Jeg har handlet her i flere år nu - været igennem massere af lækre dufte, og desværre også været knust da nogle dufte ikke længere kunne produceres. Men så finder man da nye kærligheder, fordi Lene... Se mer
Det här tycker kunderna
De lækreste dufte ♥️ og Lene er altid parat til at hjælpe og vejlede- har kun haft gode oplevelser når jeg handler hos duftverket 🌟🌟🌟🌟🌟 P.s det er den nemmeste og mest logiske opbygget hjemmesid... Se mer
Endnu en gang de skønneste dufte der breder sig som himmelsk velvære i min lille lejlighed. Dufter længe og så er det nemt at håndtere. Jeg kan og vil altid anbefale Duftverket.
De bedste dufte og super service ♥️ Jeg opdagede Duftverket i 2019 og har været fast kunde lige siden. Freaking elsker de små duftdimser 😁
Företagsinformation
Skrivet av företaget
I 2013 fik jeg nok af dufte til hjemmet - af dårlig kvalitet! Ringe duftlys, sprays og såkaldte "luftfriskere".... Derfor producerede jeg mine egne i form af sojavoks og gode råvarer. Resultatet blev (ydmygt sagt) fantastisk! Så det var andre nødt til at opleve. Derfor blev duftverket.dk født. Kh Din personlige duftnørd; Lene Nehlsen
Kontaktuppgifter
Holbækvej 26, 7400, Herning, Danmark
- ln@duftverket.dk
- duftverket.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
5 stjerner - kan anbefales
Virkelig god hjemmeside med fantastisk og hurtig kundeservice. Duftene er komplexe og luksuøse. De er stærke nok til at fulde rummet trods vinduet er åbent. De holder også utroligt længe og kan blandes. De giver ikke hovedpine som andre duftlys og sviner ikke. De er nemme at skifte ud. Rigtigt fedt man må hente på adressen gratis

Varmeste anbefaling
Duftverket har åbnet en helt ny verden af velvære for mig. Duftvoks er virkelig guf for sindsstemningen. En nem, effektiv og hjertevarm oplevelse at handle hos Lene 😊

Svar från Duftverket (webshop)
Elsker duftene og den søde
Elsker duftene og den søde, lune kundeservice.

Jeg er fan
5 timer efter stearinlyset er pustet ud, dufter her stadig lifligt og ikke syntetisk.
Duftverket har kapret sig en fast kunde.
Hurtig ekspedition og billigt ifh til mængde og kvalitet 👍

Fantastisk webshop 😍
Fantastisk webshop 😍 De lækreste produkter, der dagligt glæder vores hjem - her dufter rent og lækkert og de smukke lamper bidrager til hyggen ❤️ Altid hurtig og effektiv levering - og altid personlig kundepleje ❤️ Arrmmeeen jeg er fan😍

Svar från Duftverket (webshop)
Gør jer selv en tjeneste og besøg…
Gør jer selv en tjeneste og besøg hjemmesiden med disse lækre dufte.
Har 8-10 favoritter, og jeg er ellers meget kræsen med dufte.
Og kundeservice er helt i top. Havde modtaget en forkert duft, fik straks sendt den rigtige og fik lov at beholde den anden duft uden yderlig beregning.
Handler der helt sikkert igen

Svar från Duftverket (webshop)
“Oh so clean” er den bedste duft i mit…
“Oh so clean” er den bedste duft i mit hjem. Som nyvasket tøjbutikken haven.

Hurtig og god service
Bestilte en duftlampe og nogle testere onsdag og pakken var allerede fremme fredag. Det var godt nok til en gave, men jeg kom til lige at åbne og testerne dufter vildt godt. På ordresedlen var der skrevet en lille personlig note. Her kunne jeg godt finde på at bestille noget igen en anden gang 😊

Skønne dufte.
Skønne dufte.
Det eneste sted jeg vil handle dufte.
Har prøvet duftlys nogle gange, og bliver skuffet hver gang. Men ikke her. De lækreste dufte, og i de små brikker så det er nemt at skifte ud alt efter lyst og humør. Jeg har en del duftlamper nu. På den måde kan man tænde for en duft, slukke den og genbruge den. Efter evt. at have brugt en anden. Der er alle mulige slags dufte, friske til badeværelset, bløde til sofahygge eller soveværelset, blomsterdufte, juledufte, endda en citronella, og så uden alt det os fra stearin eller partafin. Jeg bælger så at bruge soyafyrfadslys sammen med mine duftvokse

Fantastisk kundeservice
Jeg havde bestilt en lampe og Duftverkets duftvoks i en travl periode, gik forgæves efter pakken et par gange og det endte med at pakken blev sendt retur til Duftverket. Jeg sendte en besked til Lene, som straks svarede mig, at hun nok skulle sende mig pakken igen, når hun fik den retur.
Lene kørte til den anden ende af byen for at hente pakken, sendte den til mig uden beregning og var i det hele taget bare virkelig sød og venlig, selvom hele miseren var min fejl. Fantastisk kundeservice!!!
Jeg har brugt duftvoksene i en del år i min klinik. Klienterne elsker duftene (mange udbryder når de kommer ind ad døren “Ih hvor her dufter dejligt”), som er lækre men også diskrete. Jeg bruger desuden æteriske olier, men synes helt ærligt at disse dufte er lækrere:).

Svar från Duftverket (webshop)
Super positiv oplevelse :-)
Jeg modtog min første ordre for et par dage siden, men jeg bliver bestemt tilbagevendende kunde :-)
Min pakke ankom hurtigt (og tak for den lille ekstra gave :-) ), og duftvoksen, jeg købte, er bare ren selvforkælelse og hygge. Når andre, der kommer ind i ens hjem, bemærker at der dufter af noget godt, så må det også være et kvalitetstegn :-)
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen, og kan kun anbefale andre også at prøve det :-)

Meget tilfreds
Virkelig god kvalitet. Det er nogle skønne dufte, som holder længere end alle andre jeg har prøvet.

Svar från Duftverket (webshop)
God service og produkt(er)!
Hjemmeside og forsendelse fungerer som det skal. Duften jeg købte er skøn og beskrivelsen af den rammende (købte lidt i blinde da jeg ikke havde testet noget først). Den elektriske duftlampe jeg købte med er genial - kvaliteten er god (keramisk materiale fremfor noget træls plastik-pjat) og den er så fin at den gerne må stå fremme og pynte selv når der ikke er gang i voksen :)

Svar från Duftverket (webshop)
Jeg har modtaget en testpakke,og prøvet…
Jeg har modtaget en testpakke,og prøvet et par dufte.
De dufter vældig godt, MEN det kniber gevaldigt at få et svar på hvad duftene er for et produkt.
På facebook fik jeg intet svar, skrev så en PB hvor jeg får at vide at nej det er ikke rene æteriske dufte, men desværre ikke noget svar på hvad duftene så er lavet af .
Har skrevet igen og får at vide det er duftolier.
Men hvad er duftolier? Googler du det,er det lig méd æteriske olier, så hvad er duftene for noget,er de syntetiske eller hvad er de?

Svar från Duftverket (webshop)
Fantastisk service og lækre produkter
Servicen hos DuftVerket er intet mindre end fabelagtig! 😍 Ordrene bliver lynhurtigt skippet af sted, og jeg har endnu ikke oplevet fejl i en eneste af den håndfuld ordrer, jeg har lagt ved Lene. Alting har været godt pakket ned med en håndskrevet hilsen og en ekstra tester. ❤️
Duftene er så lækre og fuldkommen afhængighedsskabende. Langt de fleste af dem holder længe og har en ret vild rækkevidde. Desuden er der så tilpas mange at vælge imellem, at der må være noget for enhver smag!
Jeg er blevet kæmpe fan af Lenes dufte og vender tilbage til DuftVerket igen og igen 😍

Svar från Duftverket (webshop)
Super lækre dufte og produkter i en…
Super lækre dufte og produkter i en rigtig god kvalitet

Svar från Duftverket (webshop)
Intet mindre end fantastisk!!
Jeg vil gerne sige tusind tusind tak for en lækker test pakke, og din søde besked🥰❤🙏🏽
Nøj, hvor jeg nyder dine lækre dufte i hjemmet.
Jeg lider rigtig meget af hovedpine og migræne, især hvis der er dufte i mit hjem, men disse dufte har jeg endnu ikke reageret på endnu😍
Og jeg ELSKER dufte. Jeg husker hver en duft jeg har duftet til, så det betyder SÅ meget endelig at kunne have dufte omkring mig igen🙏🏽❤
Har allerede lagt en ny ordrer🙈😅
Endnu engang tusind tak for dig og din lækre virksomhed ❤🥰

Vi er begejstret!
Vi er begejstret!
Hurtig forsendendelse med håndskrevet hilsen og lille ekstragave.
Men duften i huset er helt bestemt det bedste.
Min mand, vores gæster, alle nyder det og jeg bliver helt bestemt en fast kunde ved DuftVerket!

Svar från Duftverket (webshop)
Fantastisk service og produkt!
Produktet i sig selv er skønt! Jeg har bestilt flere gange og er bestemt ikke færdig! Udover det, syntes jeg der skal sendes en kæmpe ros afsted, da min ordre blev behandlet og leveret utroligt hurtigt! Hvis jeg kunne give 6 ud af 5 stjerner havde jeg gjort det <3

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.