ehorses Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hét medium om je paard te verkopen. Advertentie is makkelijk gezet en je meerdere keuzes hoeveel geld je aan de advertentie wilt besteden. Het is zichtbaar hoeveel kijkers jouw advertentie hebben... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima en heldere site.het was me niet helemaal duidelijk bij de laatste stap dat de advertentie geplaatst was zonder dat ik een keuze voor een betaald pakket had gemaakt, dat was wat verwarrend, maar... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede site, alleen veel invul werk en veel reclame daar door soms wat traag. Vind de vele paketten ook jammer voor gebruikers die niet zakelijk zijn en niet dergelijke investeringen kunnen dragen dat... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden heel rap bericht van 4 personen die ons paard wilden kopen. Alles is vlot verlopen voor de verkoop. Jammer dat het niet in het Nederlands is, maar als je bericht krijgt wordt het vertaald... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats

Informationen kommer från olika externa källor

Paarden kopen en paarden verkopen ✔ Meer dan 17.000 Paardenadvertenties ✔ Dagelijks meer dan 300 nieuwe paarden ✔ Europas toonaangevende paardenmarkt ehorses.nl

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht contact te leggen en te…

Slecht contact te leggen en te overleggen

16 september 2026

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat het contact niet naar wens is verlopen.

De directe weg naar een aanbieder is via het contactformulier in de betreffende advertentie. Uw bericht komt daar direct bij de aanbieder terecht. Aanbieders kunnen daarnaast aangeven hoe zij het liefst benaderd willen worden, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail. Deze gegevens zijn vrijwillig en vindt u, indien vermeld, direct in de advertentie.

Is het contact toch niet gelukt of gaat uw vraag over ehorses zelf? Neem dan gerust contact met ons op:
📧 support@ehorses.de
📞 +49 (0) 5401 8813-200
🕐 maandag t/m donderdag 8:00–17:00 uur, vrijdag 8:00–14:00 uur

Met paardrijdende groet
ehorses Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijn dat het gratis adverteren is…

Heel fijn dat het gratis adverteren is als je 1 of 2 paarden verkoopt

3 september 2026

toppie

goed te vinden n duidelijk

18 augusti 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

E horses biedt de mogelijkheid om ook…

E horses biedt de mogelijkheid om ook gratis te adverteren.

11 augusti 2026

Beste paardenliefhebber,

Hartelijk dank voor je feedback en beoordeling! We zijn blij te horen dat je de mogelijkheid om ook gratis te adverteren bij ons waardeert.

Vriendelijke groet,
Jouw ehorses Team

zware misdaad - oplichting met paard verkoop - wees gewaarschuwd

o.a. ik ben zwaar opgelicht door adverteerders.
paard kopen en nooit leveren. Eenvoudig te doen met een een team waarbij ook een transporteur betrokken is die doet alsof het paard in aantocht is. Het paard komt nooit - het geld is weg.
het is een georganiseerde misdaad die is vastgelegd met meerdere slachtoffers in Spanje, Zwitserland, Nederland en Duitsland. De daders zijn bekend en e horses heeft gefaciliteerd. De juridische vragen zijn in onderzoek. politie, ambassades, advocaten zijn ingezet;

15 juli 2026

Beste paardenliefhebber,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Uw feedback ligt ons na aan het hart, en wij nemen wat u beschrijft zeer serieus.

Wij hebben u hierover reeds een persoonlijk bericht per e-mail gestuurd, om de situatie samen met u verder te verduidelijken. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons daar een terugkoppeling zou kunnen geven.

Jouw team van ehorses

Makkelijk in gebruik.

Makkelijk in gebruik.

1 juli 2026

Svar från ehorses

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! We zijn blij te horen dat u ehorses gemakkelijk in gebruik vindt. 🐴
Met paardrijdersgroeten
Uw ehorses Team

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

They send way too many emails and the…

They send way too many emails and the YouTube link would not save in my concept ad.

13 juni 2026

Dear ehorses customer,

Thank you so much for your review!
We take your feedback very seriously and would love to help you out directly.

