Får inte beställda skor
Får inte beställda skor, bara betalt
Men ingen leverans
Får inte beställda skor, bara betalt
Men ingen leverans
Har följt instruktionerna för retur, men ingen respons. Dålig kvalitet och obefintlig service. Pengar i sjön, tyvärr.
Totalt oseriöst företah! Har inte fått min vara jag betalt för. Får inte heller återbetalningen och inga svar. Varning! Beställ inget härifrån! Det sämsta företaget jag någonsin varit i kontakt med. Varning!
/ Niina
VARNING!!! Fake varor!!! Köpte ett par Nike skor som är plastiga och fula. Får inte skicka tillbaka varan utan är erbjuden en ny storlek. Oprofessionellt företag med slitvargen för höga priser!!! Bojkotta detta företaget!!!!!!!!!!!
Produkten kom trasig och fick som svar att jag måste skicka tillbaks den till kina för att få full återbetalning "men om du vill slippa detta krångel så kan du få 15% av summan tillbaks på kontot direkt"
nja så funkar ju inte konsumentköplagen påpekade jag å då blev jag ghostad :p
Jag köpte ett duschmunstycke och det ramlade i delar vi första användningen. SÅÅ dålig kvalité och ingen garanti. Rent av pengarna i sjön.
Sämsta företaget någonsin!
Vill man reklamera någonting så säger dem att man ska reklamera sakerna till Kina och att du får stå för frakten.
Riktigt dåligt företag!!
Jag beställde ett duschmunstycke och fick endast en sönderriven påse i en väl förseglad påse från Postnord nerknölad i brevlådan!!! Och så går det inte få tag på dom heller!!!’😡😡😡
Beställ aaaaaaldig därifrån!!!!
Lurendrejeri 😡😡😡
Elsa Sverige är ett oseriöst företag som vägrar stå för de som dom lovar. Är du inte nöjd med varan får du full återbetalning skriver dom. De är fejk har bråkat med företaget i över en månad nu. Dom vägrar lämna ut en adress så jag kan återsända duschmunstycket. Färgen lossar och dom har erbjudit mig behålla varan och få 10% på nästa köp. Vilket jag tacka nej till efter som jag inte är nöjd med den.
Beställde duschmunstycke för ett mycket bra pris, efter 20 dagar hade jag fortvarande inte fått varan. Kontaktade kundtjänst och de påstår att varan är levererad till min påstlada. Jag har dock inte tagit emot mitt paket och den skulle inte ens få plats där. Har kollat även hos det lokala postkontoret (postnord)...och inget. Elsasverige kan inte heller bekräfta till vilken address de har levererat. Detta är helt klart ett bedrägeri, beställ inte från denna hemsida/ företag du kommer aldrig få dina varor. De skickar bara trevliga förskrivna mejlsvar som alltid ger samma information men inga fakta. Detta är helt klart bluff!
Beställde ett duschmunstycke, får ingen leverans, Elsa anger att det är levererat "utanför dörr" men det är det inte.
Kundservice ber mig kolla på "mitt postombud" när de själva valt att leverera med Early Bird som inte är en posttjänst utan tidningstjänst utan postkontor.
Jag beställde en GRÅ väska och fick en svart efter 3 veckor..vill inte ha och använder inte svart! Har skrivit till dem 4 gånger o dessutom skickat ett foto på min svarta! väska.. varje gång utom den sista fick jag konstigt svar att de undrade var felet låg. Jag svarade att det var fel färg och skickade ett foto. Fick svar att min svarta väska är grå och att jag fått rätt väska! Ett robot svar! Alltså helt omöjligt att få en riktig kontakt! Gör mig otroligt förbannad! Finns alltså ingen riktig människa eller företag bakom bolaget. Saker skickas från ett lager någonstans i Asien och de har standardsvar till alla!
Har beställt 2 kram ringar, fick dom efter 3 dagar börja dom erja.
Maila dom och fota problemet, dom skulle skicka nya med prioritet. Kom inga,jag maila igen, då undra dom om jag va nöjd att få 10% tillbaka, inte ok.
Då maila jag igen, då får jag till svar att dom tyckte att det va synd att jag inte gilla varan, kan inte ha ringar som erjar av sig.
En stor varning ⚠️ till Elsa Sverige.
Tog även lång tid att få dessa varor.
Beställer aldrig mer från dom.
Susanne
Tyvärr köpte jag en produkt här ifrån och är galet missnöjd.
Har försökt göra en retur men får samma mail 4 gånger och därefter inget svar.
Inväntar svar innan jag betalar varan…
Beställde en produkt i november. I början av december skickade jag och frågade vart min beställning tagit vägen fick då svar att den kommit bort i transporten eller att min adress inte var komplett. Skickade min adress igen sen blev det tyst . Idag skickade jag åter ett mejl och frågade vart min beställning tagit vägen så jag fortfarande inte fått något . Fick exakt samma mejl tillbaka som första gången!! Handla inte från denna sida !!