Extremt smidig och enkel att använda, går att sätta på och spänna fast mycket snabbt. Slitstark och snygg, följer ryggen bra och man är absolut inte osmidig NEGATIVT: Axelbanden är "fattiga" och h... Se mer
Väldigt bra service och informerar om förseningar utan att man själv behöver fråga. Ordern blev någon vecka försenad, inte alls konstig med tanke på konflikten i Ukraina. Fick mina varor och d... Se mer
Tusen tack för västen. Nu som våldet har ökat explosionsartat i landet, känner jag mig mycket tryggare med min knivskydds väst när jag jobbar i hemtjänsten sena kvällar. Har rekommenderat både min man... Se mer
Bra passform, skulle eventuellt behövt ha lite mindre slack på axelremmar. Inte alls lika varm som andra västar jag har provat. Vikten är helt okej. Det finns lättare västar men de 3kg min väger tills... Se mer
Elite Armor är en dansk tillverkare av skyddsutrustning Vi utvecklar sticksäkra västar och skottsäkra västar enlig de senaste standarderna. Vårt mål är att skydda liv, vilket betyder att vårt fokus är riktat mot dörrvakter, väktare, polis och militär. Vi har ett nära samarbete med den danska polisen och alla produkter du hittar i Elite Armors webbshop, är noggrant utvecklade med tanken att varje enskild produkt ska kunna hantera väldigt allvarliga hot - inklusive skott- och knivangrepp. Utöver vårt vanliga sortiment, hanterar vi även specialuppdrag inom skottsäkra och sticksäkra produkter, så om du har behov för en skräddarsydd lösning, som passar precis dina behov, kontakta oss gärna så vi kan diskutera möjligheterna. Du kan kontakta oss på info@elite-armor.se
Glasmagervej 38C, 4684, Holmegaard, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Snabb frakt, varor som utlovat och i mycket god kvalitet!

Svar från Elite-Armor.se
Snabbt och smidigt hanterande av min order, mycket bra tracking, kan bara rekommendera Elite-Armor.

Svar från Elite-Armor.se
Mycket proffsigt företag och produkter! Rekommenderar starkt!
Antonio/SEQR

Svar från Elite-Armor.se
Elite-Armour har bra produktutbud, och snabba leveranser.

Svar från Elite-Armor.se
Väldigt snabb leverans, Jobbar som dörrvakt beställde västen i onsdags den kom på fredagen. Västen satt väldigt bra. Skulle verkligen rekommendera Elit armor.

Svar från Elite-Armor.se
Elite Armor levererar verkligen produkter av högsta kvalitet. Jag känner mig både trygg och bekväm när jag använder deras utrustning. Servicen var dessutom snabb och professionellt jag rekommenderar dem starkt!

Svar från Elite-Armor.se
Mitt intryck av upplevelsen från beställning till leverans är väldigt bra. Jag gillar västen och den fungerar bra för mig.
Jag skulle vilja ha att ”hålen” där man för inramat mm, skulle varit lite bredare.
Likaså så skulle sett att ryggbandet, hade suttit fast, pga när du tar på dig västen kan banden vila sig, rätt irriterande.
Men som sagt, västen funkar bra, sitter skönt och nära. Jag ska ut i fält snart, så där kommer den testas ordentligt. Överlag är jag väldigt nöjd. Nu är jag rätt stor över rygg och bröstkorg, pga av träning, så jag skulle gärna haft längre remmar, men men 😎

Svar från Elite-Armor.se
Slitstark och snygg, följer ryggen bra och man är absolut inte osmidig
NEGATIVT: Axelbanden är "fattiga" och håller absolut inte samma kvalitet som västen själv, skulle kunna skära sönder dem.

Svar från Elite-Armor.se
Bästa västen ever, har haft många men denna var outstanding tack elite
Snabb frakt och trevlig kundservice fick hjälp fort med det jag behövde har inget alls att klaga på :)

Svar från Elite-Armor.se
Köpte en väst på en tisdag, mailade och frågade när dom tror att den skulle komma fram till gbg och fick snabbt svar att det brukar ta runt 3 arbetsdagar men att pga att en väldigt stor och oförberedd beställning hade kommit så kunde det dröja någon vecka extra. Trots detta kommer västen fram fredagen samma vecka. Västen sitter bra och skönt tillskillnad från många andra västar och man märker att det är bra material samt att man inte blir svettig i den. Verkligen 5/5 jag har inget att klaga på, riktigt professionella.

Bästa butiken!
Beställde en väst som dom tydligen inte hade inne. Fick otroligt bra support, lösnings orienterad personal som hjälpte mig hela vägen. Pålitliga & håller sitt ord

Svar från Elite-Armor.se
Snabb leverans och väldigt nöjd med min skottsäkra väst. Den är väldigt lätt och smidig att ha på sig. Mycket nöjd!

Svar från Elite-Armor.se
Köpet gick otroligt smidigt.
Beställning på hemsidan kändes trygg och säker. Orderbekräftelsen kom direkt på mailen och bara några dagar senare kom paketet till den närliggande butiken för upphämtning.
Mycket nöjd kund!

Svar från Elite-Armor.se
Vi har beställt flera västar som kommer bra paketerade.
Vår senaste väst kom på tre dagar från Danmark, väldigt bra :)

Svar från Elite-Armor.se
Har inget att klaga på bra leveranser bra produkter västen sitter som en dröm,
Jag strulade med mina beställningar men dom löste allt och svarar fort på Mail.