Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Promocja tylko na papierze, a w realu guzik. W sobotę kupiłem pralkę, dzisiaj przywiezli i przy próbie rejestracji produktu okazało się, że pula nagród wyczrpana. Dziwne? Miał być zwrot blikiem 300zł,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zakupiłem czajnik, lodówkę oraz odkurzacz marki Electrolux. Niestety czajnik uległ uszkodzeniu, a od dwóch tygodni bezskutecznie próbuję złożyć reklamację. Wysyłałem maile, próbowałem kontaktu telefon... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia żenada pierwszy i ostatni zakup przez Electrolux.pl Zakupiłem pralko suszarkę ELECTROLUX za ponad 6000 dojechała z wgnieceniami. Zgłoszone natychmiast przez infolinię procedura nie daj się... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kupiliśmy do mieszkania kilka produktów firmy Elektrolux. Mamy kłopot z lodówką Side by Side. Od 27.07. 2025 nie ma reakcji na maila zgłaszającego usterkę( dziś jest 05.08.2025) nie można się też dodz... Se mer

1,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

#opiniamotywowananagrodą

#opiniamotywowananagrodą
Jestem bardzo zadowolona z pierwszego prania.Pranie doprane czyste i pachnące.Poprzednia pralka też była elektrolux pozostaję więc wierna dobrej marce która polecam wszystkim ...2025.17345.011023

13 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nowa pralka za 2499 PLN.Pierwsza…

Nowa pralka za 2499 PLN.Pierwsza usterka - niedomykanie drzwiczek, trzeba mocno trzaskać,walić drzwiczkami aby program ruszył.Druga usterka wg mnie to duże wibracje bębna podczas rozpędzania i hamowania(przód - tył).Pralka trzęsie się i tłucze na boki.Serwis wymienił czujnik drzwiczek ale jest tak samo.Serwisant od firmy Bazyl stwierdził na te usterki że jest dobrze i fabryki nie będzie poprawiał.Pralka tragiczna-wyrzucone pieniądze.

25 mars 2025

#opiniamotywowanairytacjairozczarowaniem…

#opiniamotywowanairytacjairozczarowaniem
Nie polecam electrolux, chiński hisense jest bardziej prokliencki...

Zakupiłem 2 sprzęty firmy Electrolux okap oraz mikrofale. Wszystkie wymogi spełniłem, by skorzystać z promocji i przysługuje mi 400 PLN przelane przez electrolux do PGNiG. Electrolux chce mnie wykluczyć z promocji, bo faktura za sprzet jest na żonę, a rachunki za media w domu są na mnie. Nadmieniam, że prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe pod tym samym adresem i faktura za sprzęt oraz faktura do pgnig jest na ten sam adres....
Szkoda, że ekspedient w sklepie rtv euro agd nie wspomnial o tym, że to istotne, gdy kupowałem wasza mikrofalówkę. Kupiłem również lodówkę hisense oraz sprzęty samsunga i nigdzie takich cyrków nie robili, ( polecam zobaczyc- fajne zwroty oraz biżuteria), jedynie wasza śmieszna firma szuka kruczków prawnych i zapisów w regulaminie, by wykluczyć z nagrody. Jeszcze dobrze nie zacząłem korzystać z waszych sprzetow, a już żałuję...

8 april 2025

Najgorszy sprzęt płyta indukcyjna

Po zakupie plytyi indukcyjnej dwa miesiące wysiadł moduł
Naprawa po 10 dniach z wielką łaską
Następnie po paru dniach samoistnie zrobiło się pęknięcie
Oczywiście firma nie widzi w tym wady fabrycznej
Nigdy więcej tego typu sprzętu
Kuchnia najlepiej tylko na wystawkę do sklepu w żadnym wypadku do użytku
Wyrzucone pieniądze
Przestrzegam przed sprzętem Elektrolux

