Fantastisk service, köpte 6 st 60w led arbetsljus, som jag ville byta till 12 andra 90w. Inga problem. Snabb retur. Nya ordern lagd, ett samtal bort med Stefan och jag fick även med rabatt via ra... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Baserat på omdömen, skapat med AI
Ämnen som oftast nämns
Baserat på följande omdömen
Extraljus, arbetsbelysning samt fordonsbelysning till riktigt bra priser. 15 år i branchen har gett oss gedigen kunskap inom vår nisch - fordonsbelysning med inriktning vägsäkerhet. Våra extraljus har utsetts som testvinnare och vunnit flertalet stora tester. Gör som över 40 000 kunder och handla fordonsljus av oss på Crazyride.se Vi levererar inom 1-2 dagar och med 30 dagars nöjd kund garanti - 100 % nöjd eller pengarna tillbaka!
Mediavägen 4, 438 91, Landvetter, Sverige
- 031-313 81 26
- info@crazyride.se
- crazyride.se
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Snabb lev och bra packat
Fantastisk service
Snabb retur.
Nya ordern lagd, ett samtal bort med Stefan och jag fick även med rabatt via rabattkod efter lagd order.
Har köpt här tidigare, och kvalitén på lampor är outstanding !
Service o leverans 5/5
Service. Snabb leverans. O riktigt trevliga på kundservice andelningen. Jag stötte på ett liten problem och kontaktade kundtjänst o fick kontakt med Stefan. Han löste mitt problem inom några minuter. Man brukar säga att de e när man stöter på problem de visar sig hur bra kund service företagen har. O detta kunde inte skötas bättre. Jag ska även förtydliga att mitt problem beror inte på crazyride. De va att jag råkat boka verkstadstid o kom på i sista stund att dom kan montera mina extraljus åt mig när bilen endå är inne. Jag behövde köpa ifrån en firma (crazyride) som kunde fixa ljus åt mig snabbt innan min bil skulle in på verkstad. Trots att alla butiker har fullt upp efter mellandags rea o massa röda dagar!
Tusen tack till crazyride och Stefan för att ni löste detta åt mig o att ni har full förståelse för en stressad kund!
Mvh Marco
Jag är jättenöjd med extraljusen från…
Jag är jättenöjd med extraljusen från Ledforce. Stabila och hög kvalitet.
Jag och flera vänner handlar alltid…
Jag och flera vänner handlar alltid från Crazyride. Superbra service och produkter av världsklass till riktigt bra priser.

Blixtsnabb leverans
Blixtsnabb leverans! Mycket nöjd! Rekommenderad varmt 😊

Svar från Crazyride.se
Extremt nöjd med service och…
Extremt nöjd med service och produkterna. Bästa extraljusen på marknaden 👍

Lurar med allt funkar
Lurar med allt funkar. Om du har lite anan bil lampor funkar inte. Och dom tar ingen ansvar för lurig reklam…. Hopa över

Svar från Crazyride.se
Vad hände . . . Ingenting.
Vad hände? Absolut ingenting.
De som vill ha tag på sina lampor inom överskådlig framtid, köp ngn annan stans där ni vet att leverans sker enligt utlovad tid.
Jag vet inte vad som hände eftersom inget har hänt. Det enda som händer är att jag gärna får betala.
Jag valde att beställa från Crazyride för att de utlovade snabb leverans inom 1-2 dagar och skriver att de har över 65000 nöjda kunder. Det får nog bli 64 999 nöjda kunder nu.
Knepiga företag på www som håller på så här.
Hur produkten är? Ingen aning där heller eftersom den inte kommer.

Svar från Crazyride.se
Toppenservice av kundservice och…
Toppenservice av kundservice och jättenöjd med produkten.

Svar från Crazyride.se
Riktigt snabba att svara på…
Riktigt snabba att svara på mail/support, bara det för sig självt är värt 5 stjärnor.

Svar från Crazyride.se
Hade lite krångel med kontakta…
Hade lite krångel med kontakta kundtjänst. Men efter ett tag ringde en supertrevlig kille upp och förklarade att de bla haft problem med sjukdom osv. (Kan hända alla)
Han löste mina problem, och mer därtill!!!
Så full pott på qrazyride!
Rekommenderas!

Beställde den 28 juli 3x 160 watt
Beställde den 28 juli, tyvärr var paketet jag beställde inte längre tillgängligt, men Stefan kom med en trevlig uppgradering. Tyvärr blev det tyst efter det, och det var väldigt svårt att kontakta Crazyride. Det var omöjligt att ringa och e-postmeddelanden förblev obesvarade. Så småningom svarade de, och paketet levererades äntligen idag, 3 september 2025.
Jag tycker det är synd att du inte publicerade ett meddelande på webbplatsen där du förklarade varför det var så svårt att kontakta mig; jag tror att det hade hjälpt en hel del personer redan.
Självklart installerade jag den direkt. Det jag märkte var att det inte fanns någon manual i lådan. Jag är tillräckligt tekniskt kunnig, så jag förstod hur det fungerade, men jag kan tänka mig att någon med mindre teknisk kunskap fortfarande skulle ha nytta av en manual.
Installationen var enkel, och jag ska kontrollera ljusflödet ikväll.
Stefan, tack för uppgraderingen; jag är nu riktigt nöjd med den.

Riktigt nöjd med supporten
Riktigt nöjd med supporten, fick hjälp av Stefan som var väldigt trevlig och bra att ha o göra med. Rekommenderar starkt.

Svar från Crazyride.se
Hade en incident tidigare…
Hade en incident tidigare då jag beställde ett 4p X-ljus 120w och vart väldigt nöjd med det. Så tipsade mina föräldrar om likadant kit men dom ville ha ett 3p. Så beställde 2st sådana, fick ett helt annat kit men någon annan form av reläsats. Sagt och gjort så försökte vi komma i kontakt för en lösning av detta, efter om och men kom vi i kontakt med en supertrevlig kille som förklarade läget och löste det på bästa tänkbara sätt. Även att det tog tid att komma i kontakt med support så löste det sig galant. Kan starkt rekommendera dessa.

Svar från Crazyride.se
Trevligt Support och snabb kontakt via mail!
Tyvärr så har dom haft lite stressigt med semester och sjukdommar vilket alla kan få.
Gjorde en beställning på ett par lampor under kampanjen, tyvärr efter lag beställning så blev dom slut på lager.
Efter kontakt via mail blev jag erbjuden ett nytt ljuspaket vilket verkligen var en rejäl uppgradering, vilket jag meddelade att det var helt okej för mig..
Packat och skickat från Crazyride samma dag efter mailkontakt ang det nya erbjudandet jag fick!
Väldigt trevligt bemötande och snabba svar, Rekommenderas verkligen och kommer garanterat handla hos er igen!
Tack än en gång
Robert

De va bra pris och de var snabb leverans
De va bra pris och de var snabb leverans

Svar från Crazyride.se
Beställde under kampanjen sats med 3 st…
Beställde under kampanjen sats med 3 st 160w stod 1-2 dagars leverans. Tog 18 dagar. Saknades en del till ett av stagen men nytt skickades snabbt :)
Mailade efter nån vecka utan svar med stod i mailet att dem hade lång svarstid så trots detta är jag mycket nöjd och bra ljus i lamporna