Espresso International » Sweden Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra... Se mer

De har alltid snabba leveranser. Och jag får leveransen ända fram till min dörr och i och med att jag köper tio paket så är det gratis frakt. Kan det bli bättre? Ja, det är när man tar sin första kopp... Se mer

Espresso & Moka! Espresso International har ett intressant och omfattande sortiment! Uppskattar att man kan se datummärkningen redan på hemsidan. Första beställningen levererades snabbt! /h

Nöjd Bra site bra hemleverans. Undrar däremot ang ese pods tex la piccola ese pod maskin klarar bara lu cafe . Flera maskiner har gått sönder pga av andra ese pods är lite för stora.

1. Kaffegrossist
  2. Kaffebar
  3. Kaffebutik

Om Espresso International » Sweden

Vi har de bästa ☕ Espressomärkena!
Det här värdesätter vi ❤:
✓ Fri frakt över 1100 kr
✓ Snabb leverans med UPS
✓ Returpolicy 30 dagar
✓ Direkt från Italien
✓ Garanti på färskhet

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

55 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trevlig och snabb

Trevlig och snabb! Bra priser

3 januari 2025

Svar från Espresso International » Sweden

Tack, Christine! Vi är glada att du haft en trevlig och snabb upplevelse. Hoppas få se dig igen snart!

Jättefina espressokoppar och snabb…

Jättefina espressokoppar och snabb leverans

18 december 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din fina recension, Joakim! Vi är glada att du är nöjd med både espressokopparna och leveransen. Hoppas att vi får serva dig igen snart! 😊

Snabbt

Bra varor, lätt att beställa och levereras snabbt. Helnöjd.

23 december 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Tomas Krantz! Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Hoppas vi får möjlighet att leverera till dig igen snart! 😊

Dålig uppdatering av spårningen…

Dålig uppdatering av spårningen initialt men det gick fort på slutet😊

16 december 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Matskund! Vi beklagar att spårningen inte var tillfredsställande i början, men vi är glada att din leverans ändå kom snabbt fram. Vi tar din feedback på allvar och jobbar på att förbättra spårningen för framtida beställningar.

Snabb leverans med trevliga…

Snabb leverans med trevliga överraskningar i paketet. Stort sortiment.

16 december 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Juha! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och vårt sortiment. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Bra sortiment men haltande teknik

Bra sortiment, men många varor ofta slutsålda och - efter flera år, fungerar det fortfarande inte att som företag handla momsfritt.

12 december 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din feedback, Phille! Vi är glada att höra att du gillar vårt sortiment. Vi beklagar problemen med tillgänglighet och momsfria köp för företag. Vi jobbar på att förbättra dessa delar, och din input är värdefull för oss.

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans

28 november 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊

Snabbt och enkelt

21 oktober 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du hade en snabb och enkel upplevelse.

Espresso International Team

Kaffet är toppen och servicen snabb men…

Kaffet är toppen och servicen snabb men det som drar ned betyget är att Postnord sköter utleverans i Sverige och den tjänsten är katastrof.

30 september 2024

Kära kund,
stort tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förväntningar.
Vi har dock gjort allt vi kan för att paketet ska vara hos dig så snabbt som möjligt. Som det går att se på paketspårningen lämnade paketet vårt lager med DHL dagen efter att du gjorde din beställning (du beställde på en söndag och vi skickade det på måndagen) och det levererades sedan till dig inom utsatt tid.
I Sverige har DHL lämnat över ansvaret för leveransen till sin partner Postnord, men tyvärr har vi inget inflytande över deras utförande.

Vi är ledsna över att få ett 2-stjärnigt betyg för en faktor som ligger utanför vår kontroll.
Vi hoppas på din förståelse.

Ditt Espresso International-team

30 september 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Sven-Olof! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Svar från Espresso International » Sweden

Stort tack för din recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra produkter och ser fram emot att fortsatt kunna erbjuda färskt och prisvärt kaffe.

Ditt Espresso International Team

Första gången jag beställt och nöjd med…

Första gången jag beställt och nöjd med snabb leverans, välpackat porslin.

4 september 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din första beställning och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och hur väl porslinet var packat.

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och våra produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, snabb leverans.

26 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leveranshastighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

26 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb.

Espresso International Team

Köpte fina espressokoppar + en…

Köpte fina espressokoppar + en cappuccinokopp.
Väldigt snabb leverans😀

29 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack Kjell för din positiva recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra fina kaffekoppar och den snabba leveransen.

Espresso International Sverige

Väldigt bra utbud (även om mycket var…

Väldigt bra utbud (även om mycket var slut), men väldigt högt lägsta orderbelopp.

27 augusti 2024

Hej Karin,

stort tack för din beställning och recension!

Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud men beklagar att en del artiklar var slutsålda. Vi strävar alltid efter att erbjuda färskt kaffe och föredrar därför att köpa in mindre kvantiteter men oftare. Om en vara säljer bättre än förväntat kan det hända att den tar slut innan vi får nästa leverans.

Det minsta ordervärdet är av affärsmässiga skäl en del av våra beställningsvillkor. Vi uppskattar din feedback och strävar efter att framöver erbjuda våra kunder ett ännu bättre utbud.

Espresso International Sverige

Snabb leverans. Gott kaffe.

23 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Cecilia! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kaffet.

Espresso International Team

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans. Allt med en personlig touch. Man känner sig som en viktigt kund.

21 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack, Gabriel, för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt utbud, den snabba leveransen och den personliga servicen. Vi strävar alltid efter att få våra kunder att känna sig viktiga.

Snabbt

Snabbt, bra priser och pålitligt

13 augusti 2024

Svar från Espresso International » Sweden

Tack, Adam, för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba leverans, bra priser och pålitliga service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!