Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
De website trok mijn aandacht, ik was heel verast over het product. Vooral de creativiteit uiteindelijk werd ik goed opgevangen door de medewerkers en is alles helemaal goed gekomen. Zeker een aanrade... Se mer
top ervaring gehad met de Ecoplan, geen klachten over het batterij zelf en de installatie. daarnaast makkelijk te bereiken bij vragen en goed benaderd door het bedrijf, alles netjes uitgelegd en w... Se mer
Företaget har svarat
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik ben ontzettend tevreden over mijn…
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Ecoplan Nederland B.V.. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en duidelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd om alles uit te leggen en denken mee over de beste oplossing voor jouw situatie.
De installatie van de thuisbatterij verliep soepel en snel, en de monteurs werkten netjes en zorgvuldig. Wat ik vooral waardeer is de transparantie: geen verrassingen achteraf en alles wordt helder gecommuniceerd.
Sinds de installatie heb ik veel beter inzicht in mijn energieverbruik en merk ik daadwerkelijk verschil in mijn energiekosten. De bijbehorende app werkt ook top en geeft me volledige controle.
Kortom: betrouwbaar bedrijf, uitstekende service en zeker een aanrader voor iedereen die wil investeren in duurzame energie!
Oplichters thuisbatterij
Oplichters! Vandaag aangifte gedaan en diverse meldingen gemaakt bij instanties waaronder de fraude helpdesk en de consumentenbond. Foto van Josef die bij ons langs is geweest en waar we ook foto van zijn auto hebben gemaakt met kenteken overhandigd aan de politie. Zij hebben ons 1600 afhamdig gemaakt en nu willen ze 200 terug betalen en zeggen dat 1400 euro kosten zijn die zij administratief gemaakt hebben. Ze verkopen een thuisbatterij proberen je een lening af te laten sluiten. Nooit aangegeven dat wij herroepingsrevht hebben. Robert en Josef pure oplichters.

Svar från Ecoplannederland
ik werd opgebeld door deze partij
ik werd opgebeld door deze partij
ik had al eerder gehoord van verhogende kosten, terugleverkosten etc wist niet hoe ik het moest aanpakken
kwamen met een oplossing ben er blij mee!!!
De Service was heel goed alles is…
De Service was heel goed alles is netjes geregeld en het product werkt zoals het moet! De medewerkers waren heel vriendelijk!
Ondanks dat ik een beetje overvallen…
Ondanks dat ik een beetje overvallen werd door het aantrekkelijke aanbod en zelf ietwat te voorbarig gereageerd had uitgaande van mijn nog niet duidelijke plannen m.b.t. emigreren. Waarbij ik absoluut niets af wil doen aan het uitstekende plan! Dat deskundig en duidelijk werd uitgelegd én toegelicht. Ben ik ook uiterst vriendelijk en zorgvuldig geholpen toen ik uiteindelijk toch besloot om het plan te herroepen vanwege de onzekere datum m.b.t. het emigreren.
goeie ervaring
goeie ervaring
ik had jorik aan de lijn geloofde op het eerste moment niet heel veel van de besparing etc
kwam met duidelijke uitleg waardoor het voor mij echt duidelijk werd eindstand is er een adviseur gekomen financiele kwestie mee afgehandeld. ben er helemaal tevreden mee !!
Top!
Zeer te spreken over de batterij en de werk wijze. Ik wil in het bijzonder Bob en Yozef bedanken voor het bijstaan gedurende het proces en hun advies.
Chapaeuuuu!!
Top kwaliteit
De website trok mijn aandacht, ik was heel verast over het product. Vooral de creativiteit uiteindelijk werd ik goed opgevangen door de medewerkers en is alles helemaal goed gekomen. Zeker een aanradertje
Zeer tevreden over de installatie van…
Zeer tevreden over de installatie van onze thuisbatterij. Professioneel advies, nette installatie en alles duidelijk uitgelegd. We merken nu al voordeel in ons energieverbruik. Aanrader!
Prima team
Prima team! Goed geholpen met me warmtepomp + batterij
Wat probleempjes met het wachten van het installeren maar goed gecompenseerd
Erg tevreden
Erg tevreden, ben gelukkig in aanmerking gekomen en het is me goed uitgelegd verheug me op de batterij.
