Kleinschalig en heel rustig gelegen park. Park ligt aan de rand van een natuurgebied. Bossen en duinen met heel veel wandel en fietspaden. Strand op 3,5 km afstand. Goed bereikbaar te voet of fiets.... Se mer
Det här tycker kunderna
Dormio Obertraun ligt op een prachtige locatie! De huisjes zijn ook prima, wel een tip een huisje te boeken dat wat verder van het treinspoor ligt anders kun je vroeg in de ochtend wakker worden van... Se mer
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Het huisje was compleet en luxe ingericht, de faciliteiten (m.n. restaurant, zwembad, entertainment voor de kinderen) waren top en het park is heel mooi opge... Se mer
Alles klopt bij Dormio . De medewerkers ,de mooie omgeving ,de mooi ingerichte verblijven, de sfeer . Het complete pakket zoals handdoeken, opgemaakte bedden. Dat je dagelijks kunt boeken dus niet al... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Boek een lekker weekendje weg of een heerlijke vakantie in de luxe vakantieresorts van Dormio Resorts & Hotels. Je vindt onze resorts en hotels in heel Europa.
Kontaktuppgifter
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 7, 6828 BP, Arnhem, Nederländerna
- 085 013 4040
- reservations@dormio.eu
- dormio.nl
Har besvarat 32 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dormio Breskens is geweldig
Dormio Breskens is geweldig! Zijn hier nu voor de 2e keer, prachtig appartement, fantastisch uitzicht, leuke plaatsjes in de buurt, diverse restaurants op loopafstand, een heerlijke plek om de accu op te laden
Scorler duyn
Super park ,en veel te doen in de omgeving,strand zee ,duinen bos,mooie fiets en wandel routes restaurants ijsco winkels ,echt veel om naar uit te zien
De locatie
De locatie, het appartement, het uitzicht, de netheid, de rust, de eenvoud om te boeken
Great location very accessible to city…
Great location very accessible to city center and train station. Helpful and accommodating staff.
Alles was zeker naar wens.mooie verzorgd huisje ook voor de hond was het prachtig geregeld onze complimenten hiervoor.
Alles was zeker naar wens.
Wij komen in september weer terug.
Is al geboekt.
We had a wonderful stay at Dormio…
We had a wonderful stay at Dormio Holiday Park in the Eifel! The location is beautiful, surrounded by a peaceful and scenic environment where you can truly enjoy nature. The park itself is very well maintained and the facilities are excellent.
Everything is clean, well organized, and there is plenty to do for everyone. We had a very pleasant experience and would definitely love to come back again.
Highly recommended for anyone looking for a great holiday in a beautiful setting!
Misschien is te vroeg?
Hoe kan ik nu een review schrijven over iets dat ik nog niet heb beleefd. Iets boeken is niet moeilijk maar het andere is pas in september! Kijk uw systeem na. Echte review is voor NA de vakantie. Met vriendelijke groeten, afwachtende toerist. 😜
Prima website en eenvoudig om te boeken
Tumulibos Gasselte vrijstaande woning
Wij hadden 2 weken geleden een huis geboekt (Tumulibos lifestyle in Gasselte) in de periode 8 t/m11 mei 2026. Alles meteen betaald, het gehele bedrag. Nu kregen wij 1,5 week later een mail dat de verbouwing vertraging had opgelopen en dat we dus niet terecht konden in het huis op de datum die wij hadden geboekt.
Ze gaven ons 2 opties, geld terug (wat volgens mij ook niet meer dan normaal is) of omboeken naar een andere verblijf. Dit verblijf bevond zich helemaal in het uiterste puntje onderin Zeeland. We hebben nog gevraagd of er dichterbij een woning beschikbaar was maar helaas was dit niet zo, heel vreemd dat alleen een woning beschikbaar is op meer dan 300 km van onze woonplaats, heel bijzonder??.
Verder kregen we ook geen enkele tegemoetkoming van de verhuurder Dormio. Heel bijzonder en onprofessioneel. Ons vermoeden is dat de woning dubbel geboekt was. We hebben nl om te testen een 3 dagen voor onze boeking geprobeerd te boeken en dit lukte gewoon, heel vreemd als het weekend erna (onze boekingsdatum) de woning nog in de verbouw zit maar je kan de dagen ervoor wel gewoon boeken. Als de verhuurder gewoon eerlijk was geweest en had aangegeven dat ze een fout hebben gemaakt bij het boeken en ons een nette tegemoetkoming hadden aangeboden was het voor ons prima maar dit is werkelijk schandalig hoe ze ons hebben behandeld. Nooit meer Dormio Resorts voor ons.
Makkelijk en snel kunnen boeken en…
Makkelijk en snel kunnen boeken en tegen aantrekkelijke prijs
Zeer slechte bedden/matrassen
Zeer slechte bedden/matrassen en personeel dat het niet veel leek te kunnen schelen toen ik hier een klacht over indiende.
Mooie locatie met prachtig uitzicht…
Mooie locatie met prachtig uitzicht over het dal. Flink uitgebreide faciliteiten. Afdaling naar het centrum van het skigebied mogelijk. Gratis pendelbus voor de deur. Goed bereikbaar met de auto.
Super mooie dagen gehad top hotel…
Super mooie dagen gehad top hotel service en personeel super en vriendelijk kamer schoon hadden panorama kamer. Restaurant is ook heerlijk vriendelijk personeel spareribs om te smullen niks dan lof. Komen zeker terug als we richting maastricht gaan.
Enorm botte reactie klantenservice
Hadden ons erg verheugd op volgend weekend, samen met onze kinderen ivm ons 35 jarig huwelijk. Helaas zit onze dochter en haar vriendin vast in het buitenland door de oorlog in het Midden Oosten en is er geen enkel begrip van Dormio om het weekend te verzetten. We vragen niet om te annuleren, maar gewoon om te verzetten. Helaas alleen een enorm botte reactie van de klantenservice.
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website! Snel een mooie vakantie uitgekozen en gelijk geboekt. Nog een paar maanden wachten voordat wij van het uitzicht en het huisje mogen gaan genieten!

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.