Vi forstår godt din frustration, og vi er kede af den ulejlighed, du har oplevet. Desværre kan vi ikke håndtere sagen anderledes end tidligere oplyst.
For at præcisere: pakken blev afvist i Sverige og returneret til Danmark af ukendte årsager. Den er derefter sendt tilbage til Sverige. Uanset hvordan PostNord har håndteret pakken, ændrer det desværre ikke på vores procedure i denne type sager.
Vi refunderer naturligvis pengene til dit kort, så snart PostNord bekræfter, at pakken er gået tabt. Alternativt refunderer vi også gerne beløbet, hvis vi modtager pakken retur som følge af en fejl fra PostNords side. Vi tilbyder desuden at sende en ny pakke uden beregning – i bedste fald modtager du dermed produkterne to gange.
Vi kan dog ikke foretage en refundering på nuværende tidspunkt, da der stadig er mulighed for, at PostNord leverer pakken.
Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten desværre ikke gælder for denne type produkter, da produkter, der kan forringes under transport, ifølge dansk lovgivning er undtaget fra de 14 dages fortrydelsesret. Men undtagelsesvis vil vi gerne tilbyde dig, at du kan returnere pakken, hvis du ender med at modtage den og ikke ønsker at beholde den.
Opdatering:
Vi håber, du har modtaget dine penge retur. Vi vil meget gerne beklage den forsinkelse, der er opstået. Den skyldes desværre, at der blev oprettet en indsigelse gennem din bank. Når det sker, må vi ikke længere foretage direkte udbetalinger, men skal i stedet følge bankernes fælles procedure, hvilket typisk forlænger sagsbehandlingen en del.
Vi vil stadig gerne understrege, at vi tror, det havde været hurtigere og nemmere for dig, hvis du havde valgt enten at modtage en ny forsendelse eller tage imod vores tilbud om straks-udbetaling, så snart pakken blev meldt savnet eller fundet. Men vi respekterer selvfølgelig det valg, du har truffet, og håber, alt nu er faldet på plads.