Eliteways Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Good quality option trading course. The topics organisation could be better. The best trading course you can find in Czechia.

Företagsinformation

1. Läroanstalt

Skrivet av företaget

We specialize in education in the field of stock market trading within the centralized CME Group environment, focusing on trading equity indices through futures contracts and their options. Since 2011, we have transformed all our trading knowledge and experience into automated trading systems and related educational courses. We are building a community of successful market traders using our algorithms. Our community is here to offer you a unique opportunity for algorithmic trading within a supportive group, providing education and camaraderie that will accelerate your trading growth to extraordinary levels. Together, we create the strength to achieve exceptional success in financial markets. Forget the solitary path of trading! Profit on the stock market with an automated trading system, requiring minimal time and emotional involvement.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(30)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekná a odborná spolupráca.

Perfekná spoločnosť a spolupráca, ktorá je na vysokej a profesionálnej úrovni. Dôraz sa dáva na štúdium a hlavne ma ochranu majetku, čo je super. Výborná a hlavne odborná komunita, ktorá sa každý deň posúva dopredu. Jednoducho super :-)

2 juli 2024

Výborná komunita opčních obchodníků

Klub mohu jen doporučit. Komunikace přes discord je na výborné úrovni a vždy se najde někdo, kdo na Váš dotaz odpoví. Sdílí se zde obchody včetně vysvětlení, jak to příslušný obchodník řešil. Co se týká zázemí klubu, jsou zde lidé, kteří pomohou jak s technickými tak s obchodními problémy. A na závěr nelze nezmínit video kurzy, které jsou na špičkové úrovni. Za mě super.

4 augusti 2024

Opravdový trading

Pokud má někdo zájem o opravdový profesionální trading, Eliteways je ta nejlepší cesta jak toho dosáhnout. Obsáhlá znalostní báze a velice přátelské prostředí mě okamžitě posunulo na jinou úroveň. Nikdo si tu na nic nehraje a nemaže med kolem úst. Velice kladně hodnotím přístup k riziku, které je zde vždy na prvním místě.

25 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Konečně něco co jsem hledal a funguje podle přestav

Za posledních 15 let jsem se nesetkal s něčím podobným a to jsem toho celkem dost prošel a utratil. Burza Živě je něco TOP a jsem rád že jsem součástí projektu a komunity .Nemám tolik času se tu rozepisovat ale za mě můžu jet doporučit. Všechno co potřebujete vědět k obchodování najdete na Burza Živě.

22 juli 2024

Eliteways - parťák na cestě životem 👍

S Eliteways potažmo s BurzaŽivě spolupracuji už necelé 2 roky a jsem přesvědčen, že je to cesta, která otevírá neskutečné možnosti vedoucí profitabilním obchodům na burze. Díky "opcím", které jsou v tomto elitním klubu bravurně a velmi podrobně vysvětleny, jste schopni už po 2-3 měsících realizovat své živé ziskové obchody. Za mě si také nesmírně cením jak vysoké podpory a zázemí, tak skvělého týmového ducha v tomto VIP klubu. 👍👍👍😉🖐

26 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ak to myslite s tradingom vazne tak ste na spravnom mieste

Trvalo mi naozaj dlhu dobu kym som nasiel podobne zmyslajucich ludi a to som vyskusal vela programov a prestudoval vela materialov.

Burza Zive alebo ponovom Eliteways urcite odporucam kazdemu kto ma seriozny zaujem pochopit o com je naozajstny trading a ake strategie existuju a ako v celom tomto kolose sa pohybovat a co je najlepsie, naozaj to funguje ak sa dodrzuju pravidla a clovek vie ovladat emocie.

Toto je naozaj velmi kvalitne a hlavne realne vysvetleny system tradovania zalozeny na futures a opcnych strategiach. Sekcia vzdelavania je velmi prehladna a kazda lekcia ma svoj vyznam, k tomu este ulozene vsetky vysielania (ci uz pre zaciatocnikov alebo pokrocilych) a o discorde ani nehovorim. Tam clovek najde uplne vsetko co hlada a vzdy sa moze obratit na podporu ak nieco potrebuje.

Verim ze tato komunita to dotiahne este velmi daleko a profesia "trader" ziska svoje postavenie ktore zatial nema.

Drzim vsetkym palce

31 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Unikátní přístup k burzovnímu vzdělávání

Se společností a její činností mám vlastní skoro 7letou velmi pozitivní zkušenost. Společnost v čele s Jakubem Kovaříkem mi spravuje nemalé peněžní prostředky a mohu říci, že jejich služby i komunikace jsou na vysoké úrovni a stejně tak i jejich investiční výsledky jsou velmi dobré. Vykazují nízkou kolísavost a společně s ní i zdravou výnosnost, což mi vyhovuje. Oceňuji také celkový přístup, rychlou a šikovnou podporu a transparentnost při vysvětlování všech nutných postupů. Teším se na další společné roky a vřele doporučuji společnost každému, kdo má zájem o profesionální služby v oblasti burzovního vzdělávání, obchodování a investic.

12 juni 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.