Eliteways Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Good quality option trading course. The topics organisation could be better. The best trading course you can find in Czechia.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Klub mohu jen doporučit. Komunikace pƙes discord je na vĂœbornĂ© Ășrovni a vĆŸdy se najde někdo, kdo na VĂĄĆĄ dotaz odpovĂ­. SdĂ­lĂ­ se zde obchody včetně vysvětlenĂ­, jak to pƙísluĆĄnĂœ obchodnĂ­k ƙeĆĄil. Co se tĂœ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

S Eliteways potaĆŸmo s BurzaĆœivě spolupracuji uĆŸ necelĂ© 2 roky a jsem pƙesvědčen, ĆŸe je to cesta, kterĂĄ otevĂ­rĂĄ neskutečnĂ© moĆŸnosti vedoucĂ­ profitabilnĂ­m obchodĆŻm na burze. DĂ­ky "opcĂ­m", kterĂ© jsou v t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Pokud mĂĄ někdo zĂĄjem o opravdovĂœ profesionĂĄlnĂ­ trading, Eliteways je ta nejlepĆĄĂ­ cesta jak toho dosĂĄhnout. ObsĂĄhlĂĄ znalostnĂ­ bĂĄze a velice pƙátelskĂ© prostƙedĂ­ mě okamĆŸitě posunulo na jinou Ășroveƈ. Nik... Se mer

Företagsinformation

1. LĂ€roanstalt

Skrivet av företaget

We specialize in education in the field of stock market trading within the centralized CME Group environment, focusing on trading equity indices through futures contracts and their options. Since 2011, we have transformed all our trading knowledge and experience into automated trading systems and related educational courses. We are building a community of successful market traders using our algorithms. Our community is here to offer you a unique opportunity for algorithmic trading within a supportive group, providing education and camaraderie that will accelerate your trading growth to extraordinary levels. Together, we create the strength to achieve exceptional success in financial markets. Forget the solitary path of trading! Profit on the stock market with an automated trading system, requiring minimal time and emotional involvement.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

(30)

0 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Eliteways

Over the years I have tried many ways of trading. Different strategies and different approaches. However, I am most excited about automated trading. I'm at my computer watching AOS trade for me.
I am gradually learning how it works by following the Eliteways tutorial system.

12 juli 2025

Burza Zive / Eliteways

I am part of Burza Zive / Eliteways community since 2020 (currently 4 years). ItÂŽs fair project focusing to the stock and particularly option market education, underlining complexity of the trading processes and all the time and unconditionally staying on the safe side. Nothing for "become rich quickly" enthusiasts, Eliteways focus knowledge base and training instead of impulsive trades and skipping control of risc.

4 december 2024

Eliteways mohu jen doporučit

Jako ĂșplnĂœ začátečnĂ­k v opčnĂ­m obchodovĂĄnĂ­ jsem měl obavy, zda tomu vĆŻbec porozumĂ­m, ale dĂ­ky jejich profesionĂĄlnĂ­mu pƙístupu se pomalu, ale jistě dostĂĄvĂĄm do obrazu. NejvĂ­ce mě nadchlo napojenĂ­ na automatickĂœ obchodnĂ­ systĂ©m, kterĂœ mi ĆĄetƙí čas a nervy a umoĆŸĆˆuje soustƙedit se na to, co je opravdu dĆŻleĆŸitĂ©. NavĂ­c mě mile pƙekvapila skvělĂĄ komunita vstƙícnĂœch obchodnĂ­kĆŻ, kde si lidĂ© vzĂĄjemně radĂ­ a podporujĂ­ se, coĆŸ je k nezaplacenĂ­. K tomu vĆĄemu mĂĄm doĆŸivotnĂ­ pƙístup ke vzdělĂĄvacĂ­m materiĂĄlĆŻm a videĂ­m, ke kterĂœm se mohu kdykoliv vracet a rozvĂ­jet svĂ© znalosti. Eliteways mĂĄ takĂ© velice ochotnĂœ a fundovanĂœ support, kterĂœ je vĆŸdy pƙipraven pomoci a zodpovědět jakĂœkoliv dotaz. Věƙím, ĆŸe ĆŸivot je tƙeba proĆŸĂ­t, ne jen pƙeĆŸĂ­t (nenĂ­ druhĂœ pokus) – a penĂ­ze mi dĂĄvajĂ­ svobodu, kterou k tomu potƙebuji. PĂĄnovĂ© z Eliteways VĂĄm nebudou slibovat "Lambo overnight", ale ukĂĄĆŸou vĂĄm, ĆŸe zodpovědnĂœ risk management a sloĆŸenĂ© ĂșročenĂ­ je osmĂœ div Světa :-). Pokud to myslĂ­te s finančnĂ­mi trhy vĂĄĆŸně, určitě dejte Eliteways ĆĄanci!"

