Anmeldelse af emilys.dk At de kun bruger emærket verificerede anmeldelser (og ikke Trustpilot) er et skalkeskjul for en svindelvirksomhed!!! LÆS, LÆS, LÆS Varer stinker af kælder/skimmel. Ved kon... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg måtte annullere min ordre da jeg en uge efter køb ikke havde fået besked om at min vare var afsendt. De imødekom heldigvis min annullering. Forklaringen fra dem var manglende bemanding. De håbede... Se mer
Lige en update på min købsoplevelse hos Emilys. Via kommunikation på trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT halløj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen... Se mer
Længere leveringstid end angivet. Kontakter ikke kunden hvis nogle vare fx mangler på lagret, og derfor ikke kan blive sendt.. Svare ikke på mail. Skrev en mail 1 uge efter bestilling, da jeg int... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
📅 Vi stoppede med at bruge Trustpilot i 2023 | ⚠️ Trustpilot giver ikke et retvisende billede af Emilys | En stor del af vores anmeldelser (ca. 85%) vises ikke længere her, fordi Trustpilot har fjernet dem, da vi ikke ville købe abonnement hos dem. ⚠️ Vil du se vores reelle anmeldelser, henviser vi til E-mærket her er 10 gange så mange anmeldelser ⚠️ De anmelderser der alligevel kommer her, er typisk af smålige mennesker der 1. aldrig har købt noget hos os 2. har profil med kun fornavn og har kun har lavet en anmeldelse ELLER kun laver 1-stjernede anmeldelser. Til alle jer, vi ønsker jeg en lykkelig fremtid med at handle hos andre end os.
Kontaktuppgifter
Kongo-Brazzaville
- emilys.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårlig service
Jeg har købt et par bisgaard vinterstøvler, hvor limen er gået på snuden efter kort brug. Jeg har tidligere købt bisgaard og har aldrig oplevet det før. Jeg får blot besked på at jeg kan lime dem, da det er en kosmetisk fejl og at det nok er pga brug, hvilket de burde kunne holde til. De tilbyder også jeg kan sende dem retur, og så kan de lime dem. Hvilket jeg syntes er for ringe, når man giver dyre domme for et par sko, som gerne måtte holde mere en et par mdr.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse
Nu er verden jo sådan, at vi må tro på hinanden.
Jeg har troet på hvad, I har sagt, og har heller ikke haft belæg for andet.
Men når min pakke endnu ikke er kommet og jeg har betalt for noget jeg reelt ikke ved hvor er, eller hvornår jeg får mine penge retur på den annullering i er blevet præsenteret på email.
Jeg kan ikke gøre noget ved at en underleverandør ikke leverer den service I reklamerer med. Og jeg forstår også jeres udlæg, men ikke desto mindre er det jeres ansvar da det er en leverandør I har valgt at bruge og ikke noget der skal komme mig til gene.
Jeg er ked af at I har mere travlt med at affeje min anmeldelse og få mig til at fremstå urimelig, når jeg blot har bestilt noget hos jer som så er blevet givet forkert ud til en underleverandør.
Teksten bliver lang, da historien også efterhånden er lang og kræver en ordentlig fortælling.
Jeg ser frem til som sagt at modtage mine penge retur senest på tirsdag i næste uge...
Svar til jeres tilbagemelding d.25/2 kl. 17.40.
Jeg taler på inden måde grimt om jer, det er som tidligere ment konstruktivt - Men hvis en negativ anmeldelse tolkes sådan, så ja..
Korrekt, jeg valgte selv Burd til levering under den forventning at de mulige leverandører jeg blev præsenteret kunne levere til min adresse. Hvis jeg havde vidst de ikke leverede i mit område havde jeg aldrig valgt dem, men det kan på ingen måde være mit ansvar at tjekke en transportørs leveringsområder, jeg stoler/stolte på at de muligheder jeg blev tilbudt også var nogle der leverede til min adresse.
Jeg skal ikke I dialog med en transportør som har fået en pakke fra jer, som de ikke leverer i mit område, det må være jeres opgave...
Jeg ville ønske jeg blot kunne besvare jeres kommentarer - Men eftersom jeg ikke kan dette, så bliver det på denne måde, da jeg som I nu ved har kommentarer til jeres påståede om forløbet.
Jeg føler mig efterhånden talt noget ned og taget noget useriøst, men det er min fortolkning og jeg formoder da det er ment konstruktivt og venligt fra jeres side.
Opdatering kl. 18.28.
Jeg vælger at dele min oplevelse, da det er hvad jeg følte, jeg håber I også kan tolere en dårlig oplevelse og tage det til jer set fra en kundes synsvinkel.
Jeg er helt enig i at vi skal stoppe dialogen her, da vi aldrig bliver enige om hvad den gode kundeservice burde være - Jeg vil lade det være op til folk der læser dette og tolke det på deres måde og se dette fra en kundes synsvinkel og ikke virksomhedens og håber I respekterer min dårlige oplevelse omend I mener noget andet.
Jeg ser nu frem til en afslutning på ordrerforløbet hos jer, når jeg har fået mine penge retur.
Fortsat god fredag.
Hurtig og god service!
Super hurtig levering og ikke sidste…
Super hurtig levering og ikke sidste gang at jeg handler der 😊
Super hurtig modtog jeg pakken.
Super hurtig modtog jeg pakken.
Leveret i pakkeboks helt tæt på min bolig
Tusind tak, jeg glæder mig til at forære gaven til barnebarn 💙
Super hurtig levering og gode produkter…
Super hurtig levering og gode produkter 🤩
Det gik stærkt fra bestilling til jeg…
Det gik stærkt fra bestilling til jeg kunne hente min pakke :)
Ikke sidste gang jeg handler her
Gode tilbud hurtig levering
Gode tilbud hurtig levering, utilfreds med de ikke levere hvor jeg altid får leveret varer fra nettet tæt på min bolig, denne leveringsted var for langt væk
Super hurtig ekspedition.
Alt ok
Alt ok
bestilde vare kom ca 14 timer efter betiling
med bud kl 21-31
God service. Gode tilbud på lækre varer. Kunne allerede hente min click and collect bestilling dagen efter på deres lager. Meget hjælpsomme. Køber der helt klart igen!
Er første gang hej handler hos dem .
Er første gang hej handler hos dem .
De har mange fine ting og gode priser.
Hurtig levering og ansvarlig pakket ind.
Vil helt klart anbefales
Min ordre blev hurtigt pakket og sendt
Min ordre blev hurtigt pakket og sendt. Lækkert tøj 🤗
Super lækkert legetøj
Super lækkert legetøj
Køber gerne hos jer igen
Hurtig fin levering
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg modtog en pakke igår, hvor der manglede en ting. Jeg skrev en mail med det samme og modtog svar tidligt dagen efter. De kunne konstatere at den var plukket, men åbenbart ikke sendt med. De sender en ny med det samme. Helt fantastisk service og kundeservice!
Super imødekommende og god service
Super imødekommende og god service!
Svarer hurtigt på spørgsmål via mail.
Flere leveringsmuligheder og mulighed for click & collect.
Jeg vil helt bestemt gerne anvende emilys.dk fremover!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.