Top ervaring
nette jonge man aan de telefoon, vertelde van alles over een besparing wat ik tegemoet zou gaan. Het was eerst allemaal beetje te mooi om waar te zijn heb toen dus ook een afspraak met een adviseur ingeplant die langs kwam en alles rustig en duidelijk voor mij uitlegde waardoor ik het allemaal wat beter begreep.
nu na een paar maanden de batterij te hebben blijkt het ook allemaal te kloppen en nog steeds perfect te doen en ben ik zeer tevreden met de besparing tot nu toe!
Wil niet eens 1ster geven
Wil niet eens 1ster geven. Wat een vieze dieven.
Via mijn energie maatschappij zou ik in aanmerking komen voor een gratis thuis batterij. Zou me Niets kosten. Ben doorverbonden met ecoplannederland en na een testje zou ik in aanmerking komen voor de batterij. Afspraak gemaakt en terwijl ik met ze aan de telefoon was moesten even € 250,00 overmaken. Zodra de afspraak geweest was zou het geld teruggestort worden. Vond ik nogal wat maar er werd me verzekerd dat het normaal was aangezien ze door heel Nederland reden en te vaak op de afspraak kwamen en er niemand aanwezig was. Afspraak gemaakt en na het ophangen was ik toch bang voor scam. Ik het bedrijf gebeld of er daadwerkelijk een afspraak stond en dat klopte en ook vertelde hij dat het geld gewoon terug gestort zou worden. Ben nu 6 weken, en meerdere telefoontjes van mijn kant, verder en ik wacht nog steeds.
Bij het laatste telefoontje , 10 min geleden, werd me medegedeeld dat ik niets terug krijg omdat ik de batterij niet nemen omdat ik “even” €3000,00 moest voorschieten wat ik dan wel weer af kon trekken via belasting dienst.
Wat een schoften, snelle babbels, mooier maken dan het is en dan over voorwaardes gaan beginnen die niet gemeld zijn of gezien zijn.
Woest ben ik!!!!
Oplichting ze willen alles van je weten…
Oplichting ze willen alles van je weten ook je inkomsten per jaar terwijl ze zeggen dat het geen geld kost . Kreeg offerte van bijna 10.000 euro maar zei die man je hoeft geen geld te betalen of ik even op een knop wilde drukken in de mail en mijn handtekening wilde zetten voor zogenaamde huischecker nou ik heb de hoorn erop gegooid en uiteraard niks getekend hun geblokkeerd trap er niet in niks is gratis
Erg netjes en professioneel in de…
Erg netjes en professioneel in de omgang, ondanks dat ik het erg druk had met werktijden en weinig vrije tijd zijn we er goed uitgekomen qua planning en is alles goed afgerond.
verhaal aangehoord van ecoplan offerte…
verhaal aangehoord van ecoplan offerte aangevraagd, afspraak gehad maar toch besloten om div. redenen om de thuisbatterij niet op dit moment aan te schaffen, nadat wij hadden aangegeven begon het dreigen met extra kosten en zelfs met een rechtszaak.
gelukkig hebben wij goede juridische ondersteuning en gelukkig ook een opname van het gesprek zodat we er wel uitkomen.
maar laat je niet verleiden om deze partij in zee te gaan.
Oplichters!!!
Oplichterij
Ze beloven een gratis batterij wat niet waar is natuurlijk .
Moest onder druk contract tekenen zonder het te lezen en de opbrengst van de batterij gaat in hun eigen zak en uiteindelijk moet je alleen maar 2300 euro betalen wat je zogenaamd terugkrijgt???????
Ze nemen hun telefoon niet op en reageren niet op mails.
Heb 1000 procent spijt dat ik getekendheb maar mijn advocaat gaat het regelen.
Trap er niet in want het zijn leugenaars en oplichters
Misleidend telefoongesprek
Ben gebeld door +318520884928 met verhaal omtrent besparing op de energie nota. In eerste gesprek werd de suggestie gewekt dat mijn energie bedrijf korting zou geven als er een thuisbatterij werd geplaatst voor kosten van het energiebedrijf, waarbij we mijn energiebedrijf de gelegenheid gaven met een thuis accu gebruik te kunnen maken van de energiemarkt. Later mail ontvangen waarbij het ging om een offerte voor een thuisaccu.
Chapeau!
Ontzettende prettige ervaring gehad ook na de installatie kon en kan ik nog steeds terecht met vragen over van alles.
Ze hebben mij zelfs een bloemetje op gestuurd na de installatie omdat de afspraak verzet werd wat overigens ruim van te voren werd aangegeven.
Precies dat menselijke missen we in Nederland tegenwoordig.
Niks anders dan complimenten.
Toppers zijn het!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.