Jeg bor i stuen 6 i Colosseum, Dalgas Avenue 6. Århus 8000. Som så mange andre er min bofælle og mig super træt af administrationen af bygningen. Der er blandt andet ikke styr på betalingsservice, i... Se mer
Det här tycker kunderna
Ang kornparken 8920 Randers Efter endel bøvl ang nogle fejl og mangler Er der nu kommet styr på sagerne jeg blev ringet op af ejsingholm som beklagede og den er modtaget Nogle gange kan tingene b... Se mer
Vi har boet i et rækkehus i Hinnerup, hvilket vi har været rigitg glade for, nemt at komme i kontakt med udlejer, som svarer hurtigt, og rigtig flinke personer både på kontoret og viceværten. Ved arbe... Se mer
Vi har haft en meget frustrerende oplevelse med Ejsingholm ApS i et lejemål på Bertram Knudsens Vej i Kolding. Under vores lejeperiode opstod der skimmelforekomst i boligen. Eft... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Administration og udlejning af lejemål i Aarhus og omegn. Både møblerede og umøblerede boliger, samt kort- og langtidsleje. Vores primære boligtyper er studieboliger (værelser/små lejligheder), lejligheder i seniorbofællesskaber (større lejligheder, typisk 75-100 m2), og hotellejligheder (1-5 værelser).
Kontaktuppgifter
Nørre allé 86, st., 8000, Aarhus, Danmark
- kontakt@ejsingholm.com
- ejsingholm.com
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skimmel og defekt ventilation – meget utilfredsstillende håndtering fra udlejer
Under vores lejeperiode opstod der skimmelforekomst i boligen. Efter længere dialog blev der tilkaldt en uvildig rådgiver (Norconsult), som gennemførte en undersøgelse af forholdene.
Rapporten beskriver blandt andet kuldebroer ved konstruktionerne samt, at et-rums ventilationsanlægget på 1. sal fremstår umiddelbart defekt. Samtidig blev der registreret misfarvninger vurderet som skimmelsvamp omkring konstruktionerne.
Soveområdet i boligen var placeret netop på 1. sal i direkte nærhed af både den defekte ventilation og de registrerede skimmelområder. Vi sov derfor i et område med både skimmelmisfarvninger og mangelfuld ventilation, hvilket gav os betydelige gener i forhold til indeklimaet under vores ophold i boligen. Forholdene er dokumenteret via både billeder og den uvildige rapport.
Rapporten beskriver desuden, at skimmelmisfarvningerne opstår som følge af kondens på konstruktionernes koldeste områder, herunder ved kuldebroer. Det peger dermed på forhold ved bygningen og ikke alene brugeradfærd.
På grund af generne ved indeklimaet valgte vi at fraflytte lejemålet før tid, efter at have oplevet problemer i omkring en måned.
På trods af denne dokumentation har udlejer afvist enhver form for reduktion i huslejen.
Dialogen omkring sagen har desuden været meget vanskelig, og det har været svært at få klare svar på centrale spørgsmål – blandt andet omkring overtagelse af boligen af en ny lejer og den endelige opgørelse af huslejen.
Det efterlader desværre et indtryk af en meget ensidig håndtering af sagen, hvor vi som lejere selv har måttet stå for omfattende dokumentation og opfølgning.
Vi håber fortsat, at Ejsingholm ApS vil genoverveje håndteringen af sagen og indgå i en konstruktiv dialog om en rimelig løsning. Såfremt dette sker, vil vi naturligvis opdatere anmeldelsen, så den også afspejler, hvordan sagen endeligt bliver håndteret.
Vores klare råd til kommende lejere er at dokumentere alle forhold grundigt, herunder billeder, rapporter og al skriftlig kommunikation, hvis der opstår problemer i lejemålet.

Svar från Ejsingholm ApS
Exploitative and dishonest - Avoid Ejsingholm at All Costs
If I could give zero stars, I would. Our experience with Ejsingholm ApS was appalling from start to finish. After leaving our home in perfectly normal condition, we were billed over 60,000 DKK for “restoration”, repainting, floor sanding, and even a cracked tile that resulted from poor installation work before our tenancy.
