Jag kontaktade Doftbox 5:e december ang. min beställning, idag är det den 18:e december och de har fortfarande inte svarat mig. Jag har sett att många är besviken på deras service och jag förstår vad... Se mer

Absolut noll support. Svarar inte på flertal mail eller meddelanden. Chattfunktionen ett jättestort skämt. Om man (mot stor förmodan) råkar få kontakt med någon så får man ingen hjälp eller någon åter... Se mer

Aroma diffuser är inte bara en snygg inredningsdetalj, den får även hemmet att dofta gott. Vi har även ett flertal på vår arbetsplats som är mycket uppskattade. Snabb leverans och ett stort utbud av... Se mer

1. Inredningsarkitekt

Informationen kommer från olika externa källor

First Impression last... Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning för hemmet och företaget. Här kan du köpa unika Aroma Diffusers / Luftfuktare, Doftoljor, Doftlampor, Doftljus, Doftpinnar och inredning från ledande leverantörer som Sthlm Fragrance Supplier, Maison Berger, Esteban Parfumes, Ashleigh Burwood London, Millefiori Milano K. Lundqvist Stockholm med flera.

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Oseriösa skojare!

Svarar överhuvudtaget inte på mail när kinaskiten till diffuser går sönder efter en månad. Högst oseriöst! 3 mail senare och inget svar så vill jag nu varna för att handla från dessa skojjare.

24 oktober 2020

Parfymen jag beställde hade läckt ut i…

Parfymen jag beställde hade läckt ut i presentboxen och jag har mailat doftbox.se 3 ggr i hopp om att få reducerat pris eller kompensation, men dom vägrar svara på både mail och chat.

Sämst kundservice.

2 juni 2020

Hejsan,
Vi svarade dig inom 24 h från ditt första mail och har efterfrågat en bild på paketet så vi kan visa för leverantören men ännu inte mottagit svar från dig. Om du svarar på vårt mail du fått sedan tidigare så har vi informerat dig tidigare att vi kommer att hjälpa dig. Kontrollera gärna din skräppost om du inte ser våra mail.
Varma hälsningar
Team Doftbox.se

Snabba leveranser och underbara…

Snabba leveranser och underbara produkter till fin fina priser❤️

7 maj 2020

Hej Karin,
Tusen tack för din fina review. Vad glada vi blir att höra.
Maila till info@doftbox.se så ska du få en rabatt kod till ditt nästa köp som tack!
Team Doftbox.se

Verkligen super fin service 🙏 Jag är…

Verkligen super fin service 🙏 Jag är alltid lika nöjd med deras varor
Kan bara Rekommenderas varmt 💖👌

Hej Lotta,
Tusen tack för din fina review. Vad roligt att höra.
Team Doftbox.se

Topp kvalitet å super fin service

Topp kvalitet å super fin service. Alltid lika nöjd varje gång jag beställer därifrån. Rekommenderas varmt 🙏🏼💞

Hej Helena,
Tusen tack för din fina review.
Team Doftbox.se

Strålande kundservice och underbara…

Strålande kundservice och underbara produkter! Bästa som har hänt! Kommer absolut att köpa fler! Tusen tack 😊

Hej Karolina,

Jättefina,lyxiga doftprodukter,till …

Jättefina,lyxiga doftprodukter,till bra priser! Såå nöjd med mina doftägg. Dessutom perfekt nattbelysning till mina barn! Jag är väldigt nöjd & sköter om min aromadiffuser som rekommenderat. Jättebra instruktioner skickas dessutom med. Älskar doftoljerna som verkligen är av högsta kvalité! Välbefinnande på liten flaska😄

Hej Marie,
Tusen tack för din fina review om våra Aroma Diffuser med dofter.
Team Doftbox.se

Jag har handlat av Doftbox flera gånger…

Jag har handlat av Doftbox flera gånger nu. Både till mig själv och andra som presenter.
Snabb leverans och alltid ett trevligt bemötande om man har frågor om produkterna!
Detta är stället att köpa på för dofter och fantastiska presenter!

Hej Sandra,

Köp inte!!

Både mitt exemplar och min systers gick sönder kort tid efter vi fått produkterna (köptes olika tillfällen och separat). Om man lyckas få tag i företaget skyller dom på att det är kundens fel, jämt. Även om man följer instruktionerna. Verkligen sämsta kundservicen någonsin. Skitkvalite också för en såpass dyr vara, går sönder snabbt och räkna inte med att få någon ny vara eller kompensation. Skulle aldrig rekommendera till någon. Dessutom ljuger kundservice om det ena och det andra.

