Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Heb een Navion one als cadeau gekregen. Android auto werkt perfect. Achteruitrijcamera werkt echter niet. Ben al vanaf 27 februari aan het mailen met drivemax maar nog steeds geen oplossing voor het... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb dit stuurslot gekocht omdat ik mijn auto extra wil beveiligen, en ik ben er erg tevreden over. Het slot voelt zwaar en degelijk aan, wat meteen vertrouwen geeft. Je merkt dat het geen licht o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@drivemax.nl
- drivemax.nl
Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dit is inmiddels de tweede dashcam die…
Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld.
Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn.
Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren.
Ook de service van drivemax is niets op aan te merken.
Goede levering en Top product
Was eerst sceptisch over de levertijd, maar na het antwoord op mijn mail en kort daarna de levering van mijn bestelde Tracker ben zeer tevreden.
De prijs was echt gunstig en hij werkt perfect. Echt Top.
Ga zo door 👍👍

Svar från Drivemax
Super ding wat ik heb gekocht snelle…
Super ding wat ik heb gekocht snelle levering

Goede ervaring met Drivemax
Bestelling geplaatst bij Drivemax en alles verliep soepel. De website is duidelijk en het product kwam netjes verpakt aan.

Svar från Drivemax
Prachtig mooie beelden en dat voor een…
Prachtig mooie beelden en dat voor een investering van nog geen €50,-, het geld meer dan waard!

Svar från Drivemax
was gewoon wat ze zeiden
was gewoon wat ze zeiden, en dat vind ik oke.

Fiets plezier
Ik ben heel tevreden met de fiets telefoon houders van Drivemax.
Ruime en mooie houders van goede kwaliteit.
Als je opzoek bent naar telefoon houders voor je fiets is dit een aanrader.
Je hebt waar voor dat geld.

Heel gemakkelijk te vinden
Heel gemakkelijk om de verloren goederen terug te vinden

Svar från Drivemax
Produkt voldoet aan de verwachtingen
Produkt voldoet aan de verwachtingen. Levering netjes op tijd via DHL. Volgende keer bestel ik weer via Drivemax. Ze hebben me niet teleurgesteld.

Svar från Drivemax
Ik heb niet lang hoeven te wachten op…
Ik heb niet lang hoeven te wachten op de bestelling en alles was netjes verpakt. Het slot is zeer handig in gebruik en is makkelijk aan te brengen. Ben er blij mee.

Svar från Drivemax
Goede lnformatie gehad over het OBD 2 DIAGNOSTIC.
Goede lnformatie gehad over het product. Het product was snel besteld. Alleen jammer dat het twee weken duurde dat het geleverd werd.
Maar dit werd goed gecommuniceerd.

Svar från Drivemax
Professionele Ledlamp die ook nog eens zeer betaalbaar is
Gisteravond voor het eerst de Led verlichting kunnen testen en de lichtopbrengst is goed te variëren en doseren. Door de bracket waarmee de Ledlamp op het stuur bevestigd word is van goede en stevige kwaliteit aluminium. Door die bevestiging is de lichtstraal goed te richten waardoor je als fietser goed zicht op het wegdek zonder dat mogelijke tegenliggers verblind worden. Absolute aanrader.

Goede kwaliteit dashcam
Ik heb onlangs een dashcam besteld bij Drivemax en ben er erg tevreden over. De installatie was eenvoudig en de beeldkwaliteit is verrassend scherp. Zeker een aanrader als je een betrouwbare dashcam zoekt.

Mooi product duidelijke beschrijving
Mooi product duidelijke beschrijving

Svar från Drivemax
Doskonała informacja na www oraz…
Doskonała informacja na www oraz obsługa.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.