Anmeldelse af emilys.dk At de kun bruger emærket verificerede anmeldelser (og ikke Trustpilot) er et skalkeskjul for en svindelvirksomhed!!! LÆS, LÆS, LÆS Varer stinker af kælder/skimmel. Ved kon... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg måtte annullere min ordre da jeg en uge efter køb ikke havde fået besked om at min vare var afsendt. De imødekom heldigvis min annullering. Forklaringen fra dem var manglende bemanding. De håbede... Se mer
Lige en update på min købsoplevelse hos Emilys. Via kommunikation på trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT halløj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen... Se mer
Længere leveringstid end angivet. Kontakter ikke kunden hvis nogle vare fx mangler på lagret, og derfor ikke kan blive sendt.. Svare ikke på mail. Skrev en mail 1 uge efter bestilling, da jeg int... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
📅 Vi stoppede med at bruge Trustpilot i 2023 | ⚠️ Trustpilot giver ikke et retvisende billede af Emilys | En stor del af vores anmeldelser (ca. 85%) vises ikke længere her, fordi Trustpilot har fjernet dem, da vi ikke ville købe abonnement hos dem. ⚠️ Vil du se vores reelle anmeldelser, henviser vi til E-mærket her er 10 gange så mange anmeldelser ⚠️ De anmelderser der alligevel kommer her, er typisk af smålige mennesker der 1. aldrig har købt noget hos os 2. har profil med kun fornavn og har kun har lavet en anmeldelse ELLER kun laver 1-stjernede anmeldelser. Til alle jer, vi ønsker jeg en lykkelig fremtid med at handle hos andre end os.
Kontaktuppgifter
Kongo-Brazzaville
- emilys.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super positiv oplevelse
Super positiv oplevelse. Emilys havde det største sortiment og den bedste pris. Jeg bestilte varen og modtog lynhurtigt efter.
Pakken kom med en ekstra lille hilsen i form af slik. Virkelig sødt.
Kun positive bemærkninger herfra :-)
Gode produkter og helt vildt hurtig…
Gode produkter og helt vildt hurtig levering - til døren. Yderst tilfreds :)
Her handler jeg gerne igen!
Ingen problemer og kun positive ord herfra. Jeg sendte endda en mail søndag aften og fik svar indenfor 5 minutter, hvilket jeg blev noget overrasket over. Pakken er i orden, og hjemmesiden overskuelig og god.
Så alt i alt en positiv oplevelse, og jeg tøver ikke med at handle der igen 👍🏻
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Manglende + forkert vare
Jeg modtager min pakke og opdager hurtigt, at der mangler 2 kopper. Jeg kontakter Emilys - de svarer hurtigt tilbage, beklager meget og eftersender mig straks kopperne - rigtig fin service!
Da jeg modtager kopperne og får der hele pakket rigtigt ud opdager jeg, at skeerne ikke er den farve jeg har bestilt og ikke passer til det resterende af spisesættet. Jeg kontakter igen Emilys og får dette svar;
‘Jeg beklager mange gange, men vi kan desværre ikke sende ud af flere gange. Jeg ved det er os der har lavet fejlen, men det er derfor der står i vores betingelser, at man skal gennemgå sin ordre grundigt ved modtagelse. Omkostningen i porto er simpelthen så stor, så hvis vi skal sende flere gange, så bliver omkostningerne alt for store.
Jeg håber at du kan leve med den lille farvefejl.’
Betingelser er jo betingelser, men i min optik virkelig dårlig service - når nu man har formået, at lave 2 fejl i en enkelt ordre.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Hjemmesiden er nem, at navigere i.
OK priser, hurtig behandling af ordre og hurtig forsendelse. En lille vingummiposen i pakken var guld værd for børnene. Alt i alt en rigtig god service.
Nemt at navigere i
Hjemme siden er super nemt at navigere i
Der er et bredt udvalg til børn
Jeg glæder mig til at modtage min ordre
Kan stærkt anbefales!
Altid hurtig levering og rimelige priser 😊 Desuden får man altid en lille hilsen med i sin pakke, jeg er meget tilfreds med alle mine køb derfra 🤩
Hurtig levering og fornem service
Hurtig levering, lækkert udvalg og fantastisk bytteservice - alt med et smil.
Trods lidt svartid pga. travlhed så var der en virkelig fornem personlig bytteservice og tilbud om fremover at tage børnene med og prøve sko/tøj. Kommer helt sikkert til at handler der igen.
Elsker og gå på indkøb på hjemmesiden
Elsker og gå på indkøb på hjemmesiden, skønne produkter og hurtig levering. Det er som juleaften og gøre et godt køb hos jer 🤗🤗🤗
Gode vare og hurtig levering
5 store stjerner for rigtig god…
5 store stjerner for rigtig god kundeservice.
Hurtig ekspedering af min ordre
Hurtig ekspedering af min ordre, og rigtig godt at man kan vælge aftenlevering samme dag via burd delivery
Lige en update på min købsoplevelse hos…
Lige en update på min købsoplevelse hos Emilys.
Via kommunikation på trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT halløj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen siden 28.10, jeg havde bare ikke modtaget beskeden.
Emilys reagerede lynhurtigt på min anmeldelse og problemet var klaret på under et døgn
Nu er kjolen hentet og er helt som foventet.
Tak for det fra en nu meget glad kunde som gerne vender tilbage.
Fint udvalg og hurtig levering.
Altid en rigtig god oplevelse
Altid en rigtig god oplevelse
Stort udvalg, gode muligheder for tilbud, hurtig levering
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her
Mega hurtigt levering
Gode priser og mega hurtigt levering. Bestilte mandag formiddag og modtog pakken samme aften 👏🏻
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.