Produkterna var det inga som helst problem med och är väldigt nöjd. Det enda som gjorde att det blev en fyra istället för en femma var att det tog tre dagar att få mitt paket när jag betalade 150k... Se mer
Tog två dagar att få mitt paket, vilket är helt okej med tanke på att det färdades från Danmark. Kul med lite rea, och att dem har ett brett sortiment. Både biliggare och mer exklusiva grejer. Det... Se mer
Hej jag va en stor rökare som rökte 3-4 ask cigarretter om dagen tack vare e-bloss jag är rökfri i 3år nu och vad är den bästa jag tende en cigg jag började att spy so äcklig va den lilla blås samma s... Se mer
Packad och skickad snabbt dock så var postnord rätt så sega. Tog 3 vardagar för paketet att komma från danmark till kalmar. Är supernöjd med min tfv12, den blir rätt varm av sig, drar man ett pa... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
lätt att beställa men skickade mejl om leverans fick inget svar..
lätt att beställa men en veckas leverans tid från Danmark till göteborg var lite för långt.
Skickade ett mejl om leverans fick inget svar och fick inget rabbet med kod heller..OK pris
Vart är mina saker?
Jag har inte fått mina grejer än, beställde för nästan en vecka sedan. Står att den finns i affär men får inga brev alls om vad som händer.

E-bloss.dk
Jag har personligen har inte haft några problem alls med e-bloss. Leveranser har tagit mellan två och fyra dagar och inget har varit defekt i paketen.
Nästan en femma
Produkterna var det inga som helst problem med och är väldigt nöjd.
Det enda som gjorde att det blev en fyra istället för en femma var att det tog tre dagar att få mitt paket när jag betalade 150kr för TNT Next Day.
Så förutom leveransen så är jag supernöjd.
Kommer förmodligen handla igen, men kommer inte betala för express när det inte höll sig i den utlovade leveranstiden.
Mycket nöjd!
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans. Mycket urval så ska lätt fortsätta handla här ifrån!
Svårt hitta vad man söker
Svårt att hitta vad man söker. Upplever det svårt att jämföra och se skillnader på vissa produkter, vad som passar till vilken.
Krångligt att finna smakerna med rätt styrka.
Bra elcigarett-butik på nätet.
Bra och autentiska produkter från välrenommerade företag. Bra priser och snabb o säker leverans. Skulle ge fem stjärnor om produkterna hade tydligare beskrivning på "rätt" språk. (Översätt) Lite slappt att länka till youtube-sidor o reklam. En beskrivning om varje produkt som talar om dess egenskaper och vem den vänder sig till. Om hur kompatibel den är med andra produkter och vad som är relaterat. (Ex direktlänk till coil's etc)
Och, viktigt!, en "faktaruta" med teknisk info. Ex. Batteristyrka, säkerhets detaljer, material (glas/plast, rostfritt/mässing, silikon/bomull) och om ev reservdelar finns att köpa. (Ex glas, o-ringar, fodral etc) Det vimlar av outlet-butiker där nybörjare går vilse direkt och ni har potential att bli ännu kundvänligare för alla dom som ger upp, efter att ha blivit pålurade usla "startset" el svindyra dito som de inte begriper sig på.
Bra priser, stort utbud och snabb leverans
Det enda negativa jag kan komma på, är att alla produktsidor inte är översatta från Danska, men det är väl mest personligt för mig då jag inte riktigt kan tyda/översätta språket.
Snabb och bra leverans
e ciggaretter
all jag skickade efter kom fram på väldigt kort tid, och det fungerade som det skulle så jag är väldigt nöjd, kommer att skicka efter mera grejer från er
Bra produkter men dålig leverans
Produkterna jag beställt var av hög kvalite och till belåtenhet. Jag valde nösta dag leverans men det tog en dag extra utan någon som helst märkbar anledning.

dålig service
jag betalade extra för den skulle komma inom 2 dagar. det har nu gått en vecka.. jätte bra service. massa lögner för man skall betala mer

gjort 3 ordrar aldrig mer
gjort 3 ordrar på total belopp av 2000 kr.
Kommer aldrig mer att rekommendera snarare tvärtom.
Första beställningen :
1 av smakerna var korken sönder på när den anlänt till mig , inte detta klagade jag på då jag tyckte leverans var snabb.
Andra beställningen :
Beställer 3 nya smaker några dagar inpå , beställningen fick jag lägga om 4 gånger samt ringa kundtjänst för att fullfölja , detta då det var något internt fel med deras lager saldo som gjorde att beställningen inte gick igenom.
1 av dessa 3 smaker är givetvis locket sönder på med.
Tredje beställningen:
2 smaker och lite filter.
Får 5 dagar leveranstid , får betala 70 kr i frakt , utöver detta så måste jag vara hemma från jobbet och invänta någon personlig leverans mellan 9.30 - 11.30 på en vardag.
Ringer och påpekar detta och mitt missnöje , får svaret från kundtjänst att "jag borde inte valt det billiga alternativet":
Så för att summera , jag hade alltså fått betala 70 kr frakt , 2 timmar semester från jobbet , samt totala order priset för att få min beställning efter 5 dagar. utöver detta så har kundtjänsten mage att kommentera att det är snålt att välja deras standard frakt efter 2000 kr spenderade på butiken på 1 vecka.
Inte ens en tanke på att erbjuda kompensation i ämnet.
Perfect
Tar inte lång tid innan man får det man beställt. Kommer helt klar beställa här fler gånger och föreslå sidan till andra
MVh Nöjd Kund
Fort som sjutton!
Beställde ett basen black 26650 i veckan och fick det två dagar senare, grymt fort, inga problem och batteriet checkades som äkta på tillverkarnas hemsida!
betalade med paypal och fick inga weird fakturor som folk pratade om, återstår bara att se om batteriet sprängs i ansiktet på mig, haha.
rekommenderas varmt!