23 november 2024

Super komunita pro Trading

Eliteways (Burza ĆŸivě) nabĂ­zĂ­ vĆĄe pro naučenĂ­ se obchodovĂĄnĂ­ od začátečnĂ­ka pro pokročilĂ©ho tradera. Kromě toho mĂĄ kolem sebe perfektnĂ­ komunitu, na kterou se kdykoliv mĆŻĆŸu obrĂĄtit o pomoc.
Eliteways se neustĂĄle rozvĂ­jĂ­ a jsem rĂĄd, ĆŸe jsem na palubě.

6 november 2024

Futures& Options

This trading project has a constructive approach to trading. It is not based on feelings about candle bars. It is about statistics of Futures supported by Option hedging. It is the only one approach that really works for me and many others.

25 augusti 2024

The best Option Trading course in Czechia

A systematic approach that everyone with time can comprehend, try, and profit from. The biggest benefit I see is automated trading which will be available in the future. In that scenario, if you do not want to do it manually you can use automation to do its work.

19 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Options AOS

Good quality option trading course.
The topics organisation could be better.
The best trading course you can find in Czechia.

16 augusti 2024

Great trading community

Great trading community. Excellent study materials and instructional communication. Especially attractive automated trading system. I am satisfied and still in anticipation of new learning materials. Highly recommended.

16 augusti 2023

VzdelĂĄvanie, podpora komunity.

PrĂ­stup k zĂĄkaznĂ­kom - členom komunity, perfektnĂĄ podpora zo strany Eliteways aj samotnej komunity a členov klubu. VzdelĂĄvacĂ­ program neustĂĄle aktualizovanĂœ na vysokej Ășrovni, za pĂĄr tĂœĆŸdƈov človek dokĂĄĆŸe samostante obchodovaĆ„. AbsolĂștna spokojnosĆ„.

16 augusti 2024

Autora projektu "Burza ĆŸivě" jsem

Autora projektu "Burza ĆŸivě" jsem poznal několik rokĆŻ pƙed tĂ­m neĆŸ tento projekt vznikl. Absolvoval jsem jeho opčnĂ­ kurz , kterĂœ mi pomohl rozơíƙit si a ukotvit mĂ© znalosti opcĂ­ a opčnĂ­ problematiky na burze. Nechci se vyjadƙovat zda byl kurz dobrĂœ nebo ĆĄpatnĂœ, ale dost mě naučil a znalosti mi pƙedĂĄval člověk , kterĂœ byl uĆŸ tehdy v prĂĄci s opcemi profesionĂĄl , alespoƈ oproti mě a ĆŸivě opce obchodoval.S odstupem pĂĄr rokĆŻ vzniknul projekt "Burza ĆŸivě" do něhoĆŸ jsem se takĂ© krĂĄtce zapojil.NepovaĆŸuji se zdaleka za profesionĂĄla na Ășrovni , abych mohl toto fundovaně hodnotit, ale po dobu co jsem byl zapojen, byl Jakub Kovaƙík neustĂĄle po vĆĄech strĂĄnkĂĄch profesinĂĄl a to jak ĂșrovnĂ­ znalostĂ­ a vhledu do problematiky tak radou a pomocĂ­ s ƙeĆĄenĂ­m problĂ©mĆŻ , kterĂ© logicky vyvstĂĄvaly. MomentĂĄlně nabĂ­zĂ­ "Burza ĆŸivě" dvě ĂșĆŸasnĂ© moĆŸnosti narĂĄz . Jednak moĆŸnost opravdu se naučit a pochopit principy obchodovĂĄnĂ­ opcĂ­ a soubÄ›ĆŸně s tĂ­m i moĆŸnost vydělĂĄvat reĂĄlnĂ© penĂ­ze. A to vĆĄe nejen s podporou autora , ale i velkĂ© skupiny lidĂ­ , kteƙí i kdyĆŸ majĂ­ kaĆŸdĂœ jinou Ășroveƈ teoretickĂœch i praktickĂœch znalostĂ­ , spojuje stejnĂœ zĂĄjem , opčnĂ­ obchodovĂĄnĂ­ a vydělĂĄvĂĄnĂ­ peněz na burze. AĆ„ se vĂĄm daƙí M.D.

15 augusti 2024

VĂœbornĂĄ zkuĆĄenost

NejlepĆĄĂ­ mĂ­sto kde začít s tradingem na profi Ășrovni. Principy, kterĂ© se zde ukazujĂ­, opravdu fungujĂ­ a mĆŻĆŸete si uĆĄetƙit spoustu času a peněz pƙi hledĂĄnĂ­ funkčnĂ­ho systĂ©mu. NavĂ­c k tomu dostanete podporu a skvělou komunitu.

15 augusti 2024

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer