Enø Handyman Omdömen 17

2. Snickare
  3. Tjänster inom skötsel och underhåll
  4. Ombygge

Skrivet av företaget

Enø-Handyman Service er din lokale handyman på Enø. Ring og vi snakker om dit projekt. Har en stor passion for at bygge med træ.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dygtig god håndværker.

Vi har fået lavet en terrasse af Enø Hadyman Service.Stor tak til Thomas som er en dygtig håndværker. Vi er mega glade for vores terrasse. Og vil til hver tid bruge ham igen.
Stor anbefaling, fra Sv.Aage og Bente.

16 juni 2025

Ny terrasse

God dialog, rådgivning og top klasse udførelse af arbejdet. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og Thomas har været meget fleksibel omkring at finde de rette løsninger.

23 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle have lavet en ny terrasse

Skulle have lavet en ny terrasse, og fik en super god oplevelse med handymanden fra Enø. Alle aftaler overholdt og godt håndværk, så kan kun anbefale ham til små og store projekter i huset. Jeg kommer til at bruge ham igen det er 100% Emil

9 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enø Handyman har leveret et godt…

Enø Handyman har leveret et godt arbejde og har været effektiv, mens han har bygget planke terrasse rundt om huset og har afsluttet med opsætning af en udestue, arbejdet er udført til en rimelig timeløn og vi er meget tilfredse.

12 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan på det varmeste anbefale Thomas…

Vi kan på det varmeste anbefale Thomas og Enø Handymand Service.
Han kommer som man aftaler, han laver meget professionelt arbejde og er utrolig dygtig til sit arbejde.
Alle stjerner herfra.

1 september 2023
Logotyp för Enø Handyman

Svar från Enø Handyman

Tak for de fine ord

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan meget varmt anbefale at benytte…

Vi kan meget varmt anbefale at benytte Enø-Handymanservice
Han har udført et virkeligt flot arbejde hos os som vi er så glade for.

Alt er udført virkeligt professionelt til mindste detalje.

Vi er så tilfredse med resultatet :-)
Thomas er meget løsningsorienteret
og sympatisk flik fyr.

Rydder så flot op efter sig.

Hold dig ikke tilbage hvis du har en opgave der skal løses - han kan virkelig mange forskellige håndværk.

13 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I slutningen af august havde vi et akut…

I slutningen af august havde vi et akut behov for nyt rækværk i vores helårsbolig til afløsning for et råddent. Enø Handyman udførte opgaven hurtigt og rigtig pænt.
Derfor bad vi ham om at efterse vores plankeværk i sommerhuset. Hurtigt blev opgaven løst og igen rigtig pæn udførelse.
Vi kan varmt anbefale Enø Handyman - hurtigt, godt arbejde og til en god pris.

1 september 2023

Flot arbejde

Flot arbejde. Thomas har malet to gavle hos os, og vi er yderst tilfredse, og vil helt sikkert bruge ham igen.

25 augusti 2023

Kæmpe anbefaling

Vi har netop fået lagt ny træterrasse samt løst en række andre, mindre opgaver i vores sommerhus. Vi er mere end tilfredse! For det første er arbejdet supergodt udført, og færdigt til aftalt tid. For det andet har Thomas haft evnen til at korrigere undervejs, fordi jeg skiftede mening omkring udseendet på terrassen.
Thomas er dygtig til træ, uden tvivl, men han er også dygtig til mennesker. Han er hyggelig at have gående og han rydder op efter sig. Samtidig er han meget bevidst om at genbruge hvad der kan genbruges og god til at komme med input til de ideer vi allerede selv havde. Han er punktlig og man er ikke i tvivl om, at han ved hvad han laver.

Vi er allerede i gang med at engagere Thomas til flere opgaver og er så glade for, at vi har lært ham at kende. Tusind tak 😊

13 augusti 2023

Kæmpe anbefaling - Top Arbejde

Vi fik hjælp til at sætte træhegn op. Vi er meget tilfreds og fra den dag hvor der bliver målt op til hegnet var færdig gik der kun få dag. Enoe handyman er meget dygdig og arbejder hurtig. Det bliver ryddet op og efterfølgende kom han forbi og lavet små rettelser efter jeg kom i tanken om noget. Klart anbefaling fra os og vi kommer at bruge Enoe handyman igen når vi hwr brug for.

18 juli 2023

Dygtig håndværker

Enø Handyman Service har netop udført en opgave i vores sommerhus. Han er faglig dygtig, og arbejdet er udført godt. Han giver løbende status. Klart en anbefaling fra mig

18 juli 2023

Vores Varmeste Anbefalinger 🤩

Hej ☀️
Vi har fået Enoe Handyman’s hjælp flere gange, bl.a. til at få indhegnet Vores lille Forhaven, så vovse ikke smutter ud, samt har Vi fået hjælp til at få lavet og opsat Trælåge i Baghaven, plus lidt Indendørs arbejde bl.a. opsætning af Billeder m.m.
Når Man aftaler noget med Thomas bliver Det holdt Fast både Dato og Tid Thomas er yderst Professionel og samtidig snaksaglig på hyggeniveau og humoristisk Det er Altid En fornøjelse at have besøg af ham og Den aftalte pris er Fast
Vores Varmeste Anbefalinger 🤩
Kh fra
Hugo & Rose 🥰

20 juni 2023

Professionel handyman

Enoe Handyman lavede en træterrasse på min altan. Han arbejde hurtigt, effektivt og professionelt. Det blev et flot resultat. Der blev ryddet så flot op efter arbejdet.
Jeg kan varmt anbefale Enoe Handyman

19 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.