Weer heel goed geholpen door Dimitri bij Dutch Bike Fit. Dit keer met mijn tijdritfiets, met als belangrijkste doel: een aeropositie die niet alleen snel is, maar vooral comfortabel genoeg om een... Se mer
Det här tycker kunderna
Mooie en leerzame ervaring. Na 45 jaar op de fiets toch wat nuttige kleine verbeteringen aan kunnen brengen. Geholpen door een vakkundige liefhebber van de sport met veel verstand van zaken. Lekker la... Se mer
Ik ben bij Dutch Bike Fit langsgeweest ter voorbereiding op mijn Iron Man. Dimitri werkt heel professioneel, legt je precies uit wat hij aan het doen is en waarom, en helpt je om je fiets optimaal af... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Een bike fit bij Dutch Bike fit is een beleving, daarom neem ik alle tijd voor jou en je fiets. De bike fit bestaat uit verschillende stappen: een intakeformulier, een interview, een body scan, de bike fit, een eindrapportage. Na afloop van de bikefit wil ik dat je optimaal op je fiets zit en met een bike smile naar huis toe gaat. Zodat je niet kan wachten om tijdens een lekkere rit de voordelen van de bikefit te ervaren.
Kontaktuppgifter
Nico Bergsteijnweg 113, 3931 CC, Woudenberg, Nederländerna
- 0633029107
- info@dutchbikefit.nl
- dutchbikefit.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
La Madeleine …
Als voorbereiding op mijn beklimming van de Col de la Madeleine een bikefit gedaan omdat ik niet lekker op mijn fiets zat.
Hier is uitgebreid naar gekeken en oa plaatjes onder schoenen gezet en ander stuur aangeraden
Resultaat was een succesvolle beklimming van La Madeleine en meer fiets plezier 😀
Fijn en eerlijke feedback
Fijn en eerlijke feedback, open over alle punten die goed zijn en niet goed zijn.
Mee denken in veranderingen en waar deze eventueel gekocht kunnen worden.
Neemt de tijd voor je en legt goed uit…
Neemt de tijd voor je en legt goed uit wat hij doet en waar om.
Bike fit met service en professionaliteit
Vanmorgen voor een bike fit met mijn nieuwe Koga trekking fiets bij Dimitri geweest. Dat was een hele goede ervaring en een prima resultaat! Met veel tijd en geduld wordt door hem aangehoord wat de wensen en bijzonderheden zijn. Om vervolgens in een hele prettige ruimte metingen te doen die helpen om mbv o.a. videobeelden tot een optimale zit op de fiets te komen. En dat lijkt gelukt. Klaar voor 3.000 km rijden naar Lissabon volgend jaar! Service en professionaliteit verzekerd bij Dutch Bike Fit!
Vanwege zadelpijn
I.v.m. pijnklachten tijdens een korte fietsvakantie met een nieuwe toerfiets heb ik een afspraak gemaakt bij Dimitri voor een bike fitting. Zojuist teruggekomen van twee weken toeren en geen centje pijn meer gehad. Ik ben heel blij met het deskundige advies van Dimitri en kan het iedereen aanraden.
Bike Fit Scott Addict RC
Een paar maanden geleden een bike fit gedaan bij Dimitri en dat had ik eerder moeten doen! Na het doen van de nodige aanpassingen aan de fiets, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de stuurpen, zit ik er beter op en kan ik langer en ook wat efficiënter fietsen.
De goed uitgeruste en frisse behandel ruimte, goede tools en de gedegen en professionele aanpak van Dimitri maakten het tot een succesvolle en prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden.
Aanrader
Aanrader. Kennis van zaken en neemt goed de tijd. Bikefit gedaan en zit nu stuk beter op de fiets
Prima bike fit
Nieuwe fiets aangeschaft en gevraagd om deze te fitten. Dimitri is kundig en checkt alle zaken om een goed advies te geven. Voert zomogelijk aanpassingen direct uit, waarna je de mogelijkheid hebt om na te gaan of de aanpassing effect heeft. Geeft ook nadien bij vragen nog advies.
Heerlijk fietsen na een bikefit bij Dimitri
Via een bekende in contact gekomen met Dimitri. Vooraf goed contact gehad en mijn wensen en doelen aangegeven bij Dimitri.
Tijdens de afspraak nam Dimitri ontzettend veel tijd om doelen te bespreken, uitleg te geven, je te voorzien van tips, fiets volledig nameten/afstellen en ga zo maar door.
Vooraf had ik regelmatig wat knieklachten en slapende handen tijdens het fietsen. Na het opnieuw afstellen van de fiets en het werken met beelden zag en voelde ik direct een verschil. De uiteindelijk rapportage heb ik voor beide fietsen opgestuurd gekregen zodat ik deze altijd bij me heb.
Nu ik drie maanden op de fiets zit voel ik mij vrijer op de fiets en heb ik geen last meer van slapende handen en last van de knieën.
Ik kan Dimitri zeker aanbevelen en ga zeker tzt nog terug bij hem.
