Banner for E-commerce Business Name

E-commerce Business Name Omdömen

12 778
TrustScore 4 av 5

4,2

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna e-handlare. Leveransen gick snabbt och produkten var väl förpackad. Kvaliteten på varan motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade... Se mer

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från den här butiken. Produkterna höll högsta kvalitet och leveransen gick mycket snabbare än väntat. Kundtjänsten var mycket hjälpsam när jag hade frågor och svarade... Se mer

Beställde några produkter från denna e-handlare och upplevelsen var helt okej. Leveransen tog lite längre tid än vad som utlovades, men varorna kom i gott skick. Kundtjänsten svarade på mina frågor me... Se mer

Jag är överlag mycket nöjd med min upplevelse hos denna e-handlare. Leveransen kom i tid och produkterna var väl förpackade. Kundtjänsten var vänlig och hjälpsam när jag hade frågor. Dock fick jag vän... Se mer

1. Kostymuthyrning
  2. Skidbutik

Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!

Our Shipping Promise

Shipping within 24 hours

Orders placed before 12PM (Noon) EST will be dispatched on the same business day.

Bra

(12 778)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fruktansvärd kundservice

Absolut värsta upplevelsen jag haft med näthandel. Beställde varor som aldrig levererades trots att pengarna drogs direkt. Kundtjänsten svarar inte på mail och telefonen är omöjlig att komma fram på. Efter flera veckors väntan fick jag helt fel produkter. Förpackningen var skadad och innehållet trasigt. Försökte returnera men fick inga instruktioner. Totalt slöseri med pengar och tid!

15 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Vi beklagar djupt denna upplevelse. Detta är helt oacceptabelt och vi tar dina klagomål på största allvar. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan lösa detta omedelbart, återbetala dig och kompensera för besväret. Vi vill göra detta rätt.

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från den här butiken! Beställningen kom mycket snabbare än väntat och produkterna var exakt som beskrivits. Kvaliteten på varorna överträffade mina förväntningar. Kundtjänsten var också professionell och svarade snabbt på mina frågor. Priserna är rimliga och hela köpprocessen var smidig från start till mål. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera denna butik till mina vänner och familj!

14 februari 2026

Okej upplevelse men kan förbättras

Har handlat här vid några tillfällen med blandade resultat. Produktutbudet är ganska bra och priserna är rimliga, men leveransen tog längre tid än utlovat. Kundtjänsten svarade på mina frågor men kunde ha varit mer hjälpsamma. Webbplatsen är lätt att navigera men saknar vissa funktioner. Produktkvaliteten motsvarade förväntningarna, varken mer eller mindre.

13 februari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är i stort sett nöjd med mitt köp från denna e-handel. Leveransen kom snabbare än förväntat och produkten motsvarade beskrivningen. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Det enda som kunde förbättras är förpackningen som var lite skadad, men produkten inuti var orörd. Priset var rimligt och jag skulle definitivt handla härifrån igen.

13 februari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna e-handel. Leveransen var snabbare än förväntat och produkten motsvarade beskrivningen perfekt. Kundsupporten var hjälpsam när jag hade frågor. Det enda som kunde varit bättre var förpackningen som var lite skadad vid ankomst, men produkten själv var oskadad. Priserna är rimliga och jag kommer definitivt att handla här igen.

11 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten och vår service. Vi beklagar förpackningsskadan och ska se över detta. Dina rimliga priser och snabba leverans är viktiga för oss. Välkommen åter!

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos denna e-handelsbutik. Beställningsprocessen var smidig och användarvänlig. Produkterna kom mycket snabbare än väntat och var mycket väl förpackade. Kvaliteten på varorna överträffade mina förväntningar. Kundtjänsten var professionell och hjälpsam när jag hade frågor. Jag rekommenderar varmt denna butik till alla!

10 februari 2026

Fruktansvärd service och dålig kvalitet

Jag är djupt besviken på detta företag. Produkten som levererades var skadad och när jag kontaktade kundtjänst fick jag bara ovänliga svar. Det tog flera veckor att få ett svar på min reklamation och när jag äntligen fick det vägrade de att återbetala pengarna. Kvaliteten var mycket sämre än vad som utlovades på hemsidan. Jag kommer aldrig handla här igen och avråder alla andra från att göra det.

9 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Vi beklagar djupt din dåliga upplevelse. Detta är inte den standard vi strävar efter. Vi tar dina synpunkter på allvar och vill gärna rätta till situationen. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan lösa detta och återställa ditt förtroende för oss.

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är överväldigad av den utmärkta servicen från detta företag. Beställningen kom mycket snabbare än förväntat och produkterna var exakt som beskrivits. Kommunikationen var professionell och alla mina frågor besvarades omgående. Priset var rimligt och kvaliteten överträffade mina förväntningar. Jag kommer definitivt att handla här igen!

9 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från denna butik! Leveransen var mycket snabbare än förväntat och produkten kom i perfekt skick. Kommunikationen var utmärkt genom hela processen och personalen var mycket hjälpsam när jag hade frågor. Kvaliteten på produkten överträffade mina förväntningar. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera till vänner och familj!

8 februari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna e-handelsbutik. Leveransen var snabbare än väntat och produkten motsvarade beskrivningen väl. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor om mitt beställning. Priset var rimligt och webbplatsen var lätt att navigera. Enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är att förpackningen kunde vara mer miljövänlig.

6 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är helt överförd av den här butiken! Beställningen kom redan dagen efter och produkterna var exakt som beskrivits på hemsidan. Kvaliteten var betydligt bättre än förväntat och priset var mycket konkurrenskraftigt. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor innan köpet. Förpackningen var prydlig och säker. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera till vänner och familj!

5 februari 2026

Okej upplevelse men vissa brister

Handlade här för första gången och upplevelsen var blandat. Leveransen kom i tid vilket var bra, men förpackningen var lite skadad. Produktkvaliteten var godkänd men inte riktigt som jag förväntade mig från bilderna. Kundtjänsten svarade på mina frågor men det tog ett par dagar. Priserna är rimliga och webbplatsen fungerar bra. Skulle kunna handla här igen men kommer definitivt också kolla andra alternativ.

4 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack för din ärliga feedback! Vi beklagar att förpackningen skadades och att produkten inte helt motsvarade dina förväntningar. Vi arbetar på att förbättra våra produktbilder och svara snabbare på frågor. Vi uppskattar att du valde oss och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

Bra köpupplevelse med snabb leverans

Jag är mycket nöjd med min beställning från denna e-handelsbutik. Leveransen var snabbare än förväntat och produkterna kom välpaketerade. Kvaliteten på varorna motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade en fråga. Enda minuset var att fraktkostnaden var lite hög, därför drar jag av en stjärna. Annars rekommenderar jag denna butik.

4 februari 2026

Bra upplevelse med liten förbättringspotential

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen var snabb och produkten motsvarade beskrivningen. Kommunikationen var professionell och jag fick snabba svar på mina frågor. Emballaget var säkert och väl genomtänkt. Det enda som skulle kunna förbättras är att hemsidan ibland är lite långsam vid betalning. Annars rekommenderar jag verkligen denna e-handel till andra!

2 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är supernöjd med mitt köp! Produkterna kom snabbare än väntat och var exakt som beskrivits på hemsidan. Förpackningen var mycket omsorgsfull och allt var i perfekt skick. Kundtjänsten var också fantastisk när jag hade en fråga innan köpet. De svarade snabbt och var mycket hjälpsamma. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera detta företag till alla mina vänner och familj!

1 februari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen kom snabbare än väntat och produkten var väl förpackad. Kvaliteten på varan motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Endast minuspunkt är att priserna kunde vara lite lägre, men överlag en positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar till andra.

31 januari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är extremt nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen var otroligt snabb och produkten kom välförpackad i perfekt skick. Kvaliteten överträffade mina förväntningar och priset var mycket rimligt. Kundtjänsten var också mycket hjälpsam när jag hade frågor. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommenderar starkt denna butik till alla!

31 januari 2026

Bra upplevelse med snabb leverans

Jag är övervägande nöjd med mitt köp från denna butik. Produkterna kom snabbare än väntat och var väl förpackade. Kvaliteten på varorna motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade en fråga. Det enda som kunde vara bättre är att priset var lite högt, men annars en riktigt bra upplevelse.

30 januari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med leveransen, förpackningen och kvaliteten. Tack också för att du uppskattar vår kundtjänst. Vi tar din feedback om priset till oss och strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga värde. Välkommen åter!

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från denna webbutik! Produkterna kom snabbare än förväntat och var mycket väl förpackade. Kvaliteten på varorna överträffade mina förväntningar. Kundtjänsten var väldigt hjälpsam när jag hade frågor. Priserna är konkurrenskraftiga och hemsidan är lätt att navigera. Jag kommer definitivt att handla här igen!

28 januari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är väldigt nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen var snabbare än förväntat och produkten motsvarade beskrivningen. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Det enda som kunde vara bättre är förpackningen som var lite skadad vid ankomst, men produkten inuti var opåverkad. Jag kommer definitivt att handla här igen.

28 januari 2026