Elenoza Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik lees: “Wij zijn tijdelijk gesloten, voor al uw vragen en opmerkingen kunt u ons per e-mail bereiken. Annuleringen of retouren krijgen binnen maximaal 90 dagen hun aankoopbedrag terug. Dankuwel vo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wat een asociaal bedrijf-je. wat een schoft, pure afzetterij!!!! Schoenen gekocht, netjes betaald maar nooit gezien. Eveneens meerdere mailtjes ( zogezegd geruststellend ) ontvangen. Hoog tijd de... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

product nooit ontvangen (6 maand over en weer gemail) en mijn on line verzekering mailt mij nu : Een frauduleuze site, oplichter valt niet onder een professionele handelaar. Bijgevolg kunnen wi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waar blijft artikel Yt2500721272238935 Wacht wel erg lang! Eerst geld incasseren maar levering blijft uit. Of zit het in een container uti China en vragen jullie de hoofdprijs? Waardeloze levering... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

wat een bandieten

wat een bandieten! pure afzetterij!!!! sandalen netjes betaald maar nooit gezien. Eveneens 2 mailtjes ( zogezegd geruststellend ) ontvangen. Hoog tijd de politie hiervan op de hoogte te stellen. Stel voor dat we dat trouwens met ons allen doen!!

5 juli 2023

Beste Olivier,

Zou u een mailtje kunnen sturen naar support@elenoza.nl met uw ordernummer en dat u aangeeft uw aankoopbedrag terug te willen? Dan zorgen wij ervoor dat u uw aankoopbedrag zo snel mogelijk terug krijgt.

OPLICHTERS

Sandalen of aankoopbedrag nooit (terug) gezien. Reeds anderhalve maand deze strijd aangegaan. Ook ik ga een aanklacht indienen bij de autoriteiten. Geloof tevens het antwoord van Elenoza hieronder niet; ik ben al 2 maanden in contact met Support en krijg alleen maar leugens gevoerd en nog steeds geen aankoopbedrag terug gezien.

6 juli 2023

Beste Maureen,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

It is a scamm Be careful

It is a scamm. Don’t buy anything. I placed an order for 95 euros approximately (3 pairs of sandals) at the beginning of July and still nothing . It is not possible to check the shipment and the items were not delivered. I sent e-mails requesting the reimbursement of my money which were never replied . It is a fraud and I will file a complaint to Olaf .

4 augusti 2023

Dear Lina,

If the situation has not yet been resolved, could you please send an email to support@elenoza.nl with your order number and that you indicate that you want your purchase amount back?

Then we will ensure that you get your purchase amount back as soon as possible.

We apologize for this unpleasant situation, this is not what our customers are used to from us.

Yours sincerely,

Elena Customer Service

Ook ik ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen

Ook ik ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen
Nu komen zij met een smoes dat ze last hebben van een cyberaanval en geen retourbetalingen kunnen doen, het is ongehoord wat hier gebeurd en hoe zij hiermee omgaan. Iemand heeft voor mij het adres en k.v.k nummer, opgespoord. Ik ga uitzoeken of dit juist is voordat ik het openbaar maak.

1 augusti 2023

Beste mevrouw,

OPLICHTING!!!

Na eerdere melding: ook na 2 maanden geen levering, en ook geen terugbetaling vanwege "cyberaanval op computersysteem" - zo heet dat nu. Oplichting, fake, bedrog, diefstal. Ik doe aangifte bij de politie (hebben meerdere klanten gedaan)

30 juli 2023

Beste Henk,

Grosse arnaque!

Grosse arnaque!
Commande effectuée et payée il y a 2 mois ! Rien reçu, pas de remboursement comme demandé.
A éviter

Deux mois plus tard, toujours pas de remboursement

15 juni 2023

Chère Gaston,

Si la situation n'a pas encore été résolue, pourriez-vous envoyer un e-mail à support@elenoza.nl avec votre numéro de commande et indiquer que vous souhaitez récupérer le montant de votre achat ?

Ensuite, nous veillerons à ce que vous récupériez le montant de votre achat dans les plus brefs délais.

Nous nous excusons pour cette situation désagréable, ce n'est pas ce à quoi nos clients sont habitués de notre part.

Met vriendelijke groeten,

Christine
Service Client Eléna

Oplichters

Oplichters, niet kopen!

21 juni 2023

Beste Anne,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben al weken bezig om mijn geld terug te krijgen

Ik ben al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Elke week een mail naar hun gestuurd, krijg netjes antwoord, het is onderweg en nu komen zij met een smoes dat ze last hebben van een cyberaanval en geen retourbetalingen kunnen doen, het is ongehoord wat hier gebeurd en hoe zij hiermee omgaan, oplichters zijn het.