In our experience, it felt as if the process was designed to minimize or eliminate any return of the deposit. During the move-out inspection, we also found the tone of the representative to be condescending and dismissive, especially towards us as foreign tenants.
Days later, we were threatened with interest and debt collection if we didn’t pay immediately. The company relies on inflated invoices and rigid bureaucracy, leaving tenants feeling powerless.
Avoid Ejsingholm at all costs. The most unprofessional and discouraging rental experience we’ve had in Denmark.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det, ville aldrig leje noget hos dem igen. De gør alt de kan for at man ikke får sit depositum tilbage.

Svar från Ejsingholm ApS
Har boet i studielandsbyen i Viby J
Har boet i studielandsbyen i Viby J. i 3 år, og er netop flyttet ud.
Dejligt fair flyttesyn.
Imens jeg boede der, var det nemt at få kontakt til viceværter og få fikset hvad nu end problemet var.
Omgivelserne er skønne og lejligheden er simpelthen så dejlig. :)
Er lige flyttet fra Skovmårvej i…
Er lige flyttet fra Skovmårvej i Hinnerup. Kan varmt anbefale husene og udlejer. Hurtige til at reagere på henvendelser. Har lige haft flyttesyn. Kun få og rimelige bemærkninger.
Vi har været tilfredse med vores…
Vi har været tilfredse med vores udlejningsbolig, ikke mindst Michaels venlighed og imødekommenhed.
Ang Kornparken i 8920 Randers
Ang kornparken 8920 Randers
Efter endel bøvl ang nogle fejl og mangler
Nogle gange kan tingene bare være bøvlet
Plads til alle i studie landsbyen!
Efter at have boet i Studielandsbyen i Viby j, i et halvt års tid, vil jeg gerne give mine varmeste anbefalinger!
Herude oplever man et tæt fællesskab, kreativitet og natur, alt sammen blot 15 min fra Aarhus C. Ejsingholm har været fantastiske til at få ting til at ske, værne om fællesskabet og ikke mindst været super til at kommunikere med beboerne.
Har nydt at leje hos Ejsingholm
Jeg har virkeligt nydt at leje hos Ejsingholm, imens jeg boede på kollektiv. Skønt hus, dejlige mennesker, og god kommunikation med lejeren. God stil.
Varm anbefaling af Ejsingholm og Studielandsbyen
Jeg har boet i studielandsbyen i et år, og jeg kan varmt anbefale både stedet og Ejsingholm som udlejer. Her er et hyggeligt og socialt miljø og man kan virkelig mærke at Ejsingholm går op i at vi skal føle os hjemme, og de gør rigtig meget for at vi skal være glade for vores hjem. Det er nemt at få hjælp når man skal bruge det, og de lytter gerne til de ideer vi har som beboere. Der er mange muligheder for medbestemmelse.
Indflytning var nem og gik uden problemer, og man bliver altid mødt med tillid.
Gode rammer skaber også de bedste naboer, og selve studielandsbyen er bare et skønt sted at bo.
Alt i alt en 100% positiv oplevelse, og en udlejer der varmt kan anbefales.
Hjemmeligt, socialt og æstetisk
Studielandsbyen er et sted, jeg varmt kan anbefale!
Det har været mit hjem gennem størstedelen af min studietid. Selvom jeg på et tidspunkt var nødt til at flytte ud i en periode, vendte jeg hurtigt tilbage igen! Jeg har haft en tæt kontakt med næsten hele deres personale under mine ind- og udflytninger, og jeg kan kun udtrykke min dybeste taknemmelighed for deres personlige og imødekommende tilgang.
Studielandsbyen og dens beboere fortjener uden tvivl fem stjerner for deres sociale engagement, som Ejsingholm understøtter. Her er der en harmonisk balance mellem sociale aktiviteter såsom solskinsdage med øl, filmaftener i fælleshuset og fællesmiddage, når man ønsker at deltage, samt muligheden for ro og privatliv, når det er ønsket.
Desuden er både den udvendige og indvendige arkitektur en lille bemærkelsesværdig boble i hele området.
