Drukwerknodig Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Naar aanleiding van onderstaande review op trustpilot heeft het bedrijf contact opgenomen en nieuwe flyers opgestuurd. Issue is door de klantenservice netjes opgelost. Ik kan alle flyers direct de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben echt altijd súper tevreden over Drukwerknodig. Het is soms even puzzelen om aan de juiste aanleverspecificaties te voldoen, maar dat is ook logisch als je kiest voor professioneel drukwer... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Review gelezen dat je zeker 5-7 dagen extra moest rekenen bij levering, dus 7 dagen extra gerekend. Was blijkbaar niet genoeg marge. Heel teleurgesteld… Als je jouw producten tegen een bepaalde datu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de tweede keer een eigen ontworpen fotoboek besteld. De foto’s zien er wederom super mooi uit, alleen zaten er een paar krassen op de kaft. Contact opgenomen met de klantenservice en meteen een h... Se mer

Företagsinformation

1. Digitaltryckeri

Skrivet av företaget

Bij de online drukkerij van Drukwerknodig kunt u gemakkelijk professioneel drukwerk bestellen. In onze digitale drukkerij produceren en versturen we dagelijks honderden bestellingen, in zowel grote als kleine oplages. Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie zijn we specialist op het gebied van drukwerk. In onze digitale drukkerij van ruim 13.000 m2 produceren we diverse drukwerkproducties voor verschillende doelgroepen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Aanrader!! Zeer tevreden

Ik heb al 2x besteld via Drukwerknodig.nl en heb in totaal 5 fotoalbums laten drukken. Ik ben zeer tevreden over de toegankelijkheid en makkelijkheid van de site, ook over de kwaliteit ben ik tevreden.

In mijn laatste album zat helaas op bijna elke onderkant een witte streep. Ik had contact opgenomen met de klantenservice en kreeg onmiddellijk een antwoord. Ze hebben mij vlot en kosteloos een nieuwe opgestuurd. De service van Drukwerknodig krijgt voor mij een 10/10!

Ik was al een tevreden klant, maar ben nog meer tevreden!

5 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het drukwerk zag er goed uit en de…

Het drukwerk zag er goed uit en de service was top! Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Het is erg fijn dat je een proefdruk ontvangt (bestelling van hardcover boeken) en je daarna het drukbestand kunt wijzigen.

5 augusti 2025

Zeer teleurstellende ervaring!

Zeer teleurstellende ervaring!! Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat je hier iets besteld!!

Ik had hoge verwachtingen van Drukwerknodig.nl , maar helaas viel het eindresultaat behoorlijk tegen. Ik heb bij drukwerknodig 2 hardcover boeken besteld beiden met een linnen omslag. Bij beide boeken valt wel wat over het eindresultaat wat te zeggen.

De omslag van het ene drukwerk was niet goed gecentreerd; aan de ene kant blijft er 1 cm over (dat kan je zien aan de binnenzijde bij de schutbladen), terwijl aan de andere kant 2 cm zichtbaar is. Hierdoor staat alles te veel naar links en staat de rugtekst dus niet in het midden van de rug. Maar ook de cover staat hierdoor niet meer recht in het midden.

Maar dit is niet het enige. Bij het tweede boek zie je in het binnenwerk de snijtekens nog staan. Niet goed afgesneden dus.

Ik heb alle aanwijzingen op hun site gevolgd. Ik heb zelfs de op hun site aangegeven sjablonen gebruikt en de aangegeven instructies mbt aanleverspecifiacties gevolgd. Maar wat je ook bij hun aangeeft, het is en blijft aan het eind van het verhaal je eigen fout. Ik vind dit gewoon erg jammer. Het is gewoon heel jammer/frustrerend om te zien dat het enige compensatie die ze aanbieden een kortingscode is die je dan gebruiken om het omnieuw te laten drukken. Maar ja, wat heb ik daar nu aan. Opnieuw kosten maken en geen garantie dat het dan wel goed is.

Je bent veel geld kwijt om dit allemaal te laten drukken, dan verwacht je ook goede kwaliteit en een goede klantenservice!! In de toekomst besteed ik mijn drukwerk wel ergens anders uit.

1 augusti 2025

3 boeken fullcolor. Tevreden klant

3 boeken fullcolor. Zag er precies uit zoals mijn bedoeling en de levering was precies op de gewenste en door drukker voorspelde dag. De prijs is prima en het was het waard!

3 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel, hoge kwaliteit & vriendelijke werknemers

Ik heb al meerdere boeken laten drukken bij dit bedrijf. De kwaliteit is altijd erg hoog en de productie is erg snel.
Daarbij is ook de klantenservice erg goed en snel, ik heb nu twee keer mee gemaakt dat er een klein foutje in de boeken zat, in beide gevallen hebben ze dit heel snel en vriendelijk opgelost.

