Estetikcentrum Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 79 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna berömmer personalen för deras lugna, professionella och omtänksamma bemötande, vilket skapar en känsla av trygghet genom hela processen, från konsultation till återhämtning. Många uppskattar den utmärkta servicen och det personliga omhändertagandet, där personalen är lyhörd för önskemål och ger tydlig information. Resultaten av behandlingarna beskrivs ofta som över förväntan, och många är mycket nöjda med kvaliteten på det utförda arbetet. Vissa kunder upplevde dock att de inte blev tillräckligt omhändertagna efter operationen och kände sig bortglömda. Det fanns även tillfällen då kommunikationen brast, till exempel med uteblivna uppringningar eller att läkaren inte verkade ha full insikt i ingreppet. En del nämnde också att de hade önskat mer engagemang från sköterskorna och att vissa i personalen enbart talade engelska.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med personalen, som beskrivs som professionell, kunnig och... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service, där många upplever ett tydligt fokus på dem som patienter... Se mer

Product

Användare beskriver positiva interaktioner med produkten och är mycket nöjda med resultaten, som ofta... Se mer

Quality

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med kvaliteten, särskilt gällande personalens professionalism... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Säger bara wow! Otrolig klinik med otroligt kompetenta kirurger! Gjorde först en bukplastik och har nu gjort ett bröstlyft med implantat. Väntar fortfarande på slutresultatet men ser redan nu hel... Se mer

Har för två dagar sen genomgått ett bröstlyft och bröstförstoring hos Dr. Ali Bagher och är så otroligt nöjd med allt. Bemötandet av all personal, omhändertagandet och informationsgivningen var toppe... Se mer

Hela min upplevelse av Estetikcentrum, från konsultation till återhämtning efter operation, har varit exceptionell. Vid min konsultation med dr. Farooq kände jag förtroende och mycket trygghet. Före,... Se mer

1. Plastikkirurgi
  2. Tandläkare
  3. Akuttandvård
  4. Massageterapeut
  5. Hudvårdsmottagning
  6. Viktminskning

Om Estetikcentrum

Estetikcentrum är en komplett skönhetsklinik i fräscha och moderna lokaler i centrala Malmö. Här erbjuds både kvinnor och män plastikkirurgi, injektionsbehandlingar, hudvård och estetisk tandvård. Här står din trygghet och trivsel i fokus och alla behandlingar utförs av vår erfarna personal.

Plastikkirurgi på Estetikcentrum
Alla estetiska operationer på Estetikcentrums utförs av erfarna specialistkirurger som alltid strävar efter att uppnå ditt drömresultat. Estetikcentrum kombinerar hög kompetens och välbeprövade metoder med innovativ teknik och levererar fantastiska resultat för våra patienter.

Injektionsbehandlingar på Estetikcentrum
På Estetikcentrum i Malmö erbjuds också både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, bland annat fillers, rynkbehandling och svettbehandling. Alla injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad sjuksköterska, och återbesök är alltid kostnadsfria.

Tandvård på Estetikcentrum
Här finns även legitimerade tandläkare som erbjuder det mesta inom tandvård, från akuttider till estetiska behandlingar såsom fasader och tandblekning. Vi kan också hjälpa dig med din årliga tandundersökning och andra besvär. Ring oss för att boka en tandundersökning där du kan få ett kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.

Räntefri delbetalning på Estetikcentrum
För att möta våra patienters behov erbjuder vi på Estetikcentrum Malmö flera betalningsalternativ, såsom kortbetalning, kontantbetalning, Klarna och Epassi. Du kan också delbetala räntefritt med Resurs eller Svea bank för större behandlingar och operationer.