Bikefit ook voor E-bikes
Samen met mijn vrouw een Bike-Fit duo bij Dimitri gehad. Wij kwamen bij hem terecht door de goede recensies en omdat hij als één van de weinige Bike-Fitters ook E-bikes doet. We werden niet teleurgesteld. Een duidelijke uitleg, professionele ruimte en wat het belangrijkste is een goed resultaat. Bij de volgende fietstocht merkten wij gelijk het verschil.
Persoonlijk en professioneel
Bikefit voor twee fietsen en twee doelen gedaan. Professionele aanpak en fitting-ruimte. Dimitri nam uitgebreid de tijd de verschillende doelen van de fietsen te begrijpen, en de bikefit hier ook op toe te spitsen. Ook nam hij ruim voldoende tijd om zijn keuzes/ideeën voor het bikefitten uit te leggen en te bespreken. Zelf zou ik nog iets beter geholpen kunnen zijn door iets meer uitleg over de biomechaniek van fietsen.
Fijn advies
Fijn advies. Hele avond geweest en neemt alle tijd om te meten en advies te geven.
Door een paar aanpassingen, mountainbike ik nu met minder knie klachten en gaat mijn energie nú rechtstreeks op de trappers en niet via een omweg. Aanpassing in voetzooltjes, afstellen zadel, inkorten stuur en ergo handgrepen. Helemaal top.
Top resultaat
Top resultaat, fijne communicatie.
Mooi ingerichte locatie die proffesioneel oogt.
2 fietsen laten doen, 1 mtb en 1 race.
Niet twijfelen maar gewoon naar Dimitri gaan voor je bike fit !!
Zeer professionele bike fitter. Hij neemt uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen en aan de hand van videobeelden krijg je een goed beeld hoe je op de fiets zit. Met zijn meet instrumenten heeft hij mijn fiets goed afgesteld. Diezelfde avond nog een toer gedaan zonder klachten !! Zeer leerzame ervaring.
Fijne en deskundige bikefit
Zeer tevreden over de bikefit gedaan door Dimitri. Vanaf binnenkomst fijn gevoel over zowel de gehele meting als het persoonlijke contact. Dimitri heeft uitgebreid de tijd genomen om alle metingen uit te leggen en heeft uiteindelijk deskundig advies gegeven en de benodigde aanpassingen doorgevoerd. Ook de rapportage die je achteraf ontvangt, is duidelijk. Vlak voor mijn bikepack trip naar Madrid nog een kosteloze follow-up gehad, waarbij de finetuning is gedaan. Dankzij de bikefit merk ik dat ik nu veel comfortabelere op mijn fiets zit en ik geen last van pijntjes heb gekregen. Nogmaals dank.
Bike Fitting bij Dutch Bike Fit
Deze week hebben wij dan eindelijk een bike fitting gedaan en wel bij Dimitri van Dutch Bike Fit.
Vanaf het moment dat we de deur binnenstapten, werden we hartelijk verwelkomd door Dimitri in zijn professionele bedrijfsruimte. Hij nam uitgebreid de tijd om onze specifieke behoeften te begrijpen en luisterden aandachtig. Deze persoonlijke benadering gaf ons het vertrouwen dat we in goede handen waren.
Tijdens de fitting werd elke stap zorgvuldig uitgelegd en gedocumenteerd. Onze houding, flexibiliteit en biomechanica werden grondig geanalyseerd voordat er aanpassingen werden gemaakt aan de fietspositie. Dimitri let op alle details en streeft naar een perfecte afstemming van je fiets voor je lijf.
Ik kan Dutch Bike Fit niet genoeg aanbevelen aan iedereen die serieus is over zijn fietservaring. Met een bike fitting bij Dutch Bike Fit investeer je niet alleen in je fiets, maar ook in je comfort, prestaties en welzijn op lange termijn.
Deskundige vriendelijke bikefitter
Deskundige vriendelijke bikefitter, die veel tijd neemt om zich in te leven in mijn situatie en wensen. Hij heeft professioneel materiaal om een nauwkeurige meeting te doen van alles wat belangrijk is om zo effectief en efficient gebruik te maken van mijn racefiets. Hij stelt alles af en geeft advies over hoe met de fiets om te gaan. Kortom meer dan het geld waard.
Wat een verschil met andere bikefitters…
Wat een verschil met andere bikefitters die ik dit jaar bezocht hebt. Er wordt in eerste instantie, en terecht, gekeken naar de lichamelijke gesteldheid in plaats van de afstelling van de fiets. Bij elke aanpassing geeft Dimitri een duidelijke onderbouwing waarom en wat de voordelen zijn. Zelfs na de bikefitting kun je terecht voor je vragen.Twijfel niet voor het maken van een afspraak bij Dutch Bike Fit!
Perfect voor een professionele bikefit
Door Dimitri vriendelijk ontvangen. Hij neemt de tijd om jou als persoon in relatie tot het doel van het fietsen in kaart te brengen. Wat mij is opgevallen, is zijn duidelijke uitleg over aanpassingen. Hij is professioneel en heel secuur in zijn werkwijze. Meten is weten. Vragen nadien zijn geen probleem. Ik hoef niet na te denken voor mijn volgende bikefit.
Thx Ron
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.