8 april 2025

Pralka niecale 2 lata

Niestety ostatni raz kupiliśmy z mężem produkt z elektroluxa pralka nie wytrzymała 2 lat za pierwszym razem przez telefon nie uznali gwarancji stwierdzono że to wina mechaniczna czyli przez nas na drugi ponownie rozpatrzyli sprawę przyjechał serwisant nic nie znalazł jak to stwierdził że wyjmują skarpetki,pieniążki,śrubki i znowu nie uznali to po co dają te wszystkie gwarancje niech w końcu się wezma za to i na pewno tracąc kolejnego klienta nie pozdrawiam nieszczęsnej firmy

16 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia i droga przez mękę

Niestety dla mnie to były ostatnie zakupy w sklepie internetowym electrolux. Zgodnie z otrzymaną informacją sprzęt miał być wysłany zazwyczaj w 2-3 dni robocze, a czas dostawy to kolejne 1-2 dni robocze. Złożyłem więc zamówienie z wyprzedzeniem 3 dni tak żeby mieć czas odebrać zamówiony sprzęt. Okazało się jednak że sprzęt wysłany został pierwszego dnia roboczego i już następnego miał być u mnie. Ok - tiwerdzilem więc że skorzystam z opcji którą zachwala na stronie electrolux, a mianowicie "dogodny termin dostawy". Okazało się, że owszem - mogę zmienić termin dostawy, ale w przeciwieństwie do innych popularnych sklepów internetowych zmiana terminu dostawy jest płatna. Pani na infolinii nie miła, odmówiła mi przyjęcia reklamacji telefonicznie (w mojej ocenie niezgodnie z obowiązującymi przepisami). Całe zamówienie to dla mnie droga przez mękę. Zdecydowanie polecam zamówienia w innych sklepach internetowych jak MediaM, MediaE, EURO, itp... Ale tutaj to jakaś tragedia.Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu

4 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kilka lat temu kupiłam elektryczna…

Kilka lat temu kupiłam elektryczna bębnowa suszarkie do ubrań. Zapaliła się w domu żywym płomieniem. Dobrze że byłam w domu bo byśmy spłonęli wszyscy. W serwisie nie uznano mi reklamacji ponieważ stwierdzono że to moja wina bo musiałam na czas nie wyczyścić filtra i wlosy dostały się do silnika. Tylko nawet jeśli to prawda to powinna zepsuć się w inny sposób a nie zacząć się palić.

26 februari 2024

Pralka elektrolux

Pralka jest tak skonstruowana żeby po drobnej usterce nie opłacało się jej naprawiać. Nigdy więcej nie kupię niczego tej firmy.

28 januari 2025

Poporstu żenada

Poporstu żenada ! Serwis telefoniczny, gdzie Pan sobie stwierdza ze powinnam kupić środek czyszczący do pralki która od początku pozostawia zabrudzenia , plamy na ubraniach. Pralka która ma pół roku ! I od początku jest z nią problem , pierw dwóch młodych fachowców którzy 30 min zastanawiają się dlaczego pralka brudzi jak nie ma samrów w środku a później pan z infolini serwisant proponujący wysyłkę ulotek jak czyścić pralkę!
Electrolux to jedna wielka porażka!

23 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mój mąż zakupił w 26 listopada 2024…

Mój mąż zakupił w 26 listopada 2024 płytę indukcyjną i od samego początku są z nią problemy. Wyłącza się co chwila. Nie mogę nic normalnie ugotowac. Zupę potrafię gotowac przeszło 4 godz bo co chwila się wyłącza. Dziś jest 7 styczeń 2025 i gotuję obiad od 8 rano, a jest 10.25 a juz mi się 7 wyłączyła. Najgorsza firma jaka może być. Pozytywne opinie wystawiaja chyba tylko pracownicy tej firmy. Wszystkim będę odradzać ta firmę aby omijali szerokim łukiem. Serwisant miał być drugi raz przed Wigilią i do tej pory go nie ma, mimo, że mój mąż dzwonił o ponaglenie, także totalne olanie klienta.