Ett besök, ett förändrat liv
Vi på Estetikcentrum sätter alltid dig som patient i fokus och vi är måna om att du ska känna dig trygg och bekväm under ditt besök hos oss. Om du har frågor är du alltid varmt välkommen att ringa kliniken på 040 65 66 660 eller mejla info@estetikcentrum.se. Kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en tid – vi finns här för dig.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

86 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Redan från första mötet kände jag mig…

Redan från första mötet kände jag mig väl bemött och omhändertagen. Allt har gått väldigt smidigt och jag längtar att få se slutresultatet. Alla i teamet har varit helt fantastiska

28 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du känt dig väl bemött från första stund och att allt gått smidigt. Underbart att höra att du uppskattat vårt team – det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att du får se slutresultatet!

Jag är jätte nöjd med min operation och…

Jag är jätte nöjd med min operation och personalen tog hand om mig riktigt bra. Allting kändes säkert. Både sköterskor och läkare var där och frågade hur man mådde både innan och efter operation. Älskar mitt resultat.

21 november 2025

Hej Valentina,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen, och framför allt att du älskar ditt resultat.

Tack för att du valde oss!

Jag gjorde en fettsugning på…

Jag gjorde en fettsugning på Estetikcentrum och hade Erik Löntoft som läkare. Resultatet börjar synas lite men jag är fortfarande i läkningsfasen. Jag vill ge stort beröm till all personal – bemötandet har varit fantastiskt och jag har känt mig trygg genom hela processen. Rekommenderar starkt denna klinik.

12 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack så mycket för din fina ord! Vi blir glada över att höra att du känner dig trygg och omhändertagen under hela processen. Det är fantastiskt att resultatet börjar synas, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderar vår klinik.

Trevligt bemötande!

Har för två dagar sen genomgått ett bröstlyft och bröstförstoring hos Dr. Ali Bagher och är så otroligt nöjd med allt. Bemötandet av all personal, omhändertagandet och informationsgivningen var toppen!
Resultatet än så länge är EXAKT det jag ville ha, dem är otroligt svullna nu men ser verkligen att detta är det jag efterfrågade på konsultationen och är så otroligt glad och nöjd över att ha valt denna kliniken att göra denna resan med!

18 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack så mycket för ditt fina omdöme Bianca! Vi blir otroligt glada över att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av din behandling. Vi är glada över att få följa dig på denna resa och ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga vård framöver.

Jag rekommenderar denna kliniken

Jag har gått genom en operation på den här kliniken och dem har fantastiska Personalen dem är väldigt trevliga och tog hand om mig väl , dem gjorde ett bra jobb och jag är nöjd med min operation som läkaren utförde.
Jag rekommenderar dem starkt

17 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Stort tack för dina fina ord Tina!

Bröstförstoring / Byte av implantat

Bröstförstoring / Byte av implantat

Efter 21 år med mina gamla implantat var det äntligen dags att byta ut dem och lägga in nya. Från första konsultationen till operationen har jag fått ett fantastiskt bemötande. Rikke var otroligt lyhörd och professionell, och jag kände mig trygg genom hela processen.

Hela personalen var dessutom väldigt trevlig och fick mig att känna mig väl omhändertagen från start till mål. Operationen gick smidigt och hittills – 10 dagar efter – ser allt väldigt bra ut, även om det såklart är lite tidigt att säga något om slutresultatet.

Jag känner mig riktigt nöjd med upplevelsen och kan varmt rekommendera Rikke och kliniken!

5 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din fina och utförliga recension Margareta! Vi är mycket glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, från konsultation till operation. Det betyder mycket att du lyfter fram Rikke och vårt team. Vi tackar för ditt förtroende och för att du rekommenderar kliniken.

Mycket proffsigt utförd operation av en…

Mycket proffsigt utförd operation av en erfaren läkare. Nu 2 veckor efter operationen ser man redan att resultatet blir som förväntat! Jag hade rekommenderat denna klinik!

29 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din recension Jakob! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du rekommenderar vår klinik.

Väldigt professionell klinik &…

Väldigt professionell klinik & personal! Allting gick jättebra & enkelt från konsultationen till själva operationen! Rekommenderar verkligen denna klinik!

