Jag är mycket nöjd med allt kring min operation – från det trevliga bemötandet av all personal från konsultationen till op samt rena och fräscha lokalerna. Ett stort plus var att jag fick ett journum... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Studentgatan 6, 211 38, Malmö, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Proffsig och trevlig personal. Kände mig trygg från första stund

Svar från Estetikcentrum
Bra omhändertagande från början till slut. Gjorde ett bröstlyft med förminskning. Kändes tryggt med dr löntoft och dr Börje.

Svar från Estetikcentrum
Bra med information, trevlig och kunnig personal , fina lokaler och ett gott bemötande

Svar från Estetikcentrum
Dag 2 efter min Op hos EstetikCentrum Malmö, och jag är hemma.
Efter att ha blivit väldigt bra bemött och omhändertagen under min vistelse där, med trevlig och ödmjuk personal, så vill jag bara varmt rekommendera kliniken.

Svar från Estetikcentrum
Proffesionellt och trevligt bemötande. God information både innan och efter operationen. Kändes tryggt.

Svar från Estetikcentrum
Operationsläkaren Ali verkar ha gjort ett bra jobb som det ser ut som änsålänge, tillmötesgående och förklarar det man undrar. Även sjuksköterskorna var mycket hjälpsamma och trevliga:-)

Svar från Estetikcentrum
Underbar service från första mötet med Dr Bagher till sista mötet med sköterskan innan hemgång. Bröstförminskning gjord och är supernöjd!

Svar från Estetikcentrum
Bröstlyft och implantat. Rent estetiskt ett superresultat, samt seriöst bemötande och noga uppföljning.

Svar från Estetikcentrum
Jättenöjd. Väl omhändertagen och kände mig väldigt trygg trots att jag var orolig innan ingreppet. Resultatet blev perfekt och jag skulle verkligen rekommendera Estetikcentrum.

Svar från Estetikcentrum
Professionellt bemötande, hela upplevelsen kändes trygg och säker.

Svar från Estetikcentrum
Jag opererade min nacke hos Estetikcentrum då jag hade en fettansamling där som gjorde mig väldigt missnöjd med mitt utseende och som också orsakade obehag och smärta. Kirurg Ali gjorde ett så himla bra jobb och idag har jag inte längre ont och jag kan äntligen gå med uppsatt hår efter flera år av att ha gömt min nacke. Hela teamet tog så bra hand om mig, dem var både professionella och super trevliga i bemötandet. Rekommenderar starkt denna kliniken!

Svar från Estetikcentrum
Jag har gjort fettsugning. Det kanns jattebra. Jag rekomendera hort att gora behandlig hos Estetikcentrum. Jatte trevliga personal som ta hand om en.

Svar från Estetikcentrum
Bra bemötande, avslappnat och familjärt. För tidigt för att kommentera resultat än

Svar från Estetikcentrum
Väl omhändertagen både före och efter operation. Skicklig kirurg o rara sjuksköterskor

Svar från Estetikcentrum
Idag kom jag lycklig hem från en magoperation som rättade till det som mina fyra graviditeter och klimakterium orsakat och som träning inte lyckats hela vägen med. Estetikcentrum tog vänligt emot mig, lyssnade in mig och fyllde direkt alla mina förhoppningar. Jag vill bara säga tack 😍 och att jag mår så bra! Nu ska jag njuta av semestern.

Svar från Estetikcentrum
Kunnig personal och man kände sig trygg. Väntar på slutresultat.

Svar från Estetikcentrum
Supernöjd och kan bara rekommendera.
Tusen tack till personalen och speciellt tackar till läkare Ali Bagher

Svar från Estetikcentrum
Fick mycket bra service och behandling av sjuksköterskan. Det är inte lätt och komma ditt lite stressad och osäker. Hon lugnade ner mig. Läkaren profissionel och svarade på alla frågor med tålamod. Nu väntar jag på bra resultat.

Svar från Estetikcentrum
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse på Estetikcentrum i Malmö! Redan från första konsultationen kände jag mig väl omhändertagen. Personalen var både professionell och varm, och jag fick tydlig information om hela processen.
Operationen gick smidigt och resultatet blev bättre än jag vågat hoppas på. Ett stort tack till kirurgen och resten av teamet för att ni fick mig att känna mig trygg och bekväm genom hela resan. Jag uppskattar också uppföljningen efteråt – de fanns där för att svara på alla mina frågor.
Jag kan varmt rekommendera Estetikcentrum till alla som funderar på en skönhetsbehandling eller kirurgi. Jag kommer definitivt tillbaka om jag gör fler ingrepp i framtiden!

Svar från Estetikcentrum
Nu är det lite mer en ett år sedan som jag var med om en olycka som orsakade att jag förlorade mina framtänder och behövde akut tandläkarvård.
Jag är så glad att jag kom till Mahya som var så noga och väldigt mån om att min bro skulle se så naturlig och fin ut som möjlighet. Hon tänkte verkligen på allt och jag är så nöjd! Allt dig super smidigt med försäkringen och kvitton som skulle skickas in och sparas. Hade inte kunnat haft en bättre upplevelse trots min traumatiska olycka.
Tack Mahya för ditt fina jobb och service 💖