7 januari 2025

Piekarnik Electrolux totalna porażka

Piekarnik Electrolux kupiony 6 grudnia 2024. Zamontowany przez ekipę sklepu 12 grudnia 2024. Piekarnik EOC6H76Z według rankingu euro.com.pl na miejscu 2 !!! okazał się TOTALNĄ PORAŻKĄ. Po dwukrotnym użyciu!!! i zaskakującym niedopieczeniu spodu potraw okazało się, że spód piekarnika (dolna płyta) praktycznie się nie nagrzewa!!! (stwierdzone w niedzielę 22 grudnia) Piekarnik wstawiony w miejsce piekarnika Amica, który zaczął zawodzić po 25 latach. A tu taka niespodzianka. Na Wigilię zaproszonych 20gości, a piekarnik nówka nie piecze! Zgłoszenie reklamacyjne w niedzielę handlową 22 grudnia w Galerii Wołomin nieskuteczne! Zgłoszenie reklamacyjne w Serwisie Electrolux w poniedziałek 23 grudnia od 8 rano dopiero o 9tej możliwość rozmowy z konsultantem, który przyjął reklamację. Bezpośrednia rozmowa z autoryzowanym serwisem, konkretna i bardzo przyjazna, ze zrozumieniem, starają się pomóc, jednak z uwagi na obłożenie serwisantów i Święta przyjazd serwisanta możliwy dopiero po nowym roku, jak na złość serwis ten nie posiada dolnej grzałki do tego modelu piekarnika. Wracam do sklepu w Galerii Wołomin, gdzie relacjonuję po raz drugi sytuację, bezsilność personelu, żadnej propozycji, tak samo jak w Serwisie Electrolux i autoryzowanym serwisie nie ma opcji piekarnika zastępczego, piekarnika z ekspozycji czy cokolwiek! Wymiana starego piekarnika, aby nie było na Święta przykrej niespodzianki, kończy się wymianą na nowy (2 miejsce w rankingu) ale bezużyteczny!!! To moja druga taka przygoda z zakupami w RTVEUROAGD. Po pierwszej porażce powiedziałem sobie nigdy więcej w tym sklepie, i nie dotrzymałem słowa, mam teraz nauczkę, zostałem na co najmniej dwa tygodnie bez piekarnika na całe Święta, Sylwestra i Nowy Rok.

23 december 2024

Pralka zamówiona 5 grudnia

Pralka zamówiona 5 grudnia, dziś 21 grudnia, a ja wciąż nie mogę zrobić prania. Dlaczego?

Zamówiłem pralkę z montażem, ale fachowcy przysłani przez Electrolux nie usunęli blokad transportowych. Efekt? Podczas pierwszego (i zarazem ostatniego) prania pralka zaczęła skakać po całej łazience.

Kontakt z infolinią? Postawa Electroluxa najlepiej podsumowuje się słowami: „Czego pan chcesz?!” Zapłaciłem za wniesienie i instalację, a mimo to sam musiałem pralkę rozmontować i wynieść. Firma kompletnie nie czuje się za nic odpowiedzialna.

Nową pralkę mają dostarczyć 24 grudnia, ale pewności nie mam, bo termin był już dwukrotnie przekładany. Może do Wigilii uda się usiąść w czystych ubraniach – kto wie?

Opinia edytowana: Nowy termin to 30 grudnia, a opinia na stronie firmy została odrzucona, bo była niezgodna z regulaminem (zakaz pisania o obsłudze klienta) :) Bardzo sprytna cenzura Electrolux!

21 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brak poszanowania dla czasu swojego i innych

Zamówiłem okap przez jeden ze sklepów AGD i ten przyszedł uszkodzony - cóż, zdarza się.
Złożyłem więc reklamację do sprzedawcy, gdzie zdecydowałem, że ekologiczniejszą i sprawniejszą opcją będzie naprawa.
Reklamacja jest obsługiwana bezpośrednio przez Electrolux i tutaj zaczyna się zabawa - serwisant przyjechał tak jak się umówiliśmy, facet zdecydowanie nieuprzejmy, i wymaga faktury. Nie wiem po co mu ona skoro zlecenie doszło przez sklep oraz wysłałem już paręnaście wymaganych zdjęć. Ten spojrzał na fakturę, na uszkodzenie okapu (pęknięty plastikowy element, którego wymiana to pewnie 5 minut roboty)... i powiedział że wymiana będzie dokonana przez innego serwisanta.
Po prostu Bareizm.