5 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tack för din recension!

Rekommenderar varmt Estetikcentrum i…

Rekommenderar varmt Estetikcentrum i Malmö. Väl omhändertagen av undersköterskan Flor som trots att det saknades personal den dagen gjorde ett fantastiskt jobb. Var lugn och behjälplig hela tiden. Torbjörn har tidigare fettsugit min mage och denna gången var det dags för lår och venusberg. Nöjd med magen hittills och trots att det är för tidigt pga svullnaden kan jag redan se lite skillnad. Alla som varit inblandade i operationen har varit väldigt omtänksamma.

3 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Stort tack för din fina recension. Vi är mycket glada över att höra att du känt dig väl omhändertagen under ditt besök hos oss på Estetikcentrum. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss så varmt.

Är som helhet nöjd med mitt besök

Är som helhet nöjd med mitt besök. Finns några små grejer som kan förbättras. Men mötet med läkarna och operationen blev jätte bra

3 november 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Elin!
Vi är glada att höra att du överlag är nöjd med ditt besök och att mötet med våra läkare samt operationen blev mycket bra.
Stort tack för ditt förtroende.

Jag gjorde ett bröstlyft och en…

Jag gjorde ett bröstlyft och en bröstförminskning för 3 dagar sedan. Fick en första titt på resultatet idag när jag skulle duscha enligt instruktion från Estetikcentrum. Var jättenervös för hur det skulle se ut och kände mig väldigt positiv är överraskad. Hade en fin upplevelse och dr Börje gav mig ett lugn som jag nog behövde där och då och vad det ser ut som nu så gjorde dr Ali ett jättebra jobb. Kan inte ge en femma förrän jag vet hur det slutgiltiga resultatet blev.

21 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Maria.
Vi är glada att höra att du känner dig positiv efter operationen och att du kände dig lugn och trygg under hela processen. Vi vidarebefordrar gärna dina fina ord till både Dr. Börje och Dr. Ali. Vi önskar dig en fortsatt smidig återhämtning och ser fram emot att du får se det slutliga resultatet framöver.

Ni skapar trygghet

Jag är mycket nöjd med allt kring min operation – från det trevliga bemötandet av all personal från konsultationen till op samt rena och fräscha lokalerna. Ett stort plus var att jag fick ett journummer att ringa vid akuta frågor efter operationen, vilket kändes väldigt tryggt. Jag är fortfarande mycket nöjd och ser med spänning fram emot det slutliga resultatet.
Tack Rikke för ditt lunga sätt att bemöta mig!

22 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack så mycket för din fina recension Jessica!
Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, från konsultation till eftervård. Att våra patienter upplever både trygghet och omtanke betyder mycket för oss. Vi vidarebefordrar gärna dina varma ord till Dr Rikke. Vi önskar dig fortsatt god återhämtning och ser fram emot ditt slutliga resultat.

Bästa bästa

Bästa bästa! Ali gav mig min livskvalitet tillbaks
Rekommenderar kliniken tusenfalt

17 juni 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din fina recension Jessica Ann-Sofi!

Efter många års tänkande har jag…

Efter många års tänkande har jag äntligen gjort ett bröstlyft. Kände mig trygg . All personal var underbara . Väldigt nöjd och förväntansfull att se resultatet. Kommer välja Estetikcentrum och Ali igen om det blir fler operationer.

21 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse Christel och är glada över att du kände dig trygg och väl bemött av vår personal. Det gläder oss att du är nöjd med resultatet, och du är varmt välkommen tillbaka till Estetikcentrum framöver.

Jag var i trygga händer

Jag blev väldigt bra bemött av all personal från administrativ, sköterskor och läkare.
På konsultationen gick vi igenom vad op innebar och vilka förväntningar jag kunde ha. Igår gjorde jag en fettsugning och kände mig i tryggt förvar med vänliga och omhändertagande sköterskor och läkare.
Redan efter op kunde jag se skillnad på benen även om jag vet att det kommer att ta lite tid att få se det slutgiltiga resultatet.
Jag är så glad att jag valde just Estetikcentrum.

