e-bloss.se Omdömen 389

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Produkterna var det inga som helst problem med och är väldigt nöjd. Det enda som gjorde att det blev en fyra istället för en femma var att det tog tre dagar att få mitt paket när jag betalade 150k... Se mer

Tog två dagar att få mitt paket, vilket är helt okej med tanke på att det färdades från Danmark. Kul med lite rea, och att dem har ett brett sortiment. Både biliggare och mer exklusiva grejer. Det... Se mer

Hej jag va en stor rökare som rökte 3-4 ask cigarretter om dagen tack vare e-bloss jag är rökfri i 3år nu och vad är den bästa jag tende en cigg jag började att spy so äcklig va den lilla blås samma s... Se mer

Packad och skickad snabbt dock så var postnord rätt så sega. Tog 3 vardagar för paketet att komma från danmark till kalmar. Är supernöjd med min tfv12, den blir rätt varm av sig, drar man ett pa... Se mer

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Saknar beställnings historik

Saknar beställnings historik . Så att jag kan se vad jag tidigare beställt

30 september 2021

Hej Kenneth

Vi har ett nytt system från 1 augusti. Just för att få bl.a. köphistorik på vår webbplats.

Så du har nu köphistorik från den 1 augusti 2021 och framåt.

Hoppas det kan ändra ditt betyg till 5 stjärnor då vi går upp mycket i vårt trustpilot -betyg och vi har just löst denna utmaning framöver.

Tack så mycket för din input. Vi uppskattar mycket att ha dig som kund och ser fram emot att hjälpa dig nästa gång.

De bästa hälsningarna

20 september 2021

Hej Evy

Tack så mycket för ditt fina omdöme.

Vi är glada för din upplevelse hos oss och ser fram emot att handla med dig igen.

Bra snabb support

Bra snabb support, snabb leverans, Bra mängdrabatt

16 september 2021

Hej Tina

Tack så mycket för ditt fina omdöme.

Vi strävar alltid efter att skicka beställningen samma dag som vi tar emot den.

Vi ser fram emot att handla med dig igen.

hej Maria

Kundtjänstteam

Förvaringslådan till batterierna var…

Förvaringslådan till batterierna var trasig vid leverans därför 4 stjärnor.

14 maj 2021

Hej Roger

Tack för din recension.

Våra Sony- och Samsung-batterier kommer i 4-pack från vår leverantör. Vi får dem själv gratis i nya 2 st. batterilådan, därför är batterilådan "trasig".

Vi strävar alltid efter att skicka ordern samma dag som vi mottar den.

Kundtjänst team

Hej Susan

Tack för din recension här på Trustpilot.

Vi strävar alltid efter att skicka ordern samma dag.

Kundservice

Snabb leverans. Fel som blev åtgärdades snabbt. - att namnet på ejuicen vi fick hem ej var detsamma som på hemsidan då vi beställde, fick gissa sig till vilken som var vilken.

20 oktober 2020

Snabbt och rätt!

Snabbt och rätt. Precis som förväntat. Klarna som betalningsalternativ är ett stort plus.

10 augusti 2020