EasyPark SverigeOmdömen

2 340
TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 210 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många användare uppskattar den smidiga och användarvänliga appen som gör det enkelt att hitta, starta och betala för parkering, vilket sparar tid och minskar stress. Folk tycker att appen är enkel att hantera, logisk och fungerar bra för både kort- och långtidsparkering, samt att den är tillgänglig på många platser. Vissa kunder har dock upplevt problem med betalningar, där appen inte registrerar betalningar korrekt eller drar extra avgifter, vilket ibland leder till böter. Det finns också en del missnöje med kundtjänsten, där vissa användare rapporterar att de inte får hjälp med problem som uppstår, som felaktiga parkeringar eller svårigheter att avsluta parkeringar i appen.

Ämnen som oftast nämns

Application

Konsumenter har tvetydiga åsikter om appen, där vissa upplever den som smidig, enkel och användarvänlig för... Se mer

User experience

Recensenter nämner positiv feedback om användarupplevelsen, och många konsumenter beskriver appen som mycket... Se mer

Payment

Kunder uttrycker missnöje med betalningsprocessen, där många rapporterar problem med att betalningar inte går... Se mer

Location

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med platser, där vissa uppskattar att tjänsten finns nästan... Se mer

Customer service

Kunder delar negativa åsikter om kundtjänsten, och många upplever att företagets fokus är allt annat än... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Smidig och stabil app! Tråkigt att den hela tiden hoppar över till läget med service avgift. För att ändra det måste man gå in på hemsidan och ändra tillbaka.

Funkar felfritt som företag. Absolut enklaste appen av alla jag har och då kör jag även med 4-5 andra och reser mycket i landet. Enda nackdelen är just att det inte täcker hela landet.

Enkelt och smidigt för en oerhört glömsk man i slutet av medelåldern. Lite dyrare än att pröjsa i automaten, men det har jag igen i tiden jag sparar och betalning av ev parkeringsböter.

1. Parkeringsplats

Vi gör parkering enkelt! EasyPark gör det möjligt för bilister över hela världen att enkelt och smidigt kunna sköta sin parkering via mobilen och istället kunna spendera tid på sin destination. Genom några enkla knapptryckningar i vår app kan du hantera din parkeringstid helt efter dina egna behov, du behöver inte ens vara i närheten av din bil. Drar ditt möte ut på tiden? Inga problem, förläng parkeringstiden direkt via appen. Gick ditt ärande snabbare än du trott? Inga bekymmer, avsluta din parkeringstid när du vill. Vårt mål är att göra livet lite mer bekvämt. Kort sagt: spendera mindre tid på parkering och mer tid att leva.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

2 tn omdömen

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(2 340)

214 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag älskar eras easy park App

Jag älskar eras easy park App , enkelt och smidig . Ser kostnader det blir med avgiften ! Det är eras konkurrens inte tydlig med !
Kvitto sen och möjlighet för de ” äldre” att betala i perkeringsautomat .
Toppen !

Tack för att ni finns 😄🙋🏼‍♀️👍

13 januari 2026

Ok app men lurar till sig pengar.

Ok app men tar ut serviceavgift fastän det ej ska tas ut någon serviceavgift i kommunen där parkering skedde. Hänvisar till inställning i app men den inställningen försvinner i tid och otid.
Bör vara enkelt för dem att programmera så att avgift ej tas ut i onödan men de fuskar såklart till sig pengar på detta.
Vägrar även betala tillbaka avgiften vid kontakt med kundservice.

8 oktober 2025

Abonnemanget går ej att ändra

Min easypark-app har blivit inställd på "Lokal" Örebro av outgrundlig anledning.
När jag ska parkera i annan stad står det i appen att jag måste ändra abonnemanget från "lokal" till ”easypark small” genom att logga in på hemsidan. Åker hem, loggar in på hemsidan, men ser då att det inte går att ändra i "Abonnemang".
Finns inga instruktioner hur det skulle kunna gå till.
Chattar med idiotisk bot, som mal på om att det inte är deras ansvar att jag får p-böter. Men det är väl deras ansvar att appen inte funkar? Alla andra P-appar jag har funkar ju i vilken stad som helst.

26 december 2025

Oavsett hur mycket du använder

Jag är evigt tacksam att ni installerade en laddstation för 80 fordon i Alpin Romme, en plats där en laddstation för elbilar var otänkbar. Och naturligtvis minns vi er mest för att ni tog ut en fast avgift på 250 kronor. (Tidsmaskin: Nu 3 SEK/kW på supercharger, 5SEK/kW på EV-charger i stan. Tatal battri är 50kW.) Nästan som en souvenir, fast på kontoutdraget!

21 december 2025

VARNING!

VARNING!
Easypark har registrerat vår bil som passerat ett område på en flygplats som att vi har startat en parkering, men bilen vände bara och stod aldrig parkerad. De missade att registrera att bilen åkte ut och nu kan vi inte avsluta det här, parkeringen ligger fortfarande öppen. Min app var vilande pga inaktivitet och vi har därför inte kunnat se att en parkering startats. Vi får inte kontakt med kundtjänst, det går via en robot som inte tar oss vidare. Det här framstår som bluff och bedrägeri och om Easypark inte löser detta snabbt kommer ärendet att polisanmälas. Läste en tidningsartikel om att det inte bara är vi som drabbats.

15 december 2025

Fick böter trots att jag betalade…

Fick böter trots att jag betalade Easypark för zon 87106 i Skanstull. Toppen när man kan tjäna pengar på andras parkeringszoner - så får personerna som står där böter. Försökte överklaga till Stockholm stad men icke. Kanske ta bort zoner som inte gäller vore bra??????????

7 december 2025

Från Topp till Botten

Från början älskade jag den här appen som alltid fungerade som den skulle. Topp.
Sedan händer något!
Stopp knappen som var lätt att trycka på är inte synlig, automatiskt förlängning av parkering utan att jag själv agerat. Och om du har 5 min kvar av p-tid och vill stoppa och backar pga ingen stoppknapp står helt plötsligt en förlängning på X minuter där du får snurra tidsskivan bakåt för att avsluta.
Uppenbarligen har de lagt in detta för att dra in mer pengar på ett bilbluffssätt 🤮😡.
Det blir till att skriva fler dåliga omdömen på andra sighter och kontakta deras kundtjänst.

9 december 2025

Smidig och stabil app