Tilattiin kuulokkeet mutta tuli väärät kuulokkeet vaikka esihenkilö perään soitti kun huomasi mitä on tulossa ja sanoi että onnistui muuttamaan mutta silti tuli väärät

Soitin asiakaspalveluunne ja sain todella hyvää palvelua. Alkuperäisesti tilaamani tuote ei ollut oikea ja asiakaspalvelun henkilö etsi toisen tuotteen, joka ei kuitenkaan toimi luurien ja puhelimen k... Se mer

Asiakaspalvelu ennen ostopäätöstäni varmisti tuotteen saatavuuden mikä johti ostopäätökseeni. tuote toimitettiinkin tosi nopeasti ja sain sen käyttööni nopeammin kuin olin odottanut.PS paljon huonompi... Se mer

1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Mobiltelefoner
  4. Elektronik
  5. TV-butik

Om Dustin Finland

Dustin

Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa

Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Our selection includes approximately 255,000 products and related services for companies, the public sector and individuals.

Dustin Groupilla on noin 2400 työntekijää, jotka ovat intohimoisia teknologiasta ja uskovat sen tuottaviin mahdollisuuksiin.

Yritys on listattu Tukholman Nasdaq -pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Toimitusaika ei pidä

Toimitusaika ei pidä.
Teidän sivuilla lupaama 1-2 päivää ei ole realistinen. Tilasin tuotteet sunnuntaina ja sain paketin torstaina. 1-2 päivää en tuosta saa mitenkään laskettua.

11 december 2025

Hei Pasi,
Kiitos arvostelustasi!

Ikävä kuulla, että toimituksessa on mennyt hieman normaalia pidempää. Emme tietänkään pysty lupaamaan, emmekä lupaa 1-2 päivän toimitusta. Varastossamme olevien tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-2 arkipäivää. Toimitusaika voi tietenkin olla tuota tuota pidempi. Pääsääntöisesti toimitukset tapahtuvat 1-2 arkipäivän sisällä, kun tuote on lähetetty varastostamme.

Tietämättä tilauksesi taustoja sen enempää, on vaikea tietää mistä voi olla kyse. Tähän aikaan vuodesta myös rahtiliikkeillä on huomattavasti enemmän paketteja toimitettavana, joka voi vaikuttaa toimitusaikaan. Lisätietoja toimituksesta löytyy myös kätevästi osoitteesta: https://www.dustin.fi/service/toimitukset

täydet suositukset kaikille ostajille! 10/5 toimintaa,

Kiitos todella hyvästä asiakaspalvelusta, ASUS ROG Thor III 1200w virtalähteen takuu asia sujui erittäin hyvin ja nopeaa toimintaa teiltä Dustin työ väki, täydet suositukset kaikille ostajille! 10/5 toimintaa, nopeasta toimituksesta.

17 november 2025

Hei MKL,
Kiitos arvostelustasi.

Upeaa kuulla, että olet ollut tyytyväinen asiakaspalveluumme ja takuuasioiden käsittelyyn :)

/Dustin asiakaspalvelu

Helppo ostokokemus ja rahalle…

Helppo ostokokemus ja rahalle vastinetta. Todella nopea toimitus! Tuote oli todella laadukkaan oloinen - itseasiassa paljon parempi kuin mitä odotin.

24 oktober 2025

Hei Tuomo,
Kiitos arvostelustasi.

Mahtavaa kuulla, että olemme yllättäneet sinut positiivisesti :D

Tervetuloa uudelleenkin ostoksille!

Nopea toimitus

Nopea toimitus, tuote vastasi kuvausta

21 oktober 2025

Hei Aini,
Kiitos arvostelustasi.

Hienoa kuulla, että palvelumme toimii upeasti :)

Tervetuloa uudelleenkin ostoksille!

Toimitus luokaton

Toimitus luokaton, samassa tilauksessa kaksi eri saman tuoteryhmän tuotetta ja ne lähetettiin erillään toisistaan. Seurauksena toinen meni kaukana olevaan logistiikkapalvelun noutopisteeseen.

15 oktober 2025

Hyvä ostoskokemus

Tilaamani tuote oli juuri se mitä etsin ja myös hinta oli edullinen muihin verkkokauppoihin verrattuna. Nopea toimitus

7 oktober 2025