Europeiska ERV Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 124 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen att det är mycket enkelt och smidigt att teckna olika försäkringar samt att få snabb och professionell hjälp när det verkligen behövs på resan. Många konsumenter upplever att kundtjänstens bemötande är oerhört trevligt och hjälpsamt, och att webbplatsen är mycket lätt att förstå och använda för sina ärenden. Vissa recensenter var inte nöjda med systemet och beskrev det som mycket svårt att logga in på webbplatsen samt att hantera sina ärenden smidigt. En del personer upplevde dessutom att hela processen var onödigt krånglig och att det var svårt att få ordentlig hjälp vid skadeanmälan.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder delar tvetydig åsikter om service. Många recensenter upplever att servicen fungerar smidigt, med... Se mer

Customer service

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kundtjänst. Medan vissa recensenter upplevde utdragna processer med... Se mer

User experience

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för användarvänligheten och framhäver att systemet är smidigt, enkelt... Se mer

Website

Kunder uttrycker delade upplevelser av webbplatsen, där vissa uppskattar en mycket bra och informativ hemsida... Se mer

Response time

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med responstiden. Vissa kunder uppskattar den snabba... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag har använt ERGO Försäkring både för reseförsäkring och hälsoförsäkring och är mycket nöjd. Det märks att de har lång erfarenhet – allt från tecknande till skadehantering har fungerat smidigt och... Se mer

Ergo! Tack för bra bemötande och hyfsad smidig hantering. Mänskliga bemötandet bra men era datasystem att göra skadeanmälan i under kritik Nu fått utbetalning. Skall fylla i nedan feedback. Tack... Se mer

Lätt att boka på hemsidan. Dock skulle det finnas alternativ att få det direkt på Engelska eftersom gränskontroll vill kontrollera detta dokument vid flygplatsen man anländer till i Schengen. Som ja... Se mer

Snabb behandling och bra svar på telefon. Jag hade gett 5 stjärnor om det varit tydligare vad som var rese-dokumentet. Nu fick jag kvitto och försäkringsvillkor. Saknade det papper man kan visa upp o... Se mer

1. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Reseföräkring
  2. Nr. 5 av de 6 bästa företagen i Företagsförsäkring

ERGO Försäkring erbjuder reseförsäkringar och hälsoförsäkringar för såväl privatpersoner som företag – med fokus på trygghet i varje steg. Tack vare över 100 års erfarenhet inom reseförsäkringar via Europeiska ERV, och spetskompetens inom hälsoförsäkringar via DKV Hälsa, så är ERGO Försäkring en pålitlig partner. ERGO Försäkring tillhör den internationella försäkringsgruppen ERGO Group AG.

Europeiska ERV

Få hjälp 24/7

Europeiska ERV är en av Sveriges största försäkringsgivare för privat- och tjänsteresor, utlandsplacerad personal samt bank- och kreditkort. Vi har över 100 års erfarenhet av att skapa trygghet och säkerhet på resan och vår larmcentral har öppet dygnet runt, beredd att hjälpa dig, oavsett var i världen du befinner dig. Vi är en del av ERGO Group, en av Europas största försäkringsgrupper. Det betyder att du alltid har ett av världens största nätverk i bagaget när du är försäkrad hos oss.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

111 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

En försäkring att lita på

Tydlig information. Enkelt att köpa försäkring. Fick nytta av min försäkring när jag stukade foten på en cykelresa.

29 augusti 2025

Hej Christina,
Tack för din återkoppling, och de fina 5-stjärnor *****.
Vi är glada att höra att du tyckte informationen var tydlig och att det var enkelt att köpa försäkringen. Vi är också glada att försäkringen hjälpte dig när du stukade foten.
Eleonor
Kundservice

Köpte avbeställningskydd.

Köpte avbeställningskydd.
Bra service, bra pris. IF Stor hemförsäkring kunde inte garantera rätt till avbeställning på denna resa (vi är en grupp som bokat en segelbåt i Grekland och där en av oss är mellanhand för betalning av hyran) Tack!

26 augusti 2025

Hej Mona,
Vi är glada att vår service och pris uppskattades, och att avbeställningsskyddet gav trygghet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse,och de fina 5-stjärnor!
Eleonor, Kundservice

Snabbt och effektivt sätt att köpa era…

Snabbt och effektivt sätt att köpa era produkter. Hoppas det funkar lika snabbt om olyckan är framme.

26 augusti 2025

Hej Tord ,
Tack för din återkoppling, och att du tagit dig tid till att recensera oss!
Vi är glada att du upplevde ett snabbt och effektivt köp.
Vi hoppas också att allt går bra, men vi finns här om du behöver oss.

Enkel och tydlig hemsida

Enkel och tydlig hemsida. Lätt att beställa det man behöver

21 augusti 2025

Hej Lovisa,
Tack för din återkoppling, och de fina 5-stjärnor.
Vi är glada att vår hemsida är enkel och tydlig, och att det är lätt att beställa.

Krångliga elektroniska formulär.

Krångliga elektroniska formulär.
Koder för kryptering fungerar inte
Bilagor svåra att få in i formuläret
Utdragen procedur med återkommande begäran om ytterligare bilagor, typ utdrag ur journal mm.

20 augusti 2025

Hej Bodil,

Vi beklagar de svårigheter du upplevt med våra elektroniska formulär, krypteringen och bilagor. Jag tar din återkoppling viadre, så vi kan förbättra våra processer. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.
Eleonor, kundervice

Jobbat ute med...

