Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Dorusgames, en het proces verliep perfect. Hoewel ik geen direct contact met hen heb gehad, was alles duidelijk en soepel geregeld. De verzending was indrukw... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestelling verliep prima bij Dorusgames! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes verpakt. Website goed overzichtelijk. Betaling verliep goed. Echter de bezorging door PostNL liet te wensen o... Se mer
Ik dacht even, dat Dorus Games niet betrouwbaar was! Maar ik had toch de risico genomen om bij deze webshop een Playstation 5 Disc editie te gaan bestellen! Maar tot mijn verbazing bleef de levering M... Se mer
Goed service! PS5 besteld, binnen de aangegeven levertijd geleverd. Gesealde doos, alles zat erbij. Superblij met de nieuwe PS. Hij is uiteraard wel wat duurder dan de normale prijs, maar... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dorus Games bied een groot aanbod aan van consoles, games en accessoires. Daarnaast hebben we ook computers, hardware en multimedia producten in ons assortiment. Wekelijks komen er nieuwe producten bij in onze website. Onze missie is om onze klanten optimaal te bedienen met aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. Ook als je vragen hebt over een van onze producten of andere vragen, kan je bij ons terecht en wij beantwoorden die vragen zeer snel soms binnen 10 minuten, maar zeker niet later dan een dag. Veel plezier op de website voor Dorus Games!
Kontaktuppgifter
Kogeldistel 21, 5803HN, Venray, Nederländerna
- 0649523206
- info@dorusgames.nl
- dorusgames.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
PlayStation 5 een jaar geleden gekocht en nu een extra controller aan Geschäft en nog een spel en netje verpakt geleverd en bij vragen word je netjes geholpen
Top bedrijf
Top bedrijf
Iets duurder dan normaal maar wel snel geleverd.zondag besteld en dinsdag al in huis
Super service
Super service. PostNL had het weer eens verprutst maar dorus games heeft me geholpen door te zorgen dat ik mijn ps5 toch op tijd kreeg. Een telefoontje was voldoende. Super!
PS5 was wel degelijk op voorraad
PS5 was wel degelijk op voorraad, ontvangen op de afgesproken leverdatum. Wel een versie met Spaanse tekst op de doos ma kom hij werkt en het is echt
Betrouwbare website
Betrouwbare website. Zeer goede communicatie met verkoper. Mogelijkheid om bij af te halen te betalen. De ps5 heel snel in huis!
Snelle levering PS5, maken waar wat ze beloven
Ik was op zoek naar PS5 voor onze zoon zijn verjaardag. Iedereen zei dat onmogelijk was, tot iemand mij tipte over Dorusgames. Achteraf betalen mogelijk en 1 of 2 werkdagen later is de PS5 geleverd.
Fast and easy.
Needed to renew my ps+ subscription, payment was easy and code delivery was fast. Thank you.
Prima shop
Prima shop! PS5 gekocht. Persoonlijk opgehaalt en ter plekke betaald. Het is voornamelijk een online winkel, dus verwacht niet te veel van de ophaallocatie. Maar zeer vriendelijk, netjes en snel!
Ik heb een positieve ervaring met Dorus…
Ik heb een positieve ervaring met Dorus Games. De communicatie aan de telefoon verliep soepel en m'n pakje werd snel geleverd.
Goed, snel en netjes geholpen
Goed geholpen. Xbox Game besteld welke alleen als geopend in de winkelvoorraad aanwezig was. Game verkeerde in prima staat maar ze hebben toch eerst even contact opgenomen of het goed was dat ze deze opstuurde. Erg netjes en had de game alsnog snel in huis.
Snelle levering!
Levering was veel sneller aangekomen dan ik verwachtte! Heel erg tevreden en alles was compleet.
Heel goed gwest
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.