Delta of kpn glasvezel 1 bak ellende, service NUL, kennis NUL, oplossingen NUL, brievenbusvervuiling TIEN, bereikbaarheid NUL. Stelletje misbaksels n maar troep in de brievenbus n beiden zijn niet ee... Se mer
Det här tycker kunderna
Tot nu toe verder geen probleem, Kan alleen niet zeggen bij wie het zo extreem traag verloopt , zeker verbazingwekkend in dit digitale tijdperk. Al met al duurt het wel 2 weken ( 10 werkdagen) v... Se mer
Företaget har svarat
Kl**tzakken zijn het Reggefiber/ KPN. Iedereen aan de glasvezel. Omwonenden verdeelstation constant in de geluidsoverlast. Neem toch glasvezel via systeem in de grond! Ziggo! Reggefiber/ KPN laten... Se mer
Werkelijker dramatisch, woon in een nieuwbouw al 3 keer een glasvezel breuk. 1 maal een verbinding aan elkaar gelegd met “ plakband” daarna verholpen. Inmiddels de 3de keer dat er een breuk is. Dus nu... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Reggefiber is gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. In 2005 gestart en nu al in meer dan 220 gemeenten actief. Heeft u al glasvezel? Maak het uzelf gemakkelijk, met onze onafhankelijke vergelijker op eindelijkglasvezel.nl. Daarmee kunt u direct alle beschikbare abonnementen op uw adres vergelijken, kiezen en bestellen.
Kontaktuppgifter
Reggesingel 12, 7461BA, RIJSSEN
- 088 0063710
- support@reggefiber.nl
- eindelijkglasvezel.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nog steeds wachten op Tele2
De communicatie rond de aansluiting was ok, op tijd geleverd.
Alleen de aanvraag van Tele 2 glasvezel is na 5 weken nog steeds niet gerealiseerd,
Volgens Tele 2 hebben zijn nog geen bevestiging gehad van de aansluiting (van KPN), terwijl dit al meer dan 8 weken geleden is.
Mij is niet duidelijk waar het probleem ligt, bij Tele 2, reggefiber of ergens anders.
Ik heb gekozen voor Tele 2 ivm de huidige ervaring van Tele 2.
Wel raar dat je van de klanten service het advies krijgt om een andere aanbieder te zoeken omdat zij niet weten of en wanneer ze kunnen leveren.
Peter

Duidelijk en helder
goed geregeld en word goed op de hoogte gehouden.
ga zo door

Svar från eindelijkglasvezel.nl
Helder bestelproces en goede klantenservice
Eigenlijk geen feedback, gewoon goed!

Waardeloos
Koop je een nieuwbouw huis. Kijk je in de meterkast, Hangt er een kaartje dat je direct glasvezel kunt bestellen. Blijkt allemaal niet zo te werken. De providers beschikken niet over de juiste info om je te kunnen aansluiten. Kom over 2 maanden maar terug!

Onduidelijk inschrijving
Ik heb het automatisch opzeggen van mijn huidige provider gemist.
En telfort kan het dan niet meer veranderen.
Vrijdag 19 december wordt het modem pas aangesloten.
Ik houd mijn hart vast.

Svar från eindelijkglasvezel.nl
Mijn ervaring met het bestellingstraject is voorlopg "matig"
Hoewel de bestelling mondeling was gedaan en gecheckt bleek bij de bevestiging dat er andere opties waren gespecificeerd dan besteld. Zo werden meerdere interactieve TV-ontvangers en een opname pakket gespecificeerd (met bijbehorende kosten), terwijl alleen een enkelvoudig pakket was besteld. Ten tweede heb ik meerdere malen contact moeten hebben over de gewenste opleverdatum (i.p.v. "zo spoedig mogelijk") en het correspondentie-adres. Ik heb het oordeel de classificatie "voorlopig" gegeven omdat de oplevering nog niet heeft plaatsgevonden. Ik wil eerst afwachten of alles wel in orde is bij oplevering en activatie.

glasvezel
Er zou 5 december glasvezel gelegd worden, zonder reden is dit niet gedaan. Er wordt ook niet over gecommuniceerd. Je weet niet waar je aan toe bent.

Duidelijke website
Duidelijke open website waar alles op te vinden is. Inklusief alles direct online kunnen regelen.
te vroeg voor mijn mening
ik heb via Regge fiber glasvezel besteld, dat is ruim een week geleden. Het proces in keuzes maken is helemaal in orde, het bestelproces ook. Nu is het echter al een week stil, ik heb wel een bevestiging gekregen van mijn bestelling maar daarna niets, ook niet van de provider waarvoor ik heb gekozen. ik hoop dat t goed gaat...
Zeer informatief
Erg prettige site, overzichtelijk. Prima vergelijking mogelijk. Regelmatig per email op de hoogte gehouden.
Traag
Tot nu toe verder geen probleem,
Al met al duurt het wel 2 weken ( 10 werkdagen) voordat je iets te weten krijgt, vandaag pas telefonisch benadert en krijg nu pas een aansluitend 2e helft januari 2015 , weer een maand voordat ik de overstap kan maken

Uitstekende Info
Uitstekende info in samenwerking met de website zodat alle benodigde stappen en vergelijkingen doorgelopen worden.
Zeer te vreden
Als is goed verlopen qua communicatie tussen de KPN en ReggFiber.
Ben tevreden tot nu toe.
eenvoudig, misschien TE eenvoudig?
Bestellen en vergelijken gaat erg eenvoudig, helaas wordt er alleen gevraagd om de nummerbehoud optie.
Helaas is er geen mogelijkheid geboden voor de overstapservice, en wordt dan in de eerste bevestigingsmail van Telfort aangegeven dat ik daar niet voor gekozen heb. Dit klopt dan ook, want die keuze is er niet geweest.
Reactie
Reggefiber heeft uw keuze verstuurd aan XS4ALL die de aanvraag zal beoordelen. Het kan enkele dagen duren voordat XS4ALL uw aanvraag heeft verwerkt. U ontvangt bericht van XS4ALL.
Dit bericht kreeg ik op 04-12-2014, wat zijn enkele dagen ? Ik had meer actie (reactie) verwacht ..

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.