Banner for E-commerce Business Name

E-commerce Business Name Omdömen

12 778
TrustScore 4 av 5

4,2

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna e-handlare. Leveransen gick snabbt och produkten var väl förpackad. Kvaliteten på varan motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade... Se mer

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från den här butiken. Produkterna höll högsta kvalitet och leveransen gick mycket snabbare än väntat. Kundtjänsten var mycket hjälpsam när jag hade frågor och svarade... Se mer

Beställde några produkter från denna e-handlare och upplevelsen var helt okej. Leveransen tog lite längre tid än vad som utlovades, men varorna kom i gott skick. Kundtjänsten svarade på mina frågor me... Se mer

Jag är överlag mycket nöjd med min upplevelse hos denna e-handlare. Leveransen kom i tid och produkterna var väl förpackade. Kundtjänsten var vänlig och hjälpsam när jag hade frågor. Dock fick jag vän... Se mer

1. Kostymuthyrning
  2. Skidbutik

Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!

Our Shipping Promise

Shipping within 24 hours

Orders placed before 12PM (Noon) EST will be dispatched on the same business day.

Bra

(12 778)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är helt överväldigad av den fantastiska servicen från denna webbutik! Beställningen kom mycket snabbare än förväntat och produkterna var exakt som beskrivits. Förpackningen var proffsig och allt var väl skyddat. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor och var mycket hjälpsamma. Priserna är konkurrenskraftiga och kvaliteten överträffade mina förväntningar.

7 mars 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både produkterna och vår service. Det betyder mycket för oss att leveransen, förpackningen och kundtjänsten uppfyllde dina förväntningar. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är超级nöjd med min beställning! Varorna kom redan efter två dagar och allt var perfekt förpackat. Produkterna höll exakt den kvalitet som utlovades på hemsidan. Kundtjänsten var mycket hjälpsam när jag hade frågor innan köpet. Priserna är konkurrenskraftiga och hela köpprocessen var smidig. Jag kommer definitivt att handla här igen!

7 mars 2026

Bra service och snabb leverans

Mycket nöjd med mitt köp! Produkten kom snabbt och väl förpackad. Kvaliteten verkar vara precis som utlovat på hemsidan. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor innan beställningen. Enda minuset är att fraktkostnaden var lite högre än förväntat, annars hade det varit fem stjärnor. Kommer definitivt att handla här igen!

5 mars 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är extremt nöjd med min upplevelse hos denna e-handelsbutik. Beställningsprocessen var smidig och användarvänlig. Leveransen kom tidigare än väntat och produkterna var mycket välförpackade. Kvaliteten på varorna överträffade mina förväntningar. Kundtjänsten var också utmärkt och svarade snabbt på mina frågor. Jag kommer definitivt att handla här igen!

4 mars 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att allt från beställning till leverans överträffade dina förväntningar. Det är underbart att veta att vårt team kunde hjälpa dig snabbt. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna butik. Produkterna kom snabbt och väl förpackade. Kvaliteten på varorna överträffade mina förväntningar och priset var riktigt bra. Kundtjänsten var hjälpsam och svarade snabbt på mina frågor. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera er till mina vänner och familj!

3 mars 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är helt överväldigad av den utmärkta servicen från denna e-handlare. Beställningen kom redan dagen efter och allt var perfekt förpackat. Produkterna höll exakt den kvalitet som utlovades och priserna var mycket konkurrenskraftiga. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor och var ytterst hjälpsamma. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera varmt till vänner och familj!

3 mars 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är i stort sett nöjd med mitt köp från den här butiken. Leveransen kom snabbare än väntat och produkten motsvarade beskrivningen. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Priset var rimligt och webbplatsen var lätt att navigera. Dock skulle förpackningen kunna vara mer miljövänlig. Jag skulle definitivt handla här igen!

2 mars 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen var snabbare än förväntat och produkten motsvarade beskrivningen väl. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade en fråga om min beställning. Priset var rimligt och kvaliteten är god. Enda anledningen till att jag inte ger fem stjärnor är att förpackningen kunde varit bättre.

1 mars 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är verkligen imponerad av denna webshop! Beställningen kom mycket snabbare än förväntat och packades så omsorgsfullt. Produkterna höll absolut toppkvalitet och motsvarade alla mina förväntningar. Kundtjänsten var vänlig och hjälpsam när jag hade frågor. Priserna är rättvisa och hela köpupplevelsen var smidig från start till slut. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera starkt till vänner och familj!

27 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med allt från leverans till produktkvalitet och vår kundtjänst. Din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter!

