Del sök dåligt hanterad.
Sök dåligt hanterad.
Efter kontakt och försäkran om att delen var den rätta .Har betalat med frakt i godtro att delen skickades iväg.
Neh dagen efter ringde dem med att delen kan vara fel ( trotts verifiering av fabrikörs original del nr ) och lovats att återkomma med besked.
Sedan messades ett par foton med delen som stämde utan någon besked om hantering. Tog för givit att den skickades då .
(En annan leverantör ( Boets) snällt hade ringt med besked att har den rätta strax efter men vi tackade nej eftersom.....)
NIX! Då ringde Vi innan stängning efter att de inte hört sig. "Nej det va fel delen så att vi skickade inte den.Vi ska inte skicka fel delen ." Jag kan hålla med att det är ett bra etik.
Sedan försökte jag att fråga värför ingen väntade besked hade kommit som var lovad? Gappade i luren: " Vi har varit nere hela dagen och haft fullt upp här."
Men jag har redan beställt samt betalt för en del som eran folk sagt stämmer.Efter 2 dagar Nu har jag avvisade en annan som har den rätta delen hemma. "JA JA Du ska får din pengar tillbaka o Vi ska kompensera dig !"
Klick så lade den på!!???
Nu var det så att jag är en privat kund men om jag drev en mekaniska verkstad hur skulle jag kunna behåller kunder utan att lämna besked om när dem kan hämta sina lagade fördon ?
Fast även privat har vi också förpliktelser här i livet. Två dagar utan bilen samt 2-3 till att återkoppla den andra leverantörens erbjudan och invänta leveransen. Samt ligger ute med pengar till återbetalning sker.
Antingen ska man bedriver försäljning och kundservice eller skruva med bilar om man inte kan alla tre!
( ADDERADE EFTER: Dem ringde och meddelade att min pengar återbetalades dagen efter . Därav 2* istället för ett )
"Wise men say only fools rush in"
ELVIS