Gister ochtend werkte het display van mijn fiets ineens niet meer. Gelijk gebeld en ontzettend vriendelijk en snel geholpen. Notabene vandaag alweer een nieuwe display ontvangen! Mijn fiets werkt wee... Se mer
Det här tycker kunderna
Ontzettend teleurgesteld. We hebben het afgelopen jaar alleen maar problemen gehad met deze Raaks longtail fiets – defecte accu’s, heel weinig vermogen, foutmeldingen en terugkerende problemen... Se mer
Ik heb online een Stella fiets gekocht. Top fiets volledig in orde, beste ik ooit gehad heb. Heel vlotte bediening en afhandeling. Een echte aanrader dit bedrijf...
Goede hulp bij uitzoeken van een fiets. Goede service, fijn geholpen door de medewerkers met een duidelijke uitleg en goede afwegingen besproken m.b.t. uitkiezen van de fiets
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Parallelweg 35, 1948 NK, Beverwijk, Nederländerna
- 0622979703
- info@ebikegroothandel.nl
- ebikegroothandel.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Leuke winkel
Leuke winkel
Lieve mensen ze helpen je goed
Me dochter is super blij met der nieuwe fiets en niet duur ! Bedankt !
Nette en snelle service
Nette, snelle en vriendelijke service. Fiets werd gelijk klaar gemaakt en we konden hem gelijk meenemen. Echt top
Super snel geregeld
Super snel geregeld, geweldige fieys. Direct rijden
Goed geholpen in de winkel door…
Goed geholpen in de winkel door Anthony. Fiets kon gelijk mee!
Ebike gekocht
Leuke verkoper, gaf alle feiten en geen verkoop praatje, leuke verkopers en service op maat, dank voor de fiets!
Goed advies snel geleverd
Goed advies snel geleverd
Vriendelijk personeel.
Super geholpen
Super geholpen, meteen geslaagd. TOP bedrijf! Zeker een aanrader.
In een keer geslaagd voor een mooie…
In een keer geslaagd voor een mooie fiets! Super vriendelijk personeel.
misleidend,fietshokje.nl als reclame en eindigen met ebikegroothandel waar de tarieven nogal behoorlijk verschillen,pas op
bedrijf bied fietsen aan via fietshokje.nl
vervolgens willen we fietsen gaan bestellen krijg je dus een totaal andere webshop voor je neus waar de fietsen 300 euro duurder zijn,
misleidende reclames zoals ze zelf idd ook toegeven,
gevraagd of het een mensentrek iets is ,
klopt zegt de verkoper ja zoiets,
sorry maar daar heb ik weinig interesse in,
dus mensen die deze revieuw lezen,
vergelijk de fietsen even met fietshokje.nl,
dan snapt u wat ik bedoel
Super vriendelijke verkoper erg goed…
Super vriendelijke verkoper erg goed geholpen!
Hele goede service en goed geholpen bij…
Hele goede service en goed geholpen bij de beste fietskeuze
Mijn dochter helemaal blij
Mijn dochter helemaal blij met haar nieuwe fiets. Leuke service en genoeg keus!
We hebben voor de 2e keer een nieuwe…
We hebben voor de 2e keer een nieuwe fiets gekocht.
Goed geholpen en goede informatie.
Top
2 fietsen, 2 blije kids
Goed geholpen. Fijne service!
2 blije kinderen met goede fietsen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.