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från denna butik. Produkterna höll exceptionell kvalitet och leveransen var mycket snabbare än förväntat. Kundtjänsten var vänlig och hjälpsam när jag hade frågor. Priserna var också rimliga med tanke på kvaliteten. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera varmt till vänner och familj.

27 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är otroligt nöjd med min senaste beställning från denna butik. Produkterna kom mycket snabbare än förväntat och var exakt som beskrivits på hemsidan. Kvaliteten var förstklassig och priserna var verkligen konkurrenskraftiga. Kundtjänsten var hjälpsam och svarade snabbt på mina frågor. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommendera dem till vänner och familj!

25 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med produkterna, leveransen och vår kundtjänst. Din rekommendation betyder mycket för oss. Välkommen åter och vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Bra upplevelse överlag

Jag är mycket nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen var snabb och produkten kom väl förpackad. Kvaliteten på varan motsvarade mina förväntningar. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Dock var priset lite högre än hos konkurrenterna, därför drar jag av en stjärna. Sammanfattningsvis rekommenderar jag denna butik.

24 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten, leveransen och vår kundtjänst. Vi förstår din synpunkt om priset och arbetar ständigt med att erbjuda bästa möjliga värde. Tack för din rekommendation och välkommen åter!

Bra service men viss förbättringspotential

Jag är övervägande nöjd med min köpupplevelse. Leveransen kom i tid och produkterna höll god kvalitet. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor, även om svarstiden kunde ha varit lite snabbare. Priserna är rimliga och webbplatsen är lätt att navigera. Det enda minus är att förpackningen kunde varit mer miljövänlig. Jag kommer definitivt att handla här igen.

23 februari 2026

Besviken på kvaliteten

Tyvärr blev jag ganska besviken på mitt köp. Produkten såg mycket bättre ut på bilderna än vad den var i verkligheten. Leveransen tog längre tid än utlovat och kundtjänsten var svår att få tag på när jag försökte ställa frågor. Kvaliteten på materialet känns billig och priset var inte värt det.

23 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är verkligen imponerad av denna webshop! Beställningen kom redan efter två dagar och alla produkter var exakt som beskrivits på hemsidan. Kvaliteten är utmärkt och priserna mycket konkurrenskraftiga. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor och var mycket hjälpsamma. Förpackningen var proffsig och allt kom välskyddat. Jag kommer definitivt att handla här igen!

21 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är helt nöjd med mitt köp! Produkten kom snabbare än väntat och var exakt som beskrivits på hemsidan. Förpackningen var mycket omsorgsfullt gjord och allt kom fram i perfekt skick. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor innan köpet. Priserna är konkurrenskraftiga och kvaliteten är utmärkt. Jag kommer definitivt att handla här igen!

21 februari 2026

Svar från E-commerce Business Name

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med produkten, leveransen och vår service. Det betyder mycket för oss att allt kom fram i perfekt skick. Välkommen åter!

Okej upplevelse men viss förbättringspotential

Beställde några produkter från denna webshop och fick en genomsnittlig upplevelse. Leveransen kom i tid vilket var bra, men förpackningen kunde varit bättre. En av artiklarna hade en liten skada. Kundtjänsten svarade efter ett tag och löste problemet, men det tog längre än förväntat. Priserna är rimliga och produktutbudet är okej. Skulle kunna handla här igen men kommer definitivt att jämföra med andra alternativ först.

20 februari 2026

Bra service och snabb leverans

Jag är i stort sett nöjd med mitt köp från denna butik. Leveransen gick snabbt och produkten kom väl förpackad. Kvaliteten på varan motsvarade mina förväntningar och priset var rimligt. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Det enda minus är att webbplatsen ibland kunde vara lite seg att navigera i. Kommer definitivt att handla här igen!

18 februari 2026

Fruktansvärd kundservice

Absolut värsta upplevelsen jag haft med någon webbutik. Beställde varor som aldrig kom fram trots att jag betalade för expressleverans. Kundtjänsten svarade inte på mina mail och när jag äntligen fick tag i dem var de otrevliga och hjälpte inte till. Varorna som till slut anlände var skadade och av dålig kvalitet. Totalt slöseri med pengar.

17 februari 2026

Fantastisk service och snabb leverans!

Jag är verkligen imponerad av denna webshop! Beställningen kom redan efter två dagar och allt var perfekt förpackat. Produkterna höll exakt vad de lovade och kvaliteten var förstklassig. Kundtjänsten svarade snabbt på mina frågor och var mycket hjälpsamma. Priserna är rimliga och hela köpupplevelsen var smidig från start till mål. Kommer definitivt att handla här igen och rekommendera till vänner och familj!

16 februari 2026