Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mĂždte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nĂždt til at skrotte den. A... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, ogsÄ er servicen ogsÄ i top. Klap dig selv pÄ skulderen Yusuf, du gÞr et flot stykke... Se mer
Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lĂžrdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Se mer
Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sĂžd servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ădelagt skĂŠm. iPadâen skulle ligge/tĂžrre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Har du en travl hverdag og har ikke tid til at fÄ fikset din telefon? SÄ er Drive-fix den perfekte lÞsning for dig. Hos Drive-fix kÞre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kÞrende vÊrksted.
Kontaktuppgifter
Produktionsvej 1 , 2600, Glostrup , Danmark
- kontakt@drive-fix.dk
- drive-fix.dk
Andra tittade ocksÄ pÄ
Nemmere bliver det ikke
Var gode til at infomere om at de udskĂžd tiden. Men NĂžj hvor hvor gik det hurtigt og rar person som fixede min skĂŠrm.
En oplevelse uden sammenligning!
En vanvittig og fantastisk god og hurtig service. MĂždt med smil, engagement og professionelle hĂŠnder! Helt klar en ny stamkunde!!
TĂžv ikke! Det er et genialt koncept!
Bedste hilsner
Lea
Batteri udskiftet og FaceID kamera Ăždelagt!
Jeg havde bestilt en batteriudskiftning pÄ min iPhone X midt i juni 2022. Batteriet blev udskiftet af en medarbejder "med 10-Ärs erfaring" og ikke kompetent alligevel da han nÄede ogsÄ at ÞdelÊgge mit selfie / FaceID kamera tilslutning i processen! Kameraet blev aldrig fikset pÄ trods af et mere besÞg af selve firmaejeren, som lovede at ringe og komme igen indenfor 2 dage... hvilket han ikke gjorde. Det er mig der efter 6-7 dage skulle ringe igen og hÞre ham.
Mit frontkamera viser kun en sort skÊrm siden da og jeg kan ikke brug videosamtaler pÄ min iPhone uden at vise mit ansigt.
Der var et mere forsÞg til et 3. besÞg i Juli for at fikse problemet men jeg sÄ aldrig medarbejderen dukke op eller hÞrte ingen dÞrklokke ringe selvom jeg var hjemme hele eftermiddag... men firmaejer insisterede pÄ at hans ansatte var dukket op (uden at ringe engang til mit telefonnummer, hvis dÞrklokken ikke fungerede, men jeg tjekkede lige og dÞrklokken fungerede fint og der var intet mistet opkald)...
Jeg havde betalt kontant i juni 2022 og havde bedt om en faktura, blev lovet om at modtage den pr. mail indenfor 48 timer... og den kom aldrig.
OPDATERING SEPTEMBER 2022: Firmaejeren har erstattet min knÊkkede iPhone skÊrm GRATIS som en form for erstatning og vi skulle fÄ den Þdelagte port til FaceID-kamera fikset gratis hos en ekstern reparatÞr. Jeg skulle lige bakke op min iPhone inden og det tog mig flere dage da jeg havde travlt. Da jeg var klar, har jeg ikke hÞrt tilbage fra firmaet. Reparationen er ikke sket endnu pÄ dd. i januar 2023.
Oprindeligt syntes jeg at det var et godt koncept med reparation i vogn ved kundens adresse... men tjenesten er ikke helt professionel, som jeg havde troet og Þnsket i fÞrst omgang. At fÄ Þdelagt kamera port i min iPhone ved at udskifte et batteri skulle bare ikke vÊre sket.
Virkelig god service!!
Virkelig god service!!
De er sÄ venlige, og hjÊlper til hver en tid.
Drivefix var ude hos mig hele to gange uden at tÞve! Jeg havde nogle smÄ problemer og det var de behjÊlpelig med. De fiksede det hurtigt igen og endda gratis.
Kan varmt anbefale drivefix! âš
GĂžr det bestemt igen.
SÊrdeles god oplevelse! Helt igennem professionelt fra A-Z! Hurtigt og yderst bekvemt / nemt pÄ privatadressen. Varmeste anbefalinger..
Hurtig super service
Fik fixet mit ladestik i min iPhone. Den flinkeste unge mand kom til min bopÊl og pÄ ganske kort fixede han problemet - endda billigere end laaaangt de fleste andre udbydere i Kbh.
Klasse !!!
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Jeg anbefaler alle om Drive-fix. Med Drive-fix er det nemt og hurtigt. Alt er pÄ deres hjemmeside. Du booker en tid ogsÄ kommer de lige til din dÞr. Ikke nok med at de er hurtige sÄ har de ogsÄ den bedste service. Bedre bliver det ikke!
Fantastisk oplevelse
Hurtig, smilende, billig og bare alt i alt kĂŠmpe service. Anbefaler sjĂŠldent noget herinde, men dem her fortjener al den medvind man ka gi. Konge produkt.
Super hurtigt fix af mobil
Super hurtigt fix af mobil . Venlig service af teknikker . Optur over Drive fix , havde booket tid mellem 14-16 . De var her kl 15 og det gik meget hurtigt . SÄ ikke noget med at stÄ i kÞr et sted og vente . SÄ de fÄr 5 stjerner her fra
Fantastisk Service
Fantastisk Service og super fornuftige priser. Drive-Fix kan helt klar anbefales.
Dukkede ikke op til aftalt tid
Dukkede ikke op til aftalt tid. PÄstod at de havde vÊret der, selv om at der er 2 medarbejdere pÄ arbejde i tidsrummet som der intet har set til dem.
God telefonservice, men virkelig dÄrlig service i virkeligheden. Skal ikke benytte dem igen.
Det vĂŠrste fusk jeg til dato harâŠ
Det vĂŠrste fusk jeg til dato har oplevet,
Ringede for at fÄ skiftet skÊrm pÄ en Samsung, aftaler tid for reparation, og her starter et nÊsten 2 mdr langt mareridt, med lÞgn pÄ lÞgn og fusk reparation gang pÄ gang, brug af uoriginale dele som ikke fungerede,
Han starter med at skifte skĂŠrm, ender med at skifte farve pĂ„ ramme uden at spĂžrge, og ĂždelĂŠgger bagside, jeg accepterer farveskift hvis han sĂ„ vĂŠlger at skifte den Ăždelagte bagside til en farve som passer til rammen, han kommer tilbage med en sort bagside, fĂ„r den monteret, jeg opdager sĂ„ at kameraglas sidder lĂžst i bagglas, han kommer endnu en gang, her vĂŠlger jeg sĂ„ at blive stĂ„ende ved bilen, og ser sĂ„ han forsĂžger at klister kameraglas fast med noget dobbelt klĂŠb tape, jeg spĂžrger om han kan garantere telefonens tĂŠthed med den reperation, og her siger han sĂ„ at det nok er bedst at sĂŠtte et nyt originalt sĂŠt pĂ„ igen, og her ville han sĂ„ bestille det i den farve som telefonen havde fra start, tiden gĂ„r og han dukker op igen, og her lover han at bruge god tid pĂ„ at lave den, men det stopper ikke her, han dukker op med den samme bagside som han har forsĂžgt sig med to gange nu, og ender med at klistre det hele sammen med en kompi af noget lim og dobbelt klĂŠb, fordi den originale lim som sidder pĂ„ fra fabrikken har vĂŠret skildt ad sĂ„ mange gange nu at det ikke klĂŠber mere, og for ikke det er lĂžgn, sĂ„ montere han bagglasset med smĂ„ skruetvinge for at holde glasset mens limen tĂžrre, det resulterede i at bagglasset revner igen, han lover endnu en gang at bestille en ny skĂŠrm i den rigtige farve og bagside, han aflevere telefonen halvt skilt ad og lover at komme tilbage sĂ„ hurtigt som muligt, i mellem tiden opdager jeg selv at mikrofonen til kamera som sidder i glasset til kamera er vĂŠk, det spĂžrger jeg ind til, og fĂ„r bare det svar at det nok er pĂ„ grund af den leverandĂžr af glasset som han har brugt, nĂ„ men efter yderligere en uge kommer han tilbage og skifter skĂŠrm og bagside tilbage til original farve, nu stĂ„r jeg sĂ„ med en telefon som har skiftet farve flere gange og nu tilbage til original men med en sort SIM-kort holder som skulle vĂŠre blank metal, han har I nu godt 14 dage lovet mig at fĂ„ den sendt men intet er sket, har ringet et utal af gange, og han er holdt op med at svare, DETTE ER EN KĂMPE ADVARSEL TIL ANDRE SOM HAR EN DYR TELEFON DE SĂTTER PRIS PĂ
, HAN ER EN KĂMPE FUSKER OG KAN PĂ
INGEN MĂ
DE ANBEFALE HAM EJEREN FRA DRIVEFIX
Jeg har kun gode oplevelser med denneâŠ
Jeg har kun gode oplevelser med denne service. SkĂŠrmskift bliver gjort hurtigt, men grundigt. Ham der skifter skĂŠrmen, er super flink, og kommer direkte til Ăžnskede adresse! 5/5!
Fantastik service,âŠ.
Fantastik service,âŠ.. fik udskiftet skĂŠrm for 3mdr siden og der kom fejl pĂ„ skĂŠrmen her i sidste uge , kontakter dem via e-mail og fĂ„r sĂ„ fint hurtigt svar retur. Han siger de kommer ud og skifter skĂŠrmen pĂ„ garanti.
Har idag fÄet udskiftet skÊrm pÄ garanti og intet bÞvl eller lign
Tusind tak for god og hurtig service
Super service
Super hurtig service og da jeg stÞdte pÄ et problem svarede de hurtigt pÄ mail og kom ud og rettede den. SÞde gutter bÄde pÄ mail, telefon og nÄr de kommer ud.
Super flink og hurtig service
Super flink og hurtig service. Stor anbefaling!
Hurtig og sĂŠrdeles kompetent service!
Hurtig og sĂŠrdeles kompetent service!
Havde besĂžg af en herlig ung gut med det skĂžnneste humĂžr og store smil.
PÄ et kvarter havde han fikset original skÊrm, hÞjttaler og sensor pÄ min iPhone XSMax og ydermere sat panzerglas pÄ.
Alt sammen til en pris der var langt lavere end jeg ellers havde fÄet tilbud pÄ skÊrmen alene.
De varmeste anbefalinger herfra - jeg er ikke i tvivl om hvem jeg ringer til hvis min iPhone fÄr brug for fÞrste-hjÊlp en anden gang.
Fed oplevelse og hurtig service
Fed oplevelse og hurtig service!
Bestilte en tekniker gennem hjemmesiden 11:15 og de ankom allerede 12:20 ca.
Fik skiftet min skÊrm pÄ telefonen og det virker umiddelbart uden problemer.
Teknikeren var hurtig og telefonen var klar pÄ 7 minutter. medarbejderen var snaksaglig, kompetent og hÞflig og det gjorde det nemt ved at betale via. MobilePay!
Yderligere giver deres kundeservice hurigt svar. God oplevelse herfra.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.