Helaas nog geen reactie terug op mijn email van vorige week. Heb deze naar verschillende mails gestuurd van Drukbedrijf omdat enkelen met vakantie zijn. Krijg ik een orderbevestiging en factuur van... Se mer
Det här tycker kunderna
Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Se mer
Företaget har svarat
Voor een beurs bij Drukbedrijf een textielframe met doek besteld als achterwand. Hier zat een strakke deadline op omdat de beurs al over 3 dagen was. Ondanks de tijdsdruk heeft Ali van Drukbedrijf zij... Se mer
Företaget har svarat
Eerste bestelling bij drukbedrijf. ging niet zonder slag of stoot. Maar wel netjes en correct opgelost door Chiel. 2500 flyers voor een scherpe prijs. Na jaren bij een concurrerend bedrijf te hebben b... Se mer
Företagsinformation
Om Drukbedrijf.
Skrivet av företaget
De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.
Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.
Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.
Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer tevreden met de samenwerking
Zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat. De cocktailprikkers zijn zeer net afgewerkt en van goede kwaliteit.
We hadden een probleem met DPD, daarbij hielpen ze ons goed en hielden ze ons constant op de hoogte.

Svar från Drukbedrijf.
Prima service en uitstekend resultaat
Prima service en uitstekend resultaat! Wel proefdruk vragen want een telefoonnummer was fout overgenomen en zo konden we dat gelukkig corrigeren.
Had wel een klein excuusje afgekund, maar niet gekregen ;)

schoon product
schoon product , mooi afgewerkt en snel levering .
jullie zijn goed bezig !!
ik zal zeker nog bestellen .

Goed en deskundig advies
Goed en deskundig advies. Goede prijs/ kwaliteit en hele snelle service!!

Svar från Drukbedrijf.
Heel fijne en snelle levering en goede…
Heel fijne en snelle levering en goede kwaliteit! Ben heel tevreden over Drukbedrijf.

Helemaal top!
Wij werken regelmatig samen met Drukbedrijf en ik heb tot nu toe altijd hele prettige ervaringen! Wat mij betreft is Drukbedrijf dan ook een grote aanrader om mee samen te werken.

Svar från Drukbedrijf.
Snel, klantvriendelijk en top kwaliteit
Ongelofelijk snel geleverd en prachtige kwaliteit. Meteen geholpen met mijn vraag in de mail, dus erg tevreden!

Svar från Drukbedrijf.
Het product is van goede kwaliteit
Het product is van goede kwaliteit. Helaas kwam het wel een dag later aan dan er bij order gecommuniceerd was, maar dat kan een keer gebeuren als het wat drukker is. De mensen bij de service hebben mij vriendelijk te woord gestaan.

Svar från Drukbedrijf.
Ik was zo blij verrast met de service…
Ik was zo blij verrast met de service van Drukbedrijf. Ik bleek een onhandig bestand te hebben aangeleverd maar ik werd zo goed geholpen. Ze belden zelf en er werd keurig uitgelegd wat ze voor me konden doen. Het uiteindelijke resultaat was geweldig en tegen een heel redelijk tarief.

104 T-shirts en 124 Hoodies
We hebben 104 T-shirts en 124 Hoodies gekocht en laten drukken. Men heeft ons zeer goed en met veel geduld geholpen, daar wij niet goed wisten hoe we alles moesten aandragen.
We zijn er super blij mee en we hebben ze bijna allemaal binnen en week verkocht!!

Svar från Drukbedrijf.
Erg meedenkend bedrijf die snel…
Erg meedenkend bedrijf die snel reageert op je vragen en je persoonlijk te woord staat.
60 shirts laten bedrukken die binnen een week weer terug waren bij ons op kantoor.

Svar från Drukbedrijf.
Ga niet in zee met Drukbedrijf, het komt z'n belofte niet na
Ik dien namens mijn opdrachtgever de Culturele Stelling van Amsterdam een klacht in over 2 niet uitgevoerde en niet op tijd afgeleverde opdrachten. Hierdoor konden wij een onderdeel van het evenement niet uitvoeren en is er reputatie schade ontstaan.
Het betreft: 1 stijgerframe voor een groot doek en een bedrukt steigerdoek (2x). Wij organiseerden een evenement op zaterdag 25 mei 2024 door het centrum van Amsterdam. Dit bedrijf heeft de 2 opdrachten niet afgeleverd waardoor 2 onderdelen van het evenement niet konden plaatsvinden en hebben wij een schade opgelopen van 780 euro aan arbeidsloon en veel immateriële schade.
Wij voelen ons schandalig behandeld. Ook via de telefoon wij kregen wij het idee dat ze alleen zichzelf aan het goedpraten waren en totaal nauwelijks of niet realistisch hebben gezocht naar oplossingen. Terwijl wij al meer dan een week daarvoor de opdracht hebben gegeven en het geen spoedopdracht was.
Een opdracht is terugbetaald. De andere 2 grote prints op mesh doek tot nu toe niet.
Wij hebben het idee dat Drukbedrijf geen echt bedrijf is maar een professioneel uitziende website met een telefoon. Op de Spaklerweg is er namelijk geen productie.
Ik vroeg of ik de bestelling dan niet zelf kon ophalen maar dat was niet mogelijk want daarvoor moest ik naar een andere stad waar sowieso de helft van de bestelling maar beschikbaar was. Dit alles terwijl zij al 2 dagen te laat waren en het evenement diezelfde dag opgebouwd moest worden.
En ze hadden hier geen koerier voor dat moest ik dan zelf betalen.

Heel erg meedenkend bedrijf
Heel erg meedenkend bedrijf en kwalitatieve prints. Wij zijn inmiddels een vaste klant!

Svar från Drukbedrijf.
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Communicatievaardigheden waren uitstekend. Ze waren meedenkend en hebben het op tijd geleverd.

Goede en snelle service
Goede en snelle service, en ook geleverd product helemaal goed.

Super fijn Bedrijf!!
Wij hebben een zeer fijne samenwerking met Drukbedrijf. Product is van de gewenste kwaliteit en de medewerkers zijn vlug, meedenkend en zeer vriendelijk!

Voor herhaling vatbaar!
Super goede en vriendelijke service en top kwaliteit drukwerk!

Duidelijk en behulpzaam
Duidelijk en behulpzaam. Maar ook overleggen wat het beste is.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.