Dyrt förkläde såg ut som ett barnförkläde
1. Långsam leverans
2. Visar en produkt skickar en annan
Elvoline.com offers reservations with more than 250,000 hotels around the world. Created in 2012, Elvoline.com is a professional and dynamic online booking website focusing on using the latest technology with a global network of international partners. Our mission is to offer the best rates complimented by the best services. The Elvoline team consists of young, professional travel enthusiasts with a combined experience of over 40 years in tourism & e-commerce.
44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg City, Luxemburg
1. Långsam leverans
2. Visar en produkt skickar en annan
Billigt och bra! Allt fungerade bra! Mycket nöjd!
Ett 5 stjärnigt hotell med familjekänsla. Supernöjda med allt, brukar tröttna på maten efter några dagar med all inkl men inte här, varierat och vällagat. Och kul med italienska restaurangen en kvöll. Fick picknick påse den dagen vi skulle vara borta över lunchen. Bara hämta vattenflaskor i baren, har vi fått betala för annars. Rent snyggt överallt och fantastisk utsikt över havet. Allt fanns på drinklistan ;-) och koffeinfritt kaffe. Rekommenderas varmt!
Bokningen gick bra!
MEN
Hotellet med falsk marknadsföring, har manipulerat och ha retuscherat sina bilder...

Svar från Elvoline.com
Allt var bra förutom när man kom fram till hotellet då sa de att man ska betala skatt 2 dinar per person ca 6kr
Jag sa då men allt var betalt när jag bokat
Då säger detta är skatt för staten
Boka aldrig vid Elvoline. Jag är så besviken och arg. Bokade och betalade för Savk hotell i Alanya i April månad. Resan skulle vara i Juli.I slutet av Juni dog min syster. Vi skulle ha begravning när resan skulle bli av så vi måste avboka. Tar kontakt med Elvoline och inga problem säger dom bara sända in dödsattesten. När vi sänder in den så säger dom att det blir inga pengar tillbaka pga deras avtal med hotellet. 😡😡😡

Svar från Elvoline.com
Very simple and easy.Exactly how it should be.

Svar från Elvoline.com
Jag har beställt 3 rum men hotellets administrations gubbe var inte nöjd för att det var ganska billigt pris på alla rum och vill att jag ska boka genom booking.com istället, jag har pratat med Elvoline personalen om detta och dom har inte bekräftat priset på rummet heller men de säger att vi väntar på hotellets administrations personalen för ytterligare info- som har aldrig kommit fram på nästan två veckor, jag har tappat all förtroende till dem och deras hotell som heter Minamarkt i hurghada och avbeställt min reservation dit, jag ger dem två tjärnar.

Svar från Elvoline.com
Inte ett hotell jag vill återvända till,
Trasig glödlampa vid sängen och på altanen, hål på armstöd på soffan och mycket lyhört, hörde grannar snarka, frukost var helt ok och skulle kunna få 3-4 men tyvärr drar övrigt ner betyget så vill bara ge 2 totalt.