Fandt min drømmehvalp igennem Dyreportalen, men havde en fejl med abonnement/betalingen (selvforskyldt). Camilla fra kundeservice var simpelthen den største og hurtigste hjælp jeg har oplevet. Tusind... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg havde brug for hjælp og kontaktede kundeservice. Jeg fik et utrolig hurtigt svar fra Camilla, som var virkelig sød, venlig og hjælpsom. Mit problem blev løst hurtigt og helt ukompliceret, og jeg... Se mer
Virkelig god oplevelse med Dyreportalen! Især Camila var mega sød, hjælpsom og virkelig høflig. Jeg havde ikke brugt abonnementet, men de var super flinke til at hjælpe mig. Jeg fik en fuld refunder... Se mer
Jeg stopper mit medlemskab hos dyrepotalen da vi har fundet vores dejlige hund. Jeg beder om at få de penge retur som der lige er blevet trukket. Og det vil de gerne hjælpe mig med. Fantastisk servi... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helt i top
Helt i top, jeg kontaktede dem for at bruge min fortrydelses ret , da jeg havde overset prisen.
De refunderede med det samme, med beskeden om jeg skal bruge pengene på
Mine dyr, nu jeg ikke havde brug for min bruger hos dem.
God service 🌸

Virkelig god kundeservice
Virkelig god og sød kundeservice! Der opstod en fejl i forbindelse med min afmelding af 3-dages fordelspakken, men Camilla fik hurtigt løst problemet og sendte en meget venlig besked tilbage☺️

Virkelig god service
Havde et problem og kontaktede support.
Camilla vendte hurtigt tilbage og gav en virkelig god service 👌
Det er jeg meget taknemmelig for.
Så det er trygt, at der er en god support og et forstående menneske man taler med.

Svar från Dyreportal
fin hjemmeside nem at navigere og god…
fin hjemmeside nem at navigere og god kundeservice. jeg hade et problem med noget der ikke ville som jeg ville og det fik jeg hjælp til meget hurtigt af en venlig kvinde der hed Camilla, så tak til hende da hun løste problemet meget hurtigt.

Absolut fantastisk oplevelse.
Absolut fantastisk oplevelse.
Har fået den bedste behandling man kan tænke sig.
Kan kun foreslå andre at tilmelde sig der, hvis man ønsker sig et kæledyr og gerne vil sikre sig at alt foregår sikkert og uden nogle problemer.

Subscription refund
I have mistakenly subscribed to their monthly subscription plan when I only wanted to use the trial. I submitted a ticket to support on their website and the money was returned to me without any issues. Great customer service!

Meget behjælpsom
Meget behjælpsom, god betjening, meget sød og meget hurtig svar

Svar från Dyreportal
God kundebetjening. Forståelse & anerkendelse i sin service.

Jeg havde oprettet den 3 dages periode
Jeg havde oprettet den 3 dages periode, for 9kr. Jeg glemmer selvfølgelig at afmelde medlemskabet inden de 3 dage er gået, så jeg måtte betale de 299kr for en måned, hvilket er helt fair da det jo er min egen forglemmelse. Jeg er hermed inde og afmelde mit medlemskab og får af vide, at mit medlemskab vil ophøre i slutningen af august.
Men nu er mit medlemskab åbenbart ikke opsagt alligevel og jeg er hermed bundet indtil oktober.. det vil sige knap 600kr mere end hvad jeg egentlig skulle have betalt til dem..
det synes jeg godt nok er for dårligt. Og på den baggrund kan jeg ikke anbefale at benytte siden.

Tvunget til 1 måned efter at vælge 3 dage's medlemskab
Skal købe 3 dages medlemsskab for at få telefon nummer osv, fair nok,
Men så når man vil afmelde medlemskab er der tekniske problemer så det ender med at man er tvunget til 1 måneds medlemskab,

Svar från Dyreportal
Jeg har vær ind og kunne send min…
Jeg har vær ind og kunne send min kilinger vider til familigerne .
Men jeg syndes det tar let tid at de smø søde fyr finder ders familige .

Svar från Dyreportal
man kan ikke komme i kontak til jer man…
man kan ikke komme i kontak til jer man kan ikke skrive til jers kundeservice.
og man kan ikke lokke på jeres hjemmeside
så i er svære at komme i kontak med.
ring til mig 25276150 mvh.barny

Super god kundeservice
Super god kundeservice, havde problemer med betalingen, som straks blev rettet på høflig og hjælpsom vis.

Svar från Dyreportal
Betaler pludselig 299 kroner om måneden…
Jeg betaler pludselig 299 kroner om måneden for et abonnement, jeg ikke har oprettet. Det hæves automatisk på min konto - og jeg kan ikke blokere det der.
Jeg vil gerne opsige abonnementet på dyreportal.dk's hjemmeside, men min kode virker ikke. Når jeg bestiller en ny kode, virker den heller ikke. Fb-adgang og google-adgang er suspenderet. Jeg kan ikke skrive til dem, fordi koden til abonnementet ikke virker. Jeg har forsøgt flere gange at få adgang uden held. SUK!!! Det er jo helt vildt frustrerende!
So - what to do???
Dyreportal.dk skriver et svar, der viser, at de ikke har læst denne anmeldelse - og sender mails, der mest ligner auto-genererede svar. Når man svarer på dem, får man endnu et mærkeligt svar, der viser, de ikke læser, hvad man skriver.
Så det begynder at ligne en meget lang og trælsom vej.
Endnu en grund til at advare mod Dyreportalen.dk

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.