I don't get my order
I don't get my order, I ask several times for cash or for my order, I hope they go prison, Cheaters!!!!
Ze zijn er in verschillende kleuren en smaken. Met topping(s) of juist zonder poespas, met vulling of toch liever niet. We hebben het natuurlijk over donuts, het zoete tussendoortje waar we stiekem allemaal altijd zin in hebben!
Ceylonlaan 9, 3526AC , Utrecht, Nederländerna
Mijn mening heeft alleen betrekking op de levering, omdat ik het product niet heb kunnen uitproberen. Het probleem is dat we geen enkele informatie (track and trace) krijgen over de bezorgtijden. In mijn geval verliet ik het huis voor 30 minuten en kwam om 11 uur terug, en ik wachtte tot 17 uur op enig bericht over waar het pakket was. Ik stuurde een e-mail en kreeg als antwoord dat de bezorger om 10:44 uur was geweest maar niemand thuis trof. Mijn vraag is waarom er geen telefoontje werd gepleegd of waarom het pakket niet voor de deur werd achtergelaten (ik woon in een flat) of bij de buren werd afgeleverd? Ik heb de hele dag gewacht tot 17 uur zonder enige informatie. Waarom kreeg ik geen bericht dat de bezorger er al om 10:44 uur was?
Donuts samen met de kinderen besteld. Doen we nooit, maar ze zijn zo goed bezig met thuiswerk...
Op maandag krijg ik bericht dat ze zijn verzonden, in de POSTNL app staat volgende dag leveren.
Wij hebben niks binnen gekregen. We krijgen mail, woensdag komt het, maar helaas, woensdag wederom mail, dat ze niet weten hoelaat ze komen.
Donderdag Donut Winkel gemaild dat ik niks heb gekregen en PostNl ook niet gaat leveren vooralsnog. Ik zit dus straks met oude donuts.
DonutWinkel geeft eerst niet thuis,
Maar als ik wederom een reactie geef op hun mail, waarin ik aangeef op vrijdag nog niks ontvangen te hebben, krijg ik gelukkig netjes mijn geld terug.
Heel vervelend voor beide partijen! Maar netjes opgelost.
Heerlijke mini donuts in verschillende smaken, kleuren etc.
Erg matige prijs-kwaliteitverhouding: Zeer prijzig voor 6 donuts, welke vrij droog en zonder vulling zijn. Topping/glacé OK, maar daarmee red ik je niet om exclusief te zijn..
Niks geleverd!! Geen contact naar aanleiding van mail.
Geen donuts ontvangen en geen reactie op mijn e-mail.
Elke donut is gevuld met jam. Dit gaat overheersen bij smaken als pistache etc
Hierdoor smaakt alles dus naar jam
Heerlijke donuts en een gezellige bezorgservice. Een aanrader!

Svar från Donutwinkel.nl
Heerlijke donuts! Uitgedeeld als traktatie en ze vielen zeer in de smaak.

Svar från Donutwinkel.nl
Heerlijke, verse donuts in verassende smaken!

Svar från Donutwinkel.nl
Voor het eerst donuts besteld bij Donutwinkel en wat zijn ze lekker! De mini donuts waren perfect om uit te delen op mijn werk, zeker een aanrader.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.