If you feel like you are receiving too many emails, we can absolutely unsubscribe you completely from our newsletter upon your request. However, please note that these automatic notifications are often triggered because you still have active listings on your watchlist or saved search criteria – we can easily adjust these settings together directly in your profile!

We are very sorry to hear that your YouTube link did not save in your draft. Please feel free to send us the link right here or via email to support@ehorses.com, and we will be more than happy to manually add it to your advertisement for you. You can always reach out to us with any concerns at support@ehorses.com – we are always here for you!

Best regards,
Your ehorses Team

Stapsgewijs en een duidelijk overzicht

Stapsgewijs en een duidelijk overzicht
Veel informatie om te filteren
Ik miste de kleur BAY (bruin) maar dat is geen ramp

14 maj 2026

Svar från ehorses

Bedankt voor je fijne en constructieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de stapsgewijze uitleg en de duidelijke weergave waardeert.

Wat betreft de kleur: We hebben de kleur 'Bay' (bruin) zeker in onze filters staan! Je kunt deze in de lijst vinden onder de Nederlandse benaming 'Bruin'.

Veel succes gewenst met je verdere zoektocht of verkoop!

Het ehorses Team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik vind de advertenties belachelijk…

Ik vind de advertenties belachelijk duur.
100€
Dat is gewoon niet normaal.

10 maj 2026

Beste ehorses klant,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u onze prijzen als te hoog ervaart.

Onze tarieven en pakketten zijn zo samengesteld dat ze een maximaal bereik en een gerichte marketing mogelijk maken om de juiste koper voor elk paard te vinden. Wij bieden echter verschillende prijsmodellen aan om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

Wij nemen uw kritiek graag mee als suggestie voor onze toekomstige prijsstelling.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

het lukte niet om het stamboek te…

het lukte niet om het stamboek te downloaden, rest ging goed

3 maj 2026

wij helpen u graag.
Neem graag contact op met ons support team. Onze ehorses collega's zullen u graag helpen met uw advertentie.

👍zeer

👍goede site

20 april 2026

vlotte verwerking

5 april 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het plaatsen van een advertentie gaat…

Het plaatsen van een advertentie gaat makkelijk.
Laden van beeldmateriaal duurt wel wat lang.
Tot dusver nog nooit een reactie gehad.

23 mars 2026

Svar från ehorses

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het plaatsen van de advertentie soepel verliep. Wat betreft de laadtijd en het uitblijven van reacties, kunt u contact met ons opnemen via support@ehorses.com. We kijken graag met u mee om uw advertentie te optimalisieren.

Geen reacties

Geen reacties

23 mars 2026

Beste ehorses klant,

Kunt u ons kort uitleggen wat u precies bedoelt met „geen reacties“? Wij helpen u graag verder om dit op te lossen.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via support@ehorses.com.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gebruiksvriendelijke website om iets te publiceren

Gemakkelijk om een artikel met foto's te posten.
Keuze genoeg hoedat je wil dat je artikel opvalt.

18 mars 2026

Geachte mevrouw Heytens,

bedankt voor uw feedback en de 5 sterren beoordeling!
Onze service medewerkers zijn erg blij met zo'n geweldige feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede op zet van de advertentie

Goede op zet van de advertentie . Alles wordt informatief gedeeld .

16 mars 2026

Makkelijk en duidelijk

19 februari 2026

Gratis Adverteren

Vind het jammer dat je niet gratis kan blijven adverteren.

13 februari 2026

Beste,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de huidige regeling.

Graag wil ik u er echter op wijzen dat u nog steeds de mogelijkheid heeft om elke 12 maanden twee paarden volledig gratis te adverteren op ons platform. Pas vanaf het derde paard binnen deze periode worden er kosten in rekening gebracht.

Wij hopen dat dit u helpt om uw paarden succesvol te presenteren. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar!

Gebruikers vriendelijk

Makkelijk te gebruiken duidelijk en snel een advertentie te maken.

22 januari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.