Het uploaden van het binnenwerk en de kaft vergt wat tijd, maar dan heb je ook wat. (Voor een hele scherpe prijs)

24 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie en veel te lang wachten

We hebben hier het eindwerkstuk van onze dochter laten printen. Wel behoorlijke tijdsdruk dus , en de bestelling hier leverde ons flink wat stress op. Niet bekend met de techniek leverden we eerst een PDF aan vanuit Word. Ondanks dat we aangaven geen professionals te zijn kregen we een mail terug met vaktermen als bleedbox en uitloop. Na flink wat zoeken op de site besloten maar een gratis proefversie van Adobe Indesign te installeren en daarmee aan de slag te gaan. Want daar hadden we een template voor. Alles handmatig overgezet, lukte gelukkig dankzij flink wat software-ervaring. In het weekend de PDF’s met de juiste boxes en uitloop (inmiddels wisten we dat was) opgestuurd en gebeld want de klantenservice is open in het weekend. Daarbij nog wel een fout in hun template opgelost, zonder veel steun van klantenservice want “die hadden persoonlijk niet zo veel verstand van Indesign”. Vrijdag daarop was de deadline maar gelukkig hadden we een spoedbestelling geplaatst. Volgens de klantenservice zou het allemaal goed komen. Wel werd aanbevolen maandag om 8:00 uur nog een keer te bellen want dan zou er weer iemand anders bij de klantenservice zitten die er “bovenop” kon zitten. En inderdaad, er zat weer iemand anders. Gevraagd of de vormgever er nog een keer naar kon kijken. Het zou wel lukken om het die dag te drukken en op te sturen. Dan zou het er dinsdag zijn. Tot maandagavond kon er een mail komen met Track en trace code. De hele dag en avond mail in de gaten gehouden maar volgende ochtend nog niets. Volgende ochtend weer bellen en uiteraard weer andere medewerker bij de klantenservice. Er was een storing geweest en het was inderdaad helaas niet gelukt. Moest vandaag wel goed komen. Wat volgde was dagenlang 3 tot 4 keer per dag bellen en steeds een andere medewerker. De ene keer moest het nog in productie. De volgende keer moest het alleen nog in elkaar gezet worden. En de volgende keer moest het zelfs nog eerst door de bestandscontrole dus ja, dat kost natuurlijk tijd. Later in de week schijnbaar nog een keer storing in de machines. Vrijdag, op de dag van de deadline, nog niets. Gelukkig uitstel kunnen krijgen op school. Ondertussen al in de eigen regio gekeken naar een alternatief want Groningen is niet naast de deur. Ze hadden inmiddels zelf al gezegd dat de extra kosten voor spoed teruggestort zou worden. We hebben in totaal wel 20 tot 30 keer met minimaal 15 verschillende mensen bij klantenservice gesproken. Op zich vriendelijke mensen, waarschijnlijk studenten. Zonder zicht op het productieproces en met waarschijnlijk ingestudeerde verhalen over waarom er weer vertraging was. Vrijdag kregen we dan eindelijk mail dat het verstuurd was. En zaterdagochtend was het er per koerier. Naam was op de voorkant niet goed leesbaar en papier voldeed niet aan de specificaties. Dat had de vormgever dus blijkbaar niet gezien.
We zullen hier niet opnieuw bestellen. Andere drukkers adverteren met 1 aanspreekpunt en nu weten we waarom. Als je duidelijk aanspreekpunt wil en haast hebt kun je hier beter niet bestellen. Naschrift: Drukwerknodig heeft inmiddels aangegeven dat het inderdaad een slecht verlopen order is en heeft al het geld terugbetaald. Ik vraag me wel af of ze hun bedrijfsprocessen zodanig aanpassen dat dit niet meer kan gebeuren.

5 juli 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons zoveel stress en onduidelijkheid heeft opgeleverd, dat is uiteraard niet wat we willen. Hier bieden wij dan ook zeker onze excuses voor aan!
We willen hier graag nog eens goed naar kijken en zien wat we voor u kunnen betekenen. Zou u ons een e-mail willen sturen met uw ordernummer en situatie? Dat mag naar info@drukwerknodig.nl Dan pakken we dit graag verder op met u.
We kijken uit naar uw mailtje!

Supermooi

Supermooi, een grote oplage almanakken bestelt en deze precies ontvangen zoals gehoopt. Daarnaast zijn we ontzettend goed geholpen bij de opmaak van het boek.

3 juli 2025

NIET DOEN

NIET DOEN! mama was 21 juni jarig en ik heb al meerdere keren aan de bel getrokken, vragend om een medewerker, er komt maar niks van. hij zou de 19 binnen zijn maar is m niet geworden. nu is mama jarig en heb nogsteeds geen cadeau puur omdat hun mijn boek hadden beschadigt en m al 2 dagen lang opnieuw aan het produceren zijn. Als je vraagt voor een duidelijke levertijd kun je die niet vertrouwen en het is gewoon echt niet te vertrouwen als je haast hebt (ook al had ik hem optijd besteld)

21 juni 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw cadeau voor de verjaardag van uw moeder niet op tijd is geleverd, ondanks uw vroege bestelling en herhaalde pogingen tot contact. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Onze excuses voor het beschadigde product. We begrijpen dat dit teleurstellend is geweest. We willen dit alsnog graag op een goede manier met u oplossen.

Zou u contact met ons willen opnemen via info@drukwerknodig.nl, onder vermelding van uw ordernummer? Dan kijken we met spoed naar een passende oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi resultaat en duidelijke instructies

Het resultaat is mooi, de gebruikstool is zeer duidelijk, de hulp is goed, de instructies voor de afmetingen zijn duidelijk en de levering snel. Ik ben blij dat ik voor mijn kleine hardcover boekproject gebruik heb gemaakt van deze drukkerij.

16 juni 2025

Pagina’s laten los

Ik heb drie hardcover boeken laten maken. Helaas bij alle drie de boeken hebben de pagina’s binnen 2 weken al losgelaten. Deze zitten namelijk alleen vast met lijm aan de rug van het boek. Heb geprobeerd contact op te nemen via de chat. Elke keer maar hele minimale reacties. Ik wacht nu al een maand. Echt tot actie komen zij niet. Ben heel erg teleurgesteld.

30 april 2025

Goedemorgen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de pagina’s van uw hardcover boeken al zo snel zijn losgelaten, dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Daarnaast is het extra teleurstellend dat u ondanks uw pogingen via de chat nog geen passende oplossing heeft ontvangen. Onze excuses voor zowel het product als de gebrekkige opvolging.

We lossen dit graag alsnog netjes met u op. Zou u contact met ons willen opnemen via info@drukwerknodig.nl, onder vermelding van uw ordernummer of ons eventjes willen bellen? Dan zorgen we dat dit meteen oplossen voor u!

waardeloos

Aanstaande maandag heb ik mijn eindexamenpresentatie. Vorige week heb ik naar de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik het uiterlijk met spoed moest bestellen zodat het op vrijdag (vandaag) geleverd zou worden. Op die manier zou postnl een dag uitloop hebben voor de levering, omdat we allemaal weten dat dat vaak ook niet in 1 dag goed gaat.
Maandag voor 12 uur werd me verteld. Ik heb het hele weekend doorgewerkt en zondag op maandag nacht doorgehaald en uiteindelijk het boek (waarvan ik er ook nog minstens 4 moest bestellen terwijl ik er maar 1 nodig had....) om half 5 in de ochtend besteld, met extra spoedkosten. De bestelling werd bevestigd met als verwachte leverdatum vrijdag 13 juni. Nou gelukkig! Toch nog op tijd gelukt. DACHT IK. Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Gisteravond viel het me op dat ik dus ook nog geen verzendbevestiging had gekregen. Vanochtend heb ik meteen om 8:00 gebeld. De productie was vertraagd en ik had nog geen e-mail erover ontvangen omdat ze die net was begonnen te schrijven. De spoedkosten zal ik terugkrijgen en het zag ernaar uit dat mijn bestelling vandaag gewoon nog op de post zou gaan.
Het is inmiddels 17:55 en ik heb wederom niets meer gehoord. De status van mijn bestelling is volgens de website van drukwerknodig nog steeds "productie".
Nu heb ik dus voor niets een prijzige bestelling gedaan, want het gaat nu zeker niet meer op tijd aankomen voor mijn presentatie. Hartelijk bedankt.

13 juni 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, al is het uiteraard zeer spijtig om te lezen dat deze zo teleurstellend is verlopen.

We begrijpen heel goed hoe belangrijk het was dat uw bestelling op tijd zou worden geleverd voor uw eindexamenpresentatie, en dat u hier veel tijd, moeite en kosten in heeft gestoken. Het is dan ook extra zuur dat het ondanks de gemaakte afspraken en spoedkosten toch mis is gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

We zien dat er inmiddels contact met u is geweest over de terugbetaling van de spoedkosten, maar we zouden graag met u kijken of we, ondanks de situatie, nog iets voor u kunnen betekenen. Mocht dit nog niet zijn besproken of afgehandeld, dan horen we het graag via info@drukwerknodig.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We horen graag van u!

Nog steeds niet binnen

Nog steeds niet binnen. Belofte levering op 3 juni. Het is 10 juni en nog steeds geen leverings info. Sticker al bijna niet meer nodig. Erg jammer.

9 juni 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd en dat u hierover geen informatie heeft ontvangen. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Indien dit nog niet gedaan is, kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. Zou u contact met ons willen opnemen via info@drukwerknodig.nl onder vermelding van uw ordernummer? Dan pakken we dit zo snel mogelijk met u op.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.