15 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för dina fina ord Camilla! Det gläder oss enormt att höra att du känt dig så väl bemött av hela vårt team från administration till sköterskor och läkare. Att du kände dig trygg och omhändertagen under din operation betyder mycket för oss. Tack för att du valde Estetikcentrum!

Bra o hjälpsamma..

Bra o hjälpsamma... Bra klinik med olika läkare som har kompetenss, svarar snabbt på mejl ...................

14 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen dina ord. Det gläder oss att du upplever oss som hjälpsamma och kompetenta, och vi gör vårt bästa för att besvara alla mejl.

Professionella personalkompetens från…

Professionella personalkompetens från konsultation till eftervård

Jag var nervös och ganska rädd inför min första operation. Idag är jag VIP och har allt förtroende på Estetikcentrum på Studentgatan 6 i Malmö. Vänner till mig frågar mig ofta vem jag kan rekommendera på kliniken. Det är enkelt svar för att ni alla jag har träffat hittills på kliniken är unika på det ni gör.

Teamet varit fantastiska och extraordinär denna gång med. Både läkare, narkosläkare och övrig personal.

Jag kände mig väl omhändertagen genom hela processen alltid. Inte alls drottning är behandlad som jag på Estetikcentrum med god mat och dricka efter operationen samt fina presenter man får är så fint av kliniken. Väldig noggranna kontroller innan och efter operation samt återbesök. Inget problem med språk, all personal kan engelska. Det är viktig med en bra kommunikation för mig alltid.

Att hitta en bra klinik är det svåraste inom estetisk kirurgi tycker jag.

Mitt omdöme är att jag rekommendera Estetikcentrum på Studentgatan 6 i Malmö till alla som prioriterar bra resultat, trygghet, noggrannhet och välmående hälsa efter kirurgisk ingrep. Jag gillar spegel igen samt har fått bra självförtroende tillbaka och det är underbart. Fantastiska kirurger som man träffar på Estetik Centrum som jag känner mig inte trygg, jag är trygg alltid och kan slappna av både innan och efter operation.

Flera år erfarenhet inom akutsjukvård är jag inte den lättaste patient. Jag ser väldig snabbt brister gällande vård. Estetikcentrum får en 10 av 10-an vilket bidrog till en känsla av säkerhet, trygghet och förtroende.

Tack alla för ers enastående service. Tack för skillnaden som ni har gjort i mitt liv hos er på kliniken.

6 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Stort tack för din fina recension. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och för det förtroende du visar oss.

Det gläder oss att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och att både vårt medicinska team och övrig personal levde upp till dina förväntningar. Att du som återkommande patient känner fortsatt förtroende och välmående betyder mycket för oss.

Vi är även tacksamma för dina vänliga ord, det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge varje patient. Tusen tack för att du rekommenderar Estetikcentrum.

Jag fick ett väldigt bra bemötande av…

Jag fick ett väldigt bra bemötande av all personal, både vid konsultation och operation. Blev fint omhändertagen av dr Löntoft och narkosläkaren. Även alla sjuksköterskor tog bra hand om mig.

2 oktober 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du kände dig väl omhändertagen av både Dr Löntoft, narkosläkaren och vårt övriga team. Vi ska se till att framföra dina varma ord till all personal!

Bra bemötande och fräscha lokaler.

Efter många års velande och funderande har jag äntligen gjort en bröstförstoring på Estetikcentrum.
Kändes tryggt hela vägen, bra personal och fräscha lokalen.
Väldigt nöjd än så länge och väldigt förväntansfull på det slutgiltiga resultatet.

25 september 2025

Svar från Estetikcentrum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Johanna! Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi ser fram emot att se det slutgiltiga resultatet tillsammans med dig!