Goede en snelle communicatie. Aardige medewerker die de cabine snel had geplaatst. Heel erg handig zo'n unit tijdens de verbouwing van onze badkamer. Erg blij mee dat we dit gehuurd hebben.

Det här tycker kunderna
Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel. Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."... Se mer
Företaget har svarat
Duidelijke website en goed bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord, zowel via mail als telefonisch. Snel opgezet en duidelijke uitleg gekregen. Doet wat het moet doen!
Företagsinformation
Om Douche Simpel B.V.
Skrivet av företaget
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Kontaktuppgifter
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Nederländerna
- 0497-769056
- info@douchesimpel.nl
- douchesimpel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Communicatie goed,service goed,installatie goed. Kwaliteit materiaal matig
Telefonische service en communicatie uitstekend, installeren door de monteur ook uitstekend. Alleen de kwaliteit van de douche/wc combinatie is geen €600,- waard. Met name de wc met "lid-bags" is echt wel achterhaald en verre van hygiënisch. Omdat wij geen 2e toilet hebben moesten we iets bedenken.Wij zouden dit niet aanraden als nood-toilet.Deze plastic zakjes met grote afdekring mogen bij het rest-afval met zomerse temperaturen is dat geen aanrader.
Bij een badkamer verbouwing in de zomer zou ik kijken voor een andere nood-wc.
Super Service.
Super Service.
Zelf niets hoeven opbouwen. Wordt door hun allemaal geregeld.
Aanrader!
Positieve ervaring
Snel opgezet en duidelijke uitleg gekregen. Doet wat het moet doen!

Super handig
Ideale oplossing om lekker te kunnen douchen tijdens de verbouwing van de badkamer.

Svar från Douche Simpel B.V.
Snel geregeld, vriendelijk uitvoerend personeel, meedenkende backoffice qua planning. Niet de goedkoopste maar wel de beste service. Voor ons de 2e keer.

Vriendelijke en vlotte installatie
Heldere informatie vooraf. Monteur keurig op tijd. Duidelijke uitleg en netjes geïnstalleerd. Vriendelijke monteur.

Svar från Douche Simpel B.V.
Netjes volgens afspraak geleverd douche…
Netjes volgens afspraak geleverd douche doet wat die moet doen

Svar från Douche Simpel B.V.
Lekker snel geleverd en geïnstalleerd
Lekker snel geleverd en geïnstalleerd, fijne douche om te hebben staan tijdens de badkamer verbouwing

Svar från Douche Simpel B.V.
Prima douche, Eenvoudig zelf te plaatsen
Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche ook, top oplossing voor tijdens de verbouwing.

Hoe simpel kan het zijn
(Maar dan met één verwarmingselement. ipv twee).
Toen de aanvang van de verbouwing vertraging opliep, was het geen enkel probleem om de douche later te laten komen. Alles liep volgens afspraak en fijn en vriendelijk personeel

Svar från Douche Simpel B.V.
Goede oplossing tijdens de verbouw van…
Goede oplossing tijdens de verbouw van onze badkamer. De douche kon op korte termijn geleverd worden. Bij het plaatsen kregen we een duidelijke instructie.
Aanrader tijdens je verbouwing zodat je niet elders hoeft te douchen

Prima geregeld
Prima geregeld, niks op aan te merken.
Wel prijzig, maar dat is wellicht normaal.

Gewoon goed,
Omdat alles netjes volgens afspraak is gegaan, vooral het tijdvak dat je een dag vtv om half 5 in je Berichtenbox krijgt.
Zelfs op zondag. 👍🏻

Svar från Douche Simpel B.V.
Fijn dat men een douchecabine kan…
Fijn dat men een douchecabine kan huren.
Nadeel is dat men nog geen 10 minuten warm water hebt.
Dank voor jullie reactie hierop en de uitleg waardoor dat komt.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.