Jag har haft med Europeiska att göra i många olika sammanhang och vet att det fungerar bra.

14 augusti 2025

Hej Göran,

Vi är glada att höra att du har haft bra erfarenheter av oss i olika situationer. Tack för att du delar med dig av din positiva feedback!
Eleonor, Kundservice

Det var lätt och snabb och trevligt…

Det var lätt och snabb och trevligt personal.

31 juli 2025

Hej Shokr,
Vi är glada att du upplevde vår personal som snabb och trevlig. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss. Och tack för de fina 5-stjärnor *****.
Önskar dig en trevlig dag!
Eleonor, kundservice

Stor förståelse för en gammal man som…

Stor förståelse för en gammal man som ej lyckades få med underlaget i skadeanmälan digigitalt. Bra bemötande samt kunniga kontakter hos er.

25 juli 2025

Hej Bengt,
Vi är glada att vi kunde hjälpa med skadeanmälan och att du upplevde vårt bemötande som bra. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att få veta att våra kunskaper uppskattas.
önskar dig en fin dag!
Eleonor, kundservice

Jag har tecknat försäkring hos er i…

Jag har tecknat försäkring hos er i många år och det har aldrig varit några problem vilket ger mig en trygghet så jag fortsätter

23 juli 2025

Hej Stig,
Vi är glada att höra att du känner dig trygg med våra tjänster efter många år. Tack för din lojalitet och för att du delar med dig av din positiva erfarenhet. Det betyder mycket för oss.
Eleonor, kundservice

Vart tog kundtjänsten vägen?

det går inte att få kontakt med vare sig kundtjänst eller säljare. Är de på väg att lägga ner? Vågar man köpa försäkring här?

22 juli 2025

Svar från Europeiska ERV

Tack för att du tagit dig tid till at recensera oss.
Vi beklagar svårigheten att nå oss, det tar vi till oss.

Enkelt och tydlig info

Enkelt och tydlig info

16 juli 2025

Hej Henrik,
Stort tack för din återkoppling!
Vi är glada att informationen var enkel och tydlig.
Eleonor, kundservice

Försäkringen fungerade men kundupplevelsen daterad

Försäkringen fungerade, men kundupplevelsen håller inte riktigt måttet 2025. Hemsidan svår att navigera. Formuläret fel konstruerat så att man tvingas ladda upp dokument som inte krävs i det specifika fallet. Jag fick skapa en blank PDF och ladda upp för att komma vidare.

15 juli 2025

Svar från Europeiska ERV

Tack för din återkoppling! Vi är glada att försäkringen fungerade. Vi beklagar att du upplevde svårigheter med hemsidan och formuläret, det tar vi till oss.

Lättöverskådlig,transparent,enkelt och…

Lättöverskådlig,transparent,enkelt och snabbt.

10 juli 2025

Svar från Europeiska ERV

Hej Daniela, Tack för din återkoppling :-)
Vi är glada att du hade en lättöverskådlig, transparent, enkel och snabb upplevelse.

smidigt & tydligt

Enkelt, snabbt.
Tydligt.

2 juli 2025

Hej JOhan,
Tack för din återkoppling och den fina recensionen.
önskar dig en trevlig dag !
Eleonro, kundservice

Debitkortkopplad reseförsäkring

Hade ett ärende med återbetalning av resekostnad pga sjukdom, detta via en försäkring kopplat till mitt skandia-kort. Försäkringsvillkoren var aningen kluriga men fick alltid bra hjälp när jag ringde kundservice. Efter inskickning av ärendet godkändes det efter ca 2 veckor utan något strul!

17 juni 2025

Hej Albin,
Vi är glada att höra att du fick bra hjälp av vår kundservice och att din återbetalning godkändes smidigt. Tack för din återkoppling om försäkringsvillkoren; vi tar detta i beaktning för att förbättra tydligheten.

försäkring man kan lita på

jag har använt europeiska erv flera gånger och alltid varit nöjd. deras support dygnet runt är en trygghet oavsett var man befinner sig i världen.

21 juni 2025

Hej Johnny,
Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster.
Det betyder mycket för oss att vår support dygnet runt ger trygghet, oavsett var du befinner dig. Tack för din positiva återkoppling!
Önskar dig en trevlig dag!
Eleonor, kundservice

Att jag har en försäkring va mitt…

Att jag har en försäkring va mitt kreditkort var jag medveten om.
Men det medförde MASSOR av arbete och mycket svåra kontaktuppgifter foton mm.
Räkna inte med att ERV hjälper dig med detta.

16 maj 2025

Hej Walter,
Vi beklagar att du upplevde svårigheter med försäkringen via ditt kreditkort. Vi tar din återkoppling till oss.
Vi ska undersöka detta.
Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

försäkring man kan lita på

19 juni 2025

Hej Sofie,
Tack för att du tagit dig tid till att recensera oss.
Det betyder mycket för oss att vår dygnet runt-support ger dig trygghet var du än är i världen. Tack för din positiva återkoppling!

Fungerad klockrent

23 juni 2025

Hej Ola,
Tack för de fina 5-stjärnor *****, och din återkoppling.
Eleonor, kundservice

Köper alltid er försäkring även om jag…

Köper alltid er försäkring även om jag har i hemförsäkringen

23 juni 2025

Hej Björn,
Vi är glada att du väljer vår försäkring, även med hemförsäkring. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.
Och tack för de fina 5-stjärnor *****.