Hej Hanna,
Vi såg denna review och är ledsna att du upplever att du fått dåligt bemötande från oss på Doftbox.se Vi kan dock inte hitta något support ärende från en Hanna hos Doftbox.se så har du möjlighet att återkomma till oss med order ID så vi kan få höra vad som hänt och vad det gäller för produkt?
Maila oss på info@doftbox.se
Varma hälsningar Team Doftbox.se

Dårligt bemötande och noll service.

Dårligt bemötande och noll service.
Trasig produkt,
Fick till svar att det inte är deras fel.
Helt otroligt, köp ej där!

Hej Björn,
Vi såg denna review och är ledsna att du upplever att du fått dåligt bemötande från oss på Doftbox.se Vi kan tyvärr varken hitta support mail eller någon order från dig hos Doftbox.se så har du möjlighet att återkomma till oss med order ID så vi kan få höra vad som hänt och vad det gäller för produkt?
Maila oss på info@doftbox.se
Varma hälsningar Team Doftbox.se

Aroma Diffuser

Jag köpte min aroma diffuser efter att jag såg en annons online och fick hem den på 3 dagar och älskar den. Har även köpt flera dofter nu som är magiska! Favorit är Vanilla & Peony och Ceder & Jasmin

21 april 2020

Hej Hazel,
Tusen tack för din fina rewiev. Vad glada vi blir att höra att du har en Aroma Diffuser med flera dofter från oss.
Vi önskar dig en strålande fortsatt dag.

Varan gick sönder för både mig och min…

Varan gick sönder för både mig och min mamma inom loppet av 3 månader. Otrevlig kundtjänst och ingen ny vara. Handla ej här är mitt tips.....

21 april 2020

Hej Angelica,

Vad tråkigt att höra att du ej uppskattar vår support.
Vi kan tyvärr inte hitta något support ärende från dig varken på mail eller chatt om ett ärende som detta så du är varmt välkommen att maila oss så att vi kan hjälpa dig. Vi nås på info@doftbox.se
Vi önskar dig en strålande fortsatt dag.

Underbara doftägg av bästa kvalitet

Underbara doftägg av bästa kvalitet! Doften OUD är ljuvlig!

Snabb leverans och väl emballerat

Bara +++++ 🤍

12 mars 2020

Hej Kristoffer,
Tusen tack för fin review. Det gör oss så glada att höra!
Team Doftbox.se

Kundtjänst svarade direkt på mitt mail…

Kundtjänst svarade direkt på mitt mail och skickade genast en ny del till produkten som jag köpt, som inte fungerade som den skulle.

4 mars 2020

Hej Åsa,
Tusen tack för din fina rewiev. Vad glada vi blir att höra att du hade en fin upplevelse av vår kundtjänst.
Maila till info@doftbox.se så ska du få en rabatt kod till ditt nästa köp som tack för denna fina review !

VARNING!

VARNING!
Väldig dåligt servis och dåligt bemötande. Väldig nonchalanta. Jag skickade produkten tillbaka men har fått ingen svar från de, skyller på mycket att göra. Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se
Hål dig lång borta från Doftbox.

19 februari 2020

Hej Margareta,

Vad tråkigt att du inte uppskattar vår support.

Din retur inkom till vårt lager den 23/1 2020 och du hade återbetalning hos Klarna tidigare än 30 dagar, som våra allmänna villkor visar och som vi visat dig via mail. https://doftbox.se/info/allmanna-villkor/

Vi har ingen information att vi har meddelat dig att vi är för upptagna för att hantera din returer utan vad jag kan se i mailet så meddelade vi att vårt lager ej hade mottagit er retur den 18/1 när du mailade oss. Vi har försökt maila dig utan svar.

Vi önskar en strålande fortsatt dag.

Dålig service

Levererar fina produkter, men är tyvärr direkt undermålig när det kommer till ansvar efter försäljning. Serviceärenden ger en bra indikation på ansvarstagande och hur seriöst man bedriver sin verksamhet. Leverantören lyser här med sin frånvaro - svåra att få tag i och när man väl får kontakt, bemöts man med nonchalans och skyller på mycket att göra. Vi har köpt en produkt som inte fungerar och nu fått vänta två månader på att produkten ska "felsökas". Tyvärr hamnar återförsäljare också i kläm, då man blir hänvisad hit vid reklamation.

19 januari 2020

Förfärlig kundservice

Köpte en dyr jäkla diffuser som var trasig vid ankomst och jag får inget svar från kundservice . När jag väl fick 1 svar efter många Mail så säger dem att jag kan skicka in den på ”verkstad” och dem gav mig en
Returlapp via mail,men kruxet var att dem skickat en pdf med INGENTING PÅ. Och nu svarar dem inte igen!Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se

25 december 2019