Elektronik Shoppen Omdömen 92

1,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindel firma der kommer ikke noget fra dem, du får tracking til falsk shippingfirma, taster man sit ordrenummer kommer samme info op som alle ordre lavet samme dag(og det er mange) Når der er gået... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Elektronik Fuppen

Tror desværre også jeg er blevet tørret. Min ordre har nu været undervejs i over en måned. Jeg har kontaktet firmaet, som har lovet at sende mig en ny vare (den gamle var bortkommet), sagde de. Nu kan man slet ikke kontakte firmaet længere. Det er ikke så meget den tusse de har røvet mig for, som nager mig. Det er mere den følelelse at blive taget ved næsen, som er virkelig nederen SURT SHOW 😒

24 april 2025

Dårligste oplevelse ever…

Dårligste oplevelse ever…

Har fået af vide at min pakke er leveret, dog ved jeg ikke hvor eller hvornår..
og jeg kan ikke ringe til dem, nummeret er ikke i brug, og deres mail virker heller ikke..

Så i mine øjne er denne hjemmeside scam

30 maj 2025

De har snydt mig for 900kr

De har snydt mig for 900kr, ved godt at de penge ikke er meget men det er princippet i at købe noget man så aldrig får.. Og nu er hjemme siden lukket ned og jeg får ikke mine penge tilbage… ikke en fed forretning,

12 maj 2025

Dette er rent svindel.

Ja, jeg røg også i fælden, dette er et stort svindel firma, så hold jer væk.
Har aldrig fået svar på mine henvendelser ej heller min vare.

19 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Køb ikke fra denne butik.

Køb ikke fra denne butik, jeg har købt og betalt for en ismaskine d. 23. April og har ikke modtaget nogen pakke endnu. Pengene blev hævet dagen efter mit køb. Ifølge dem skulle jeg have modtaget den, men jeg har ikke modtaget nogen pakke. Jeg har skrevet til dem og de svarede at de ville vende tilbage men igen ting er sket.

23 april 2025

LAD VÆR AT KØB PÅ DENNE HJEMMESIDE

LAD VÆR MED AT KØB PÅ DENNE HJEMMESIDE! Jeg har aldrig fået mine vare som jeg bestilte d. 29 april. Pengene er trukket og varen er aldrig dukket op. Kundeservice svare på mail lige indtil jeg skrev at jeg ville have mine penge retur.
Telefonnummeret virker heller ikke.
Så ja lad vær med at købpå denne hjemmeside!

29 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindel fra start til slut skriver de…

Svindel fra start til slut skriver de har leveret, det er fup der har ikke været nogen her på det pågældende tidspunkt, så skulle der komme en anden slushice maskiner, fra Canada??? Alså hvor dumme tror de man er. Desværre 900 kr fattigere

29 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt en ismaskine og jeg…

Jeg har bestilt en ismaskine og jeg tror det fup og svindel der er nu gået en måned og den skulle være leveret har dog ikke set den og de prøver at snyde sig til mine konto oplysninger lad endelig være med købe her

2 april 2025

PAS PÅ!!!!

PAS PÅ!!!!! Dette firma er nu ikke-eksisterende, hvilket jeg godt kan forstå.
Den 15. april bestilte jeg en vare hos firmaet og betalt omkring kr. 1000,00, som blev hævet ret hurtigt. Varen var ikke på lager - sagde de - selv om der i annoncen stod, at der var 2-4 dages leveringstid. Den ville komme fra fjernlageret. Det viste sig formodentlig at være i Canada, for track-and-trace-nummeret angav, at det kunne være der.
Efter flere skriftlige henvendelser frem og tilbage med firmaet var der sket dette: Min første ordre var til en person i den anden ende af landet. Næste gang havde transportøren leveret forsendelsen et forkert sted. Det er løgn. Tredje gang - og vi er nu ved den 15. maj - kan man følge (ikke pakken, men track-and-trace-nummeret) fra formodentlig Canada og senest står der, at pakken er på vej til Danmark.
Men pludselig kan man ikke tracke nummeret mere, og firmaets hjemmeside er lukket. Korrespondance med firmaet er ej heller mulig.

Konklusionen må være, at Elektronik Shoppen er et svindelfirma, hvor man for alt i Verden ikke skal handle.

28 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.