Wij maken op dit moment voor het 3e jaar in rij gebruik van de diensten van DrukwerkOnline voor het drukken van een jaarlijks terugkerende boekje. Wij zijn tevreden over de communicatie zowel d... Se mer
Företaget har svarat
Groot precizie drukwerkzeil van 14 bij 4 m onder tijdsdruk besteld. Helaas geleverd met productiefout. Na telefonisch contact onmiddellijk accuraat en klantvriendelijk behandeld door Marcel. Top servi... Se mer
Företaget har svarat
Voor het drukken van een programmaboekje was e.e.a. niet duidelijk over marges en snijranden. Via telefonisch support en een paar screenshots werd het issue opgelost.
Företaget har svarat
Bij Drukwerkonline weet je wat je krijgt! Of het nu hoogstaand drukwerk is voor een jubileumboek of flyer altijd wordt er kwaliteit geleverd door Drukwerkonline. Er wordt goed meegedacht en ni... Se mer
Företaget har svarat
Voor al uw drukwerk, snel, makkelijk en voordelig.
Faunalaan 50, 5928 RZ , Venlo, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vlotte snelle afhandeling, sneller geleverd dan gedacht en de kwaliteit is uitmuntend.

Svar från Drukwerkonline
Bestand werd gratis nog wat aangepast om tot de juiste zigzag te komen, prima service!

Svar från Drukwerkonline
Handige bestelsite, vlotte levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden!

Svar från Drukwerkonline
Bestelling geplaatst en bleek achteraf op gecoat papier te zijn, wat wij niet verwacht hadden. Was voor ons niet duidelijk. Na melding werd er direct meegedacht aan een oplossing en deze d.m.v. een zeer coulant aanbod opnieuw gedrukt op juist papier. Nieuwe order was perfect en zeer snel geleverd. Top service en goede kwaliteit!

Svar från Drukwerkonline
Doen wat ze zeggen. Denken met je mee, ook qua levertijd. Duidelijke en eerlijke communicatie.
Keep up the good work!

Svar från Drukwerkonline
Zeer behulpzaam en meewerkend. Drukwerk een dag eerder bezorgd dan op de offerte. Mooi gedaan.

Svar från Drukwerkonline
Flyers voor ons bedrijf gedrukt, erg tevreden over de snelle communicatie en uitstekende service! Zo kom je ze nog zelden tegen!

Svar från Drukwerkonline
Fijne en snelle service om doordruksets te leveren.
Er zat wat tijdsdruk achter en het was dan ook fijn dat er snel werd meegedacht waardoor het bestelproces eenvoudig maar doeltreffend doorlopen kon worden.

Svar från Drukwerkonline
Er was goed overleg en denken met je mee. We zijn super blij met onze schrijftjes. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Svar från Drukwerkonline
Direct persoonlijk contact, een snelle levering en een prachtig resultaat.

Svar från Drukwerkonline
Fijne meedenkende drukker. Het drukwerk ziet er ook goed uit. Complimenten!

Svar från Drukwerkonline
Mooie communicatie, prima drukwerk, ga zo door.

Svar från Drukwerkonline
Wauw! Wat een service en super kwaliteit!
We zijn helemaal blij! 50.000 flyers dubbelzijdig bedrukt, levering zou ong. 6 dagen zijn en we hebben ze vandaag (binnen 3 dagen) al binnen, TOP!! Nogmaals enorm bedankt!

Svar från Drukwerkonline
Wat een service! Echt bijzonder dat er zoveel moeite is gedaan om te helpen bij de opmaak voor visitekaartjes. Zeker als je ziet dat alles voor een hele gunstige prijs is aangeboden. Alle complimenten voor Marcel

Svar från Drukwerkonline
Geweldige service! Drukwerkonline denkt altijd met ons mee en geeft de juiste adviezen per product. Ze snappen goed wat 'klantverwachtingen overtreffen' betekent! Al met al een hele fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

Svar från Drukwerkonline
Flyers besteld, erg tevreden over de kwaliteit. Super blij met de service ook! Ik krijg altijd snel reactie en ze denken met je mee.

Svar från Drukwerkonline
Wat een geweldige en snelle service. Hoog kwaliteit en top team. Bedankt!

Svar från Drukwerkonline
De beste service die ik in jaren heb gehad! En ik werk in een B-to-B branche, dus dat zegt wel wat. Ik wilde een afwijkend aantal bestellen van een bepaald type product. Dit aantal kon ik niet kiezen op de website. Vijf minuten later werd ik gebeld: "Refresh de pagina maar. IT heeft de optie erbij gezet". Tevens was het een grote bestelling voor ons bedrijf, dus de totale kosten waren hoog. Ik kon de bestelling echter alleen betalen via iDEAL. Helaas was er die dag geen Raboreader of bedrijfscreditcard aanwezig, dus ik vroeg of het mogelijk was om per factuur te betalen. Vijf minuten later.. je voelt 'em al aankomen: "Als je de pagina refresht, is het nu ook mogelijk om te betalen via factuur". Geniaal!

Svar från Drukwerkonline
Zeer tevreden. Al meerdere keren hier besteld. Heel klantvriendelijk en altijd op tijd geleverd. Het drukwerk ziet er qua prijs-kwaliteit prima uit.

Svar från Drukwerkonline
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.