Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet her i flere år nu - været igennem massere af lækre dufte, og desværre også været knust da nogle dufte ikke længere kunne produceres. Men så finder man da nye kærligheder, fordi Lene... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De lækreste dufte ♥️ og Lene er altid parat til at hjælpe og vejlede- har kun haft gode oplevelser når jeg handler hos duftverket 🌟🌟🌟🌟🌟 P.s det er den nemmeste og mest logiske opbygget hjemmesid... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en gang de skønneste dufte der breder sig som himmelsk velvære i min lille lejlighed. Dufter længe og så er det nemt at håndtere. Jeg kan og vil altid anbefale Duftverket.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste dufte og super service ♥️ Jeg opdagede Duftverket i 2019 og har været fast kunde lige siden. Freaking elsker de små duftdimser 😁

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

I 2013 fik jeg nok af dufte til hjemmet - af dårlig kvalitet! Ringe duftlys, sprays og såkaldte "luftfriskere".... Derfor producerede jeg mine egne i form af sojavoks og gode råvarer. Resultatet blev (ydmygt sagt) fantastisk! Så det var andre nødt til at opleve. Derfor blev duftverket.dk født. Kh Din personlige duftnørd; Lene Nehlsen

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold da op for en oplevelse

Hold da op for en oplevelse.
De bestilt varer kom hurigt, og endda med en håndskrevet hilsen - samt en lille ekstra ting.
Udover den yderst fine service, er kvaliteten udover det sædvanlige.
Hvis du ikke allerede har shoppet lækkerier her, så anbefaler jeg det !

23 september 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Hej Sissel - tusind tak for de fine ord om mit firma! Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har svaret dig før, men det ser det ikke ud til.
Det er da fantastisk at høre, at du er glad for det. Tak tak tak :)
VH Lene, DuftVerket

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!! Skal helt sikkert handle her igen og vil 100% anbefale det til andre.

10 mars 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Oh wauw Anda... Tusind tusind tak for de søde ord :) Det betyder virkelig meget!
God fornøjelse med duftene.

Super sevice

Jeg bestilte en duftlampen og testere, desværre var skålen til duftlampen i stykker. Sender en besked til Lene fredag, som sender en ny skål samme dag. Denne allerede modtaget i dag, søndag, med en ekstra tester.

Super service, kæmpe anbefaling herfra! Det er ikke mit sidste køb ❤️❤️

7 mars 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Orv tusind tak Camilla - det manglede da bare, når du skulle bøvle med en ødelagt skål. Det sker heldigvis sjældent synes jeg, at mine keramik-produkter bliver ødelagt under fragten, men det kan jo selvfølgelige ske. Tak for din forståelse - og for de søde ord her selvfølgelig :)
VH Lene Nehlsen, DuftVerket

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for hurtig levering..

Tak for hurtig levering..
De sendte duftblokke, dufter ualmindeligt godt.
Det var Clean Clean sheets og Citrus Explotion...kan virkelig anbefales.

Mvh Marianne

21 februari 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Tak Marianne - dejlig at høre respons på specifikke dufte. Der er gået noget galt for mig med manglende svar SÅ langt tilbage - det beklager jeg, for det betyder meget for en lille biks som min.
TAK! Kh Lene, DuftVerket 🥰

En luksusoplevelse

Er der én webshop jeg ikke ville undvære, så er det DuftVerket! Hele oplevelsen føles så personlig, helt fra duftenes beskrivelser til modtagelse af pakken. Jeg har lige lagt endnu en ordre, og det er bestemt ikke sidste gang. Jeg er især fan af den tester-mix man kan købe så man kan prøve noget nyt uden at bruge timevis på at vælge hver enkelt. Der er altid et par stykker der rammer plet, og som jeg vender tilbage til 😄
Tak for DuftVerket, og tak for dig Lene!

27 januari 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Eeejjj men Betina for dævlan! Hvor er det bare rørende at læse - tusind tusind tak! Jeg har bare verdens bedste kunder altså. Det betyder så meget med den støtte som du giver mig og mit bette firma :D
Tak for DIG Betina!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God personlig service og utroligt lækre…

God personlig service og utroligt lækre produkter! Jeg er fan- og nu fast kunde!

25 januari 2021

Svar från Duftverket (webshop)

Hej Tilde - tusind tusind tak! Det er så dejligt at læse - og velkommen i det velduftende univers :)
God dag til dig. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive - jeg opfordrer aldrig nogen til at smide en Trustpilot anmeldelse, så det betyder ekstra meget :)

Skøn og personlig butik

Jeg elsker at det er muligt at fylde mit hjem med dejlig duft, uden at det påvirker min astma. Og at jeg kan afprøve alle de forskellige skønne dufte uden at skulle købe store mængder. Og så er Lene bare en virkelig skøn ejer som har en dejlig personlig tilgang til sine kunder. HELT igennem fantastisk oplevelse at handle hos Duftverket

4 december 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Årh wauw Mette - tusind tak for at give dig tid til at skrive sådan herinde! Det betyder sindssygt meget, for en bette biks som min, og du har lige plantet et kæmpe smil på mit fjæs resten af dagen. Tak tak tak - og god dag og god JUL til dig :D

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig skøn butik, med god service

Skønne dufte, og der er nok at vælge mellem og noget for enhver smag, derudover rigtig gode priser.
Der er smukke duftlamper, både til fyrfadslys og til el. Så er man til lækker duft i hjemmet, vil jeg klart anbefale DuftVerket 🤗 og så er der virkelig god service og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg har handlet her

20 november 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Hvor er det bare sødt af dig at skrive her også Cathrine - tusind TUSIND tak for din støtte <3 Det sætter jeg virkelig stor pris på.
VH Lene fra DuftVerket

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlige produkter og super service

Dejlige produkter og super service. Hyggeligt med personlig håndskrevet hilsen ved hver ordre :) + en lille gave.

2 november 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Tuuuusind tak for ordene Loa - det sætter jeg stor pris på :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så glad for det, at jeg er blevet fast kunde

Er så glad for DuftVerkets produkter, priser og ikke mindst service og interaktion med sine kunder, at jeg er blevet fast kunde der. Har aldrig haft problemer med noget som helst derinde <3

15 oktober 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Hej Pernille - tusind tak. Dejligt at vi har "fundet hinanden" så :)

Dejlige vokslys :-)

Dejlige vokslys. Og skøn service, den slags værdsætter jeg virkelig.

7 oktober 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Tusind tak til dig Hansen! :D Det er dejligt med skønne kunder og noget, som jeg til gengæld værdsætter.

Er SÅ tilfreds....!

Er SÅ tilfreds....!! Fantastisk lækker kvalitet og så sød og god service. Fik en ekstra lille duft test med i min pakke og det er bare sådan noget der får en til at føle sig ekstra værdsat som kunde ❤️

30 september 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Wauw Tanja - tusind tak for de dejlige ord. Det betyder super meget for mig, at du har brugt tid på det og gør mig ufatteligt glad at høre, at du er tilfreds. Så er min mission lykkes :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et fantastisk sted at handle med lækre…

Et fantastisk sted at handle med lækre dufte. Der kommer altid lige en ekstra prøve med, bare fordi 😊 Her vil jeg helt sikkert bestille dufte i fremtiden.

13 juli 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Orv Ann Maria - tusind tak for de ord. Det er dejligt at høre. Og ja - en gratis tester "bare fordi" - men bare fordi jeg værdsætter alle ordrer - store som små så sindssygt meget. Tusind tak for anmeldelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startede med at kontakte duftverket…

Jeg startede med at kontakte duftverket pga en problematik omkring nogle gamle skabe som lugter af... gamle skabe. Jeg spurgte om duftbrikkerne ville kunne hjælpe, og fik et ærligt svar, at det ikke var sikkert, samt hvad der ellers kunne hjælpe. Jeg tog chancen alligevel og bestilte et tester-mix.

Det er fantastisk, intet mindre. Det hjælper i skabet, og efter at have vasket det ned, og lagt en duftbrik ind, dufter mit skab nu at blomster, og jeg bruger dem jævnligt rundt i resten af lejligheden, især efter at jeg har gjort rent.

Jeg er ret sensitiv overfor lugte/dufte, især hvis det er kemisk. Men det er intet problem med dem her. Ikke mindst betyder ærlighed også noget og der var ikke et forsøg på at sælge produktet på noget som det ikke kunne leve op til.

28 maj 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Årh Estelle for faan tusind tak! Jeg sidder med kuldegysninger over det hele af at læse det her... Jeg sætter en stor ære i at være autentisk og ærlig (det modsatte findes der rigeligt af i den her verden) så det gør mig SÅ glad at høre, at du sætter pris på det.

Og så er det vildt dejligt at høre, at det både har hjulpet på skabet og at du er glad for duftene - til trods for din sensitivitet. Tusind tusind tak.

Super tilfreds

Har lige modtaget min første bestilling, og det bliver ikke den sidste. Produkterne lever helt op til lovet, hurtig levering og jeg fik en ekstra tester med kvit og frit. Klart anbefalelsesværdigt.

Tilføjelse: jeg har lige taget produkterne i brug og hele mit hjem dufter allerede skønt. Det dufter kraftigt men uden at være kemisk eller syntetisk. Er så glad for, at jeg fik prøvet at bestille, for effekten er så god!

14 maj 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Ej tusind tak for den her Michelle - har slet ikke set din anmeldelse her før nu. Er simpelthen så taknemmelig for kunder som dig : ) VH Lene

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duftverket sælger de mest lækre dufte…

Duftverket sælger de mest lækre dufte man kan forestille sig, og så kan man ovenikøbet brænde dem af med god samvittighed

9 april 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Tusind tak Nanna! Hvor er det dejligt at du laver sådan en anmeldelse - det betyder meget for en lille virksomhed som min :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duftverket er virkelig en handel værd ❤️

Jeg har de varmeste anbefalinger at sige om Duftverket og ikke mindst Lene 😊💕
Sjældent har jeg oplevet så god og personlig en service 🙏👍 Det har virkelig været en fornøjelse at handle her. Man bliver bare så glad af de lækre dufte og dejlige klimavenlige produkter 😊😍 Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg er løbet tør for de skønne lys og voksdufte ❤️

20 mars 2020

Svar från Duftverket (webshop)

Wauw hvor er du bare rar Carina! Jeg føler mig virkelig så heldig, at have kunder som dig. Det er en kæmpe støtte for en lille virksomhed som min <3
Tusind tak for de søde ord! VH Lene Nehlsen, DuftVerket

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, en lille gave med personlig besked, så fint, kan virkelig anbefales

10 februari 2020

Tuuusind tak Jean.
Ved ikke hvorfor jeg først ser det her nu - men tak ta tak :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk og personlig service med en…

Fantastisk og personlig service med en lille gave og personlig besked sammen med leveringen. De lækreste dufte der langt overgår de ellers svinedyre Duftlys, som jeg har brugt formuer på i årevis. De dufter ægte og ikke kunstigt og overparfumerede. Perfekt og hurtig levering. Altid spændende at prøve en ny duft.

6 december 2019

Svar från Duftverket (webshop)

Mange tusind gange tak her også. Hvor er det dejligt med den her støtte for et lille hjerte-firma som mit.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.