Erittäin nopea toimitus maksusta ja muutenkin vaivaton ostokokemus. Pienenä miinuksena Nordpostin toiminta, jossa paketti oli jätetty ulkona sijaitsevaan noutolokerikkoon ja siellä paketti oli jätetty... Se mer

Tietokoneen myyminen oli suht helppoa👍🏻! Sain saman rahat mitä luvattiinkin eikä mennyt muutamaa minuuttia enempää saada tarjous. Piti vain teipata lähetyslappu laatikon kylkeen ja kiikuttaa lähi ka... Se mer

Ostin tietokoneen tietokone oli hyvä. Ilmoituksesta poiketen siinä ei ollutkaan sisäistä wifiä mutta toimittivat alle tunnissa kotipihaani osan millä sen sai.

1. Datorbutik

Ostamme sekä myymme käytettyjä pelitietokoneita nopeasti ja vaivattomasti. Pyydä tarjous laitteestasi nettisivuillamme!

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Loistava palvelu.

Kotelon mukana ei tullut hdd telakkaa, oli unohtunut pois konepakettia kasatessa, lähettivät erikseen tähän koteloon kuuluvan hdd telakan postissa. sähköposteihin vastattiin kiitettävästi ja suht nopeasti, sähköposteihin vastaaminen kun ei ole itsestään selvyys millään firmalla nykyään.

12 december 2025

Yhteydenpito oli nopeaa ja sujuvaa sekä…

Yhteydenpito oli nopeaa ja sujuvaa sekä asiantuntevaa. Tuote minkä ostin oli mitä pitikin ja erinomaisessa kunnossa ja hinta oli miellyttävä. Teen tietokone ostokseni jatkossakin tätä kautta. Kiitokset.

26 november 2025

Nuoret ja osaavat

Palvelu oli hyvä ja ongelmiin vastattiin nopeasti. Olisi tullut 5 tähteä, mutta koneessa pieni vika, joka hoidettiin hyvin mutta vika kuitenkin.

30 oktober 2025

Todella nopea ja joustava ostopalvelu

Todella nopea ja joustava ostopalvelu. Homma toimi helposti ja yritys kertoi kokoajan missä mennään ja miten hommat etenee. Enpä ole ikinä ennen edes kaverin kanssa tehnyt yhtä sujuvia ja helppoja kauppoja. Huikeaa duunia, pakko suositella!

15 oktober 2025

Kiitos kaupoista!

Aikaisemmin ostin heiltä koneen, joka toiminut moitteettomasti👌. Nyt päätin myydä vanhan kun ei mennyt torissa kaupaksi. Alustava tarjous pysyi samana ja muutenkin kaupat sujuivat hyvin🤝!

17 september 2025