31 maj 2023

Beste Vrony,

Bestelling van 2 truitjes

Heb reviewers gelezen van de voorbije maand. Ik kan mij daarin terugvinden. Ben al in contact met hen sinds begin juni. Zijn nu 27/07/ en heb,buiten een 5 tal uitvluchten,nog altijd niets gehoord.Heb voorgesteld om mijn geld terug te sturen, maar tot hiertoe nog niks gezien.Laatste “ uitvlucht “ is dat zij zijn gehackt.

2 juni 2023

Beste Frieda,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eleonaz Company is a scammer. Don't buy anything from this company!

I can write really fairly that Elenoza is a scammer.
An order placed end of May has never been delivered (but of course my payment went through). I asked their 'customer online service' news about my order. After too many emails from me and very few (always vague) answers from them, I unfortunately need to consider that I won't get my order nor any reimbursement. I'm in the process to report them to the OLAF.

24 juli 2023

Dear Elisabeth,

Then we will ensure that you get your purchase amount back as soon as possible.

Yours sincerely,

Elena Customer Service

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel niks bij dit bedrijf!!!

Eind mei een jumpsuit besteld. Nog steeds niks ontvangen. Ik heb gevraagd om het geld terug te krijgen. Ik kreeg een bericht dat het bedrag terug wordt gestort maar helaas dat hebben ze ook nog niet gedaan. Ik voel me belazerd. Ik ga een aangifte doen bij de politie.

24 juli 2023

Beste Agata,

ELENOZA

Ik heb 20 juni een Jumpsuit besteld bij Elenoza voor de prijs van 39,95, ben nu 30 dagen verder en heb nog steeds niets ontvangen en zag dezelfde Jumpsuit staan bij AliExpress met levertijd van 12 dagen en bedrag van 12,99..heb er 10 dagen geleden een mail naar toe gestuurd en zeiden dat het onderweg was... voel me zeer belazerd en zal niemand aanraden om daar dus iets te bestellen!!!

19 juli 2023

Beste Marjolein,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geld kwijt, geen schoenen geleverd

Bestelling voor schoenen geplaatst op 2 juni.
Na anderhalve maand nog steeds geen schoenen.
Geen antwoorden op de mails die we sturen!

KOOP HIER NIET !!!!

19 juli 2023

Beste Curt,

Grosse arnaque

Grosse arnaque , commander au mois de mai , ils enlèvent bien l'argent du compte mais aujourd'hui le 17juillet toujours rien reçue , dégoûtée. Je leur ai envoyé un mail ,le premier ils ont répondue qu'il fallait attendre mais depuis plus de nouvelle et ne répondent plus

24 maj 2023

Chère Nathalie,

Met vriendelijke groeten,

Christine
Service Client Eléna

Oplichter

Beste mensen. NIETS KOPEN.
ALLES KOMT UIT CHINA. Wist ik toen niet.
BESTELLING EN BETAALD OP 18/05.
Na 10 dagen voor een online bestelling is wat lang, nog niets gekregen. Er zou een probleem geweest zijn met verzending…. waar mijn twijfels.
Kreeg een nieuw pakket op 28/06/2023. Geen merk geen maat geen wasmethode, Voor een blauwe trui met 3/4 mauwen. Ook een haak in de voorkraak. Mijn betaling is geblokkeerd en wacht naar een retour label.
Zoals veel vorige lezers klanten. BEDROG

28 juni 2023

Beste Anne-Marie,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elenoza kon de goederen niet in…

Elenoza kon de goederen niet in afgesproken tijdvak leveren.
Hierop kenbaar gemaakt dat dit niet naar wens was.
Hierop netjes afgehandeld en meteen aankoopbedrag terug geboekt
Belinda

12 juli 2023

Helaas Oplichters!

31 mei jl 2 bestellingen gedaan van 3 vrolijke strandjurkjes. Om lang verhaal kort te maken, zie ook andere reviews, geen geleverde goederen, ellenlang aan het lijntje gehouden, geld zou teruggeboekt worden, dus niet. Gelukkig heb in met mijn Visa creditcard betaald. Ik heb een betwistings formulier "goederen niet geleverd" ingestuurd. ICS heeft het geld teruggehaald. Toch € 97! Dus tip: zoveel mogelijk met je creditcard betalen. En Elenoza mode: jullie zijn in en in triest een zielig volkje! "Opgelicht" is in geschakeld!

14 juli 2023

Beste Carola,

Oplichterij

Oplichterij, koop niks hier. Een grote ellende. Lelijke plastic schoenen uit China, lang wachten, op eigen kosten teruggestuurd en daarna 3x gevraagd om terugbetaling. Geen telefoonnummer en KVK nummer te vinden.

7 juli 2023

oplichting.

Na heel wat heen en weer gemail, kan ik niks anders zeggen dan dat ik aan het lijntje gehouden word met beloftes. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor niet geleverde bestellingen, beloven terug te betalen en doen niks. Heel schandalig. Bestel nooit bij deze mensen!!!!

5 juli 2023

Beste Peggy,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.