Ordering since 2019. Excellent products, careful shipping and the products ordered are always handled well without damage. Prices are okay, but they can have good offers from time to time.
Cumpăr in mod frecvent produse din parfumeria Douglas,atât online cât și fizic. Produsele întotdeauna așa cum mă aștept, calitative și la preturi foarte bune,adesea primesc și mostre ale altor produse... Se mer
ALWAYS THE BEST EXPERIENCE AND ALSO THE PRODUCTS ARE TOP QUALITY ,ADDING THE FAST DELIVERY THAT MAKES ORDERING EVEN MORE PLEASANT. THERE HAVEN'T BEEN ANY ISSUES SO FAR AND I AM REALLY HAPPY ABOUT IT.... Se mer
Am plasat o comanda, nu am primit o confirmare a comenzii. Am trimis mail, insa nu am primit raspuns. Am sunat si mi s-a transmis ca se proceseaza comenzile plasate in ziua in care am dat comanda. Am... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Prada
Un parfum sublim! Merită 5 stele!
L-am încercat( miros, persistență) în magazinul fizic și mi-a plăcut foarte mult. Acum și prețul e atractiv! Mulțumesc, Douglas!
nice shop
nice shop, a lot of products and sometimes very good deals
Foarte ușor și practic de a comanda…
Foarte ușor și practic de a comanda online plus ca sunt oferte de preț foarte bune
Mulțumesc
The experience of pleasure
Wide variety of products and brands. Very good quality products. Prices for all budgets, from very affordable to niche. Good offers for Black Friday and very tempting periodic promotions. Lovely bonuses in the form of testers.
Gamă largă de produse
Gamă largă de produse, promptitudine în livrarea produselor, promoții avantajoase
Am fost şi sunt mulțumită de produsele…
Am fost şi sunt mulțumită de produsele de la Douglas.
Produse bune.
Produse bune, livrare perfect primești ce ai comandat
Superb
Mulțumesc mult
Es ging alles ganz schnell .
trustworthy store
vorteilhaftes Angebot
Produse originale si de calitate
Produse originale si de calitate, promptitudine in livrare (24-48h de la plasarea comenzii, chiar si in zilele de sambata uneori), personal foarte amabil in magazinele fizice si reduceri frecvente la majoritatea produselor dorite!
O varietate mare de parfumuri la…
O varietate mare de parfumuri la preturi foarte bune!! Recomand Douglas cu incredere!!
Nu va recomand !!
Buna ziua ,
Va multumesc frumos pentru raspuns ,si imi pare rau sa va spun dar dati dovada de neprofesionalism !
Nu ma incanta deloc faptul ca imi dati reducere de 20% ca numa ajuta cu nimic. Dupa toate astea credeti ca mai am chef sa comand de la dvs. ?
Comanda trebuia sa fie un cadou pentru ziua de nastere a ficei mele ,care ati reusit sa distrugeti complet prin simplul fapt ca din data de 8 Mai pana in ziua de azi nu ati avut timp sa ma anuntati si azi dupa 3 apeluri esuate am decis sa va scriu - caaltfel nu aflam nici acum faptul ca nu aveti produsul comandat pe stoc .
Mi se pare ceva iesit din comun ,ca din data de 8 Mai (4 zile lucratoare deja + weekend ) v-ati folosit de banii mei ,si inca imi dati un termen de 2 zile ( 48 de ore ) sa faceti transferul baniilor inapoi ??
Sunt foarte dezamagita de serviciile dvs.,si cred ca un feedback negativ v-ar dezavantaja destul de mult .
O zi buna va doresc .
Cu stima ,
Ibolya Kocsis
High quality
Every time the products are at high expectations. The prices are ok.