10 december 2024

Unikać jak ognia!

Witam serdecznie. Nigdy nie wystawiam ocen, aczkolwiek moja sytuacja, aż się o to prosiła.
Zacznę od odkurzacza (silence)1100zł - zakupionego rok temu. Sprzęt sam w sobie SUPER, ale przestał działać po roku (ma 2 letnia gwarancję), która została odrzucona z tytułu użytkowania. Widocznie nie potrafię odkurzać ;(;/ Sprzęt oddany jakis czas temu - wciąż (nienaprawiony) do mnie nie wrócił.
Zobaczymy, kiedy nadejdzie paczka... To raz.
A dwa, że 28 paź tego roku, (na Allegro), za pośrednictwem innego sklepu zakupiłam kuchnię gazową 5palnikowa, za ok 2tys, która już przyszła uszkodzona.
Zamiast spod palników, ogień wydostaje się przez pokrętła. Hit. Sprawa wciąż jest w toku, mimo iż już grudzień... Chociaż z pośrednikiem mamy super kontakt, to godzinę temu zatelefonowałam osobiście do Electroluxa (co graniczy z cudem) i usłyszałam, że ponownie wysyłają zgłoszenie do serwisu, który miał do dnia dzisiejszego się z nami skontaktować. Po moim tel, mąż otrzymał informację zwrotna, że firma zamówiła części od gazówki i ma na to 5 dni, aby ponownie umówić się na spotkanie. Oczywiście u nas nikogo nie było, nie znają prawdziwej przyczyny, a już zamówili części... 🤣🤣😂 Krętacze i nic więcej.
Jeśli możesz, unikaj jak ognia.
My czekaliśmy tyle, poczekamy tydzień, ale jeśli znów nas będą zbywać - oddam tę kuchenkę i chcę zwrot pieniędzy, bo dla mnie ta cała sytuacja jest nie do przyjęcia. Moim klientom oraz znajomym będę ich odradzała z pewnością!!! Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu i dbania o klienta.
Także, NIE POLECAM.
Pozdrawiam serdecznie. ❤️

6 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zadowolona klientka

Zakupiłam odkurzacz pionowy Electrolux. Jest to mój pierwszy sprzęt tej marki. Jestem w fazie testowania ale ogólnie jestem zadowolona z efektów. Stosunkowo nie drogo do innych marek podobnych produktów.Hygienic 800EP81HB25 WU opiniamotywowananagrodą

2 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pralka przecieka i fatalna obsługa posprzedażowa

Pralka przecieka po kilku miesiącach. Zgłoszenie na oficjalnej stronie Elektroluxa z wyborem preferowanego terminu i informacja zwrotna, że przedział godzinowy będzie ustalony po kontakcie ze strony firmy. Dni mijają, nic się nie dzieje, kiedy dzień przed teoretyczną wizytą po prawie pół godzinie czekania na infolinii (a przedtem po wysłuchiwaniu mało lotnego bota) dodzwaniam się, okazuje się, że zgłoszenie w ogóle nie potwierdzone i gdyby nie mój telefon, nie wiadomo, kiedy byłoby potwierdzenie. Dopiero po potwierdzeniu zgłoszenie przekazywane jest do firmy prowadzącej serwis, która ma od tego momentu 2 dni na kontakt. Na szczęście działa sprawniej niż Elektrolux i po telefonie, bez czekania i z żywa osobą szybko ustalam termin. Obsługa posprzedażowa na minus a nie na jedną gwiazdkę, ale nie mogę dać mniej. Nie dość, że z pralki po paru miesiącach nie mogę korzystać, to sposób kontaktu z klientem (a właściwie jego brak) i przede wszystkich informowanie na stronie o możliwościach terminu, które nie są do spełnienia przy takim działaniu firmy, która nawet zgłoszenia nie zauważa, jest dla mnie skandaliczne. Jedyny plus- niczemu nie winna pani na infolinii, która wzięła na siebie całe moje wkurzenie. Z takim brakiem profesjonalizmu w firmie międzynarodowej rzadko ma się do czynienia.

18 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.