Eigenlijk heel weinig te vertellen. De aanvraag was gelijk in behandeling genomen en er waren geen gekke moeilijke vragen gesteld. En de uitleg was helder en duidelijk.
Det här tycker kunderna
Ik was in een situatie waar een auto per direct nodig was gezien de locale wetgeving mijn huidige transport niet meer op prijs stelde. Het team bij DTC had wat vaard gezet achter de noodzakenlijke... Se mer
Företaget har svarat
Van het moment dat het fout ging met de auto verkoper tot het eind hebben ze mij super geholpen en er voor gezorgd dat ik mijn auto heb gekregen. Nogmaals hartelijk dank voor de super afhandeling
Top, na veel moeite en doorzettingsvermogen werd ik uiteindelijk geaccepteerd. Ik ben hier erg blij mee en dankbaar dat het gelukt is
Företagsinformation
Skrivet av företaget
DTC staat voor Dealer Totaal Concept en die naam zegt alles. Met een dealernetwerk van meer dan 2.000 leveranciers bieden wij een veelzijdig totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke automobilisten, waaronder ook zzp’ers. DTC is sinds 2001 gespecialiseerd in het afsluiten van autoverzekeringen en het verstrekken van financieringen in de vorm van een persoonlijke lening, Financial Lease, Operational Lease of Equipment Lease. Elke overeenkomst komt deskundig, zorgvuldig en met oog voor uw persoonlijke situatie tot stand. Maatwerk is voor ons de standaardnorm. De ruim 80 gediplomeerde medewerkers van DTC Lease, DTC financieringen en DTC Verzekeringen helpen u graag aan een passende financiering, zowel particulier als zakelijk, van een nieuwe of gebruikte personenauto, motor, caravan of camper, lichte bedrijfswagen of vrachtwagen, machine of bedrijfsmiddel zoals een computer en andere apparatuur. De meer dan 60.000 voertuigen en machines op www.dtc-lease.nl zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt uw aanvraag zowel telefonisch als online indienen en wij verzorgen de rest, binnen 24 uur. Met die snelheid van contact en acceptatie en onze ruime openingstijden, zes dagen in de week, onderscheiden wij ons!
Kontaktuppgifter
Floridalaan 2, 3404 WV, IJsselstein, Nederländerna
- 030-6868750
- klantenservice@dealertotaalconcept.nl
- dtc-lease.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heb duidelijk uitleg gekregen van wat…
Heb duidelijk uitleg gekregen van wat er allemaal nodig was en super goed geregeld nadat alles was aangeleverd!
Zeer proffesioneel
Wij hebben zeer goede ervaring met DTC! Altijd duidelijke info, nette klantenservice en alles loopt volgens afspraken. Zeer proffesioneel !
Fijn geholpen.
Eigenlijk heel weinig te vertellen
Top en Best
Snel met afhandelen en duidelijk wat je…
Snel met afhandelen en duidelijk wat je kan verwachten. Geen druk.
Alles was snel en goed geregeld
verder geen commentaar
Communicatie verliep goed
Communicatie verliep goed. Ook als het ging om het verhelpen van probleempjes.
Van het moment dat het fout ging met de…
Snelle afhandeling en vriendelijk te…
Snelle afhandeling en vriendelijk te woord gestaan
Top geregeld!
Fijne samenwerking! Snel schakelen, duidelijke afspraken en prettig contact. Alles top geregeld.
Goed en snel geregeld!
Goed en snel geregeld! Door de paasdagen duurde het iets langer maar met 7 dagen nog vlot genoeg.
Alles verliep vlot en de communicatie…
Alles verliep vlot en de communicatie werkt ook goed!

Svar från Dealer Totaal Concept
Goed,makkelijk en slim alles geregeld!
Goed,makkelijk en slim alles geregeld!
Goed geholpen.

Svar från Dealer Totaal Concept
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.