Ejsingholm har virkelig levet op til…
Ejsingholm har virkelig levet op til vores forventninger og ydet service udover det!
Vi har boet til leje i et rækkehus i Hinnerup - lækre boliger, flot udsigt og for første gang har vi været oplevet et udlejningsselskab, som har været helt åbne for at vi har tilpasset huset til vores behov som børnefamilie. Stort plus i bogen for det!
Også udflytning er forløbet virkelig godt og de knaster der har været på vejen har Ejsingholm vist stor forståelse for og hjulpet os med at løse.
Især vil jeg sige tak til Michael og Lena for at være ekstremt dygtige og behagelige altid.
Stor anbefaling herfra!!
Jeg har lige lejet en lejlighed som…
Jeg har lige lejet en lejlighed som adminstreres af Ejsingholm og jeg er stadig paf over hvor god en behandling jeg har fået af Michael og Peter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, og hele processen har været virkelig tryg og god! Utrolig rare mennesker som udviser forståelse, er hjælpende og som går lidt længere for sine lejere, end alle andre udlejere normalt gør. Største og varmeste anbefaling herfra! 🫶🏼
🌟 Drømmestedet 🌟
🌟 Jeg har boet i Studielandsbyen i ca. 2 1/2 år og har udelukkende rosende ord til at beskrive hvilken fornøjelse det har været for mig at bo i Studielandsbyen 🌟
🌞 Vidunderlige mennesker og vidunderlige omgivelser 🌞
🍀 Med skoven som nabo og Brabrandsøen tæt på har Studielandsbyens lokation været perfekt for mig imens jeg har studeret i Aarhus 🍀
💚 Lejligheden i Studielandsbyen har givet mig friheden til at kunne vælge socialt liv til og fra, hvor sociale fællesarealer giver mulighed for at mødes med ens medbeboere såfremt man opsøger det 💚
🦋 Fællesspisning, fester, TV-aftener, gåture og spontan hygge har været berigende og trygheden ved at kende menneskene som bor omkring én har været beroligende og givet en følelse af hjemlighed 🦋
🤩 Ejsingholm og Studielandsbyen får mine varmeste anbefalinger med på vejen 🤩
💚 Af hjertet tak 💚
🐳 Kh Thomas 🐳
God, hurtig service og samarbejdning
Vi har lejet lækre nyere bolig ved Haldum, Hinnerup.
En bolig i god stand, og hvis der var mangler, skulle vicevært nok fikse det.
Korttidsleje i 6 mdr da vi fik behov for genhusning. Alt forløb godt med administration og vicevært, og vi kunne hurtig kunne flytte ind. Selv udflytning gik godt, og med en god samarbejdning med Ejsingholm.
Bedste service
Jeg er fraflyttet en ejendom der var administreret af Ejsingholm
Jeg har haft godt ind og udflytningssyn med ejendomsservicetekniker Michael.
Personlig og imødekommende kontakt med folk fra deres kontor.
I alt meget positiv oplevelse.
Vil klart give min anbefaling
Varmeste anbefalinger herfra
Jeg bor i en ejendom der er administreret af Ejsingholm. God service! Helt specifikt vil jeg gerne rose ejendomsserviceteknikeren Michael.
Varmeste anbefalinger herfra.
Lena i administrationen er absolut…
Lena i administrationen er absolut topklasse og det samme er Michael, der er vicevært. Sammen yder de service af første skuffe. Kunne ikke være mere tilfreds :-)
Virkelig tilfreds
Har boet til leje i haldum Hinnerup i et par år, og er kun flyttet fordi vi har købt vores ejet. Vi har virkelig været glade for at bo der, boligen var i tip top og området super lækkert. Har før boet til lejet i boligforeninger som hamstre hele ens indskud når du flytter bare fordi de kan, her har vi fået en god behandling og vi har fået hver og en krone af vores indskud igen.
Meget anbefalelsesværdigt!
Jeg har kun gode oplevelser at berette om. Trygge og gode faciliteter, effektiv og hurtig service, så jeg kan kun anbefale Ejsingholm :-)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.