brak ofert na długie pobyty ponad 21. Często korzystamy z Bookinga i innych platform noclegowych na pobyty 30-35 dni. Szkoda Eurocamp nie ma takich ofert.
Fantastyczna obsługa,szybko reaguje na…
Fantastyczna obsługa,szybko reaguje na zapytania.Polecam
Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta
Bardzo miła, życzliwa i kompetentna obsługa. Miałam kontakt z p.Julią i p.Hanną. Informacje i dokumenty wszystko bardzo sprawnie i jasno przekazane. Pełen profesjonalizm!
łatwość